mako.garage Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 W moim przypadku po konsultacji z poorboy wybór padł na Profi 50C. Poorboy dziękuję za fachową poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A mógłby ktoś podać jeszcze jakiś filmik jak ten odkurzacz HYUNDAI VC5750 pierze dywany lub tapicerkę samochodową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafarafa7 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Bardzo polecam użytkownika Poorboy przy zakupach odkurzaczy. Wzorowy kontakt, szybką realizacja zamowienia. Nie wciska droższych odkurzaczy tylko poleca takie które nam się na prawdę przydadza, w moim przypadku wybieralem między Profi 50c i Profi 50.1c. Byłem skłonny zapłacić wiecej, jednak Poorboy polecił mi 50c ponieważ 50.1c ma mocniejsza pompę a do tapicerki nie potrzeba aż tak dużej żeby jej za mocno nie przemoczyć. Dziękuję bardzo i pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Takie pytanie dla użytkowników Georga lub Poorboya zalezy kto szybszy . Pytanie o gumowy przewód do ekstrakcji (ten dlugi). Wiem ze ma byc ciut krotszy bo ciśnienie itp ale czy zsuwa wam się to przy naciąganiu czy może jakos to sciskacie ? Mam nadzieje ze zrozumiale napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 nie bardzo rozumiem... który przewód ? przecież on jest wpinany na złączki wiec jak ma się zsunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako.garage Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 [ref=#ff3366]Fafarafa7[/ref], Miałem dokładnie tą samą sytuację. Właśnie czekam aż dzisiaj dotrze odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakuz89 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 I mi raz sie zsunal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 nie bardzo rozumiem... który przewód ? przecież on jest wpinany na złączki wiec jak ma się zsunąć ? Sam gumowy czarny przewód idący pod rorkami metalowymi. I zsuwa mi się przy spuście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 661662 Sam gumowy czarny przewód idący pod rorkami metalowymi. I zsuwa mi się przy spuście. to będę musiał jutro spojrzeć ale jak do tej pory to żaden wąż mi nigdy nie spadł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Pytanie czy zsuwa się z króćca? czy cały element z metalowego zastrzału przygrzanego do rury? Proszę zwrócić uwagę że ma iść w linii prostej, nie po skosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 661662 Sam gumowy czarny przewód idący pod rorkami metalowymi. I zsuwa mi się przy spuście. to będę musiał jutro spojrzeć ale jak do tej pory to żaden wąż mi nigdy nie spadł... jeżeli to to co myślę to tak zdarzyło się ze samoczynnie się kilka razy w ciągu 4-5lat zsuną, tą metalową opaskę trzeba mocniej ścisnąć lub zastosować/zamienić metalową opaskę (bardzo mały rozmiar stosowany w instalacjach LPG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek783 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam panowie. Jestem lakiernikiem i dorabiam sobie po pracy lakierujac samochody. Teraz chce jeszcze prac tapicerki. Ktory odkurzacz wybrać? Numatic George czy Profi 50c? Pranie kilku aut w miesiącu. Nie wiem dlaczego ale bardziej sklaniam sie ku profi 50c. Chciałbym poznac wasze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako.garage Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Witam panowie. Jestem lakiernikiem i dorabiam sobie po pracy lakierujac samochody. Teraz chce jeszcze prac tapicerki. Ktory odkurzacz wybrać? Numatic George czy Profi 50c? Pranie kilku aut w miesiącu. Nie wiem dlaczego ale bardziej sklaniam sie ku profi 50c. Chciałbym poznac wasze opinie. Kupiłem profi 50c dopiero co . Tak mi doradził Poorboy. PIerwsze dwa prania mam już za sobą i jestem mega zadowolony. Jakość i cena np. wg mnie super. Polski zamiennik Karchera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXKrystianXx Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Ja po przestudiowaniu tego tematu podjąłem decyzję i kupiłem Numatic George GVE 370-2, teraz pozostało mi tylko czekać na paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek783 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Chyba wybiorę Profi 50c. Wydaje mi sie ze pranie nim będzie szybsze, ma większe zbiorniki na wode i wymiana wody wydaje sie szybsza i latwiejsza niż w georgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek-Slawek Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam. Znów mój brak zdecydowania ,,zagotował mnie". Zamiast zakupić Georga w dobrej cenie zwlekałem, a dziś, cóż cena pofrunęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Dla forumowiczów dalej będzie dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ja 5 lat jadę na puzzi 100 ( odpukać bez żadnej awarii ) nie oszczędzam go za bardzo i jest w ciągłej eksploatacji... polecam, chyba że puzzi 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikmikrox Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 U mnie Numatic CT470-2 maksymalnie eksploatowany, od początku roku wypranych ponad 100 aut. Polecam z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon88 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Poczytałem troszkę i wybór padł na Karchera SE 4001 z zestawem wyposażenia. https://myjki.com/10-odkurzacze/2198-se ... 54138.html Nie mam zamiary wydać więcej niż 900zł na odkurzacz. Dobry pomysł, do sporadycznego używania jednego prania na miesiąc, no może dwóch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenibylubie Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cześć, Zastanawiam się nad urządzeniem do 3000zł. Waham się między puzzi 10\1 a 8\1, a może polecicie coś lepszego? Wiem, ze mogę mieć lepszy model używany, ale boję się inwestować w używkę bez gwarancji. Zależy mi żeby dobrze odciągał wodę żeby w tapicerce zostawało jak najmniej wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek783 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja kupiłem Profi 50c, jak narazie wyprałem tylko kanapę. Ale jest bomba, robi robotę ten sprzęt, jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorvwmk3 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cześć,Zastanawiam się nad urządzeniem do 3000zł. Waham się między puzzi 10\1 a 8\1, a może polecicie coś lepszego? Wiem, ze mogę mieć lepszy model używany, ale boję się inwestować w używkę bez gwarancji. Zależy mi żeby dobrze odciągał wodę żeby w tapicerce zostawało jak najmniej wody. Kup sobie sabrina santoemma 15 bedziesz zadowolony moca niszczy karchery i inne bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardDrag Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam, Nigdzie nie mogę znaleźć informacji na temat tego jaką maksymalną temperaturę cieczy do prania mogę użyć w odkurzaczu Hyundai VC5750. Może ktoś coś wie na ten temat? Z chęcią pozyskałbym taką informację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Zwykle w przypadku piorących jest maks. 50oC. Ważne by nie lać wrzątku np. bezpośrednio z czajnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi