florek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 ja również jestem bardzo zadowolony z hyundaia vc , za tą cenę super się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No właśnie też chce zakupić odkurzacz do użytku domowego dla siebie, więc George mi nie jest potrzebny - pranie Astry i Swifta gdzieś raz na rok-dwa + wykładzina i dywan w mieszkaniu. Budżet około 500 zł - waham się właśnie między Hyundaiem VC 5750 a Zelmer Aquawelt 919.0ST ZVC752ST. O Hyuindaiu widzę sporo dobrych opinii, a jak z Zlemerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jaki sprawdzony sklep gdzie najtaniej kupie Georga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper06 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Użytkownik poorboy przedstawił mi ciekawą ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Bo chce kupić tylko nie wiem gdzie najlepiej. Kupował ktoś i poda sprawdzony sklep? Może być na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 jijx, przecież kolega Kacper06 Ci napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak wyżej, zgłoś się do poorboy'a Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Dodane po 31 sekundach: Jak wyżej, zgłoś się do poorboy'a Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jak wyżej, zgłoś się do poorboy'a Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłosiłem jednak zero odzewu a trochę zależy mi na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzisiaj robiłem pierwsze testy Puzzi8/1c i na chwile obecną jestem zadowolony. W środek mam jakieś większe pranko to zobaczymy jak wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu1991 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 panowie sprawa wyglada tak kupilem do domu normalny fajny odkurzacz philipsa za 600pln gdybym tego nie zeobil wybral bym georga od reki a tak sie zastanawiam czy wydawac 1400pln. Wiec odkurzacz na wlasne potrzeby - z 4 auta na rok, dywany moze z 4x na rok i mam dylemat czy kupowac georga za 1400 czy moze wybrac tanszego hyundai VC5750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tutaj mała próbka efektów po George'u. Oczywiście pranie wykonane wg instrukcji Kanara. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tutaj mała próbka efektów po George'u. Oczywiście pranie wykonane wg instrukcji Kanara. Czego użyłeś jako prespray i ekstrakcji? [mod=Piotrek]Nie cytujemy zdjęć [/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Na stanie miałem tylko RM760. Stężenia wg przepisu Kanara Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 chyba zostały 2 plamy najbliżej lewarka zmiany biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 chyba zostały 2 plamy najbliżej lewarka zmiany biegów To kolego jest cień od lewarka i dodatkowego gniazda zapalniczki. Nie ma ani jednej plamy czy zacieki z suszenia. Sam byłem zdziwiony że wyszło tak elegancko jak na pierwszy raz. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 chyba zostały 2 plamy najbliżej lewarka zmiany biegów To kolego jest cień od lewarka i dodatkowego gniazda zapalniczki. Nie ma ani jednej plamy czy zacieki z suszenia. Sam byłem zdziwiony że wyszło tak elegancko jak na pierwszy raz. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka zwracam honor kolego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killaz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Co sądzicie o odkurzaczach Zelmer Aquawelt 919.0SP i HYUNDAI VC5750? Nadadzą się do odkurzenia na mokro czegokolwiek? Chodzi mi o użytek własny, czyli dom i samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja w zeszłym tyg. kupiłem tego Hyundaia: viewtopic.php?t=8246&start=7470 jak zrobi się ciepło na dobre to zdam relację jak się sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rto Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 dobra namówiliście mnie. kupiłem właśnie tego VC5750 miałem George'a brać z Anglii ale na razie tym się podszkolę i może później coś lepszego się kupi..chyba ze się okaże ten Hyundai wystarczającym sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miraclebit Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Panowie czytając wszystkie komentarze dochodzę do wniosku ze najlepszym wyborem do kwoty 1600 zł bedzie numatic George a powiedzcie czy do tej kwoty jest szansa na znalezienie ekstraktora z podgrzewaniem czy juz trzeba zdecydowanie zwiekszyć budżet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilio Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 George zakupiony od poorboy'a w atrakcyjnej cenie wkrótce czas testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieeek14 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kupował ktos od nich georga?http://numatic-eh.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 zapraszam na PM-a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi