poorboy Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 George w przedziale cenowym do 2tys zl, nie ma konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 George w przedziale cenowym do 2tys zl, nie ma konkurencji Gdyby dobrze poszukać to za 2 tyś można znaleźć sprzęt lepszy niż george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 George to jest sprzęt do tysiąca,a że w Polsce wskakuje do kategorii do 2óch to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Golden0282, przykładowo jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 George to jest sprzęt do tysiąca,a że w Polsce wskakuje do kategorii do 2óch to inna sprawa Chodzi o to, ze dopiero powyzej 2tys, mozna zakupic sprzet lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek79 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Chcę sobie kupić odkurzacz tylko do użytku domowego znalazłem coś takiego ; MPM Hydra Rain MOD-02 znacie prosze o opnię . zaznaczę że budrzetdo 800 zł i mysle jeszcze o zelmerze ... Proszę o opiniei podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ja moge ci tylko odradzic kupno zelmera. co prawda śśie jak blondynka, natomiast wtrysk ma jak stary chop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek79 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 a ja włąsnie jestem skłonny kupić zelmera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 dołóżcie i kupcie solidny i wieczny sprzęt jak numatic czy karcher, te zelmery to plastikowe zabawki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 dołóżcie i kupcie solidny i wieczny sprzęt jak numatic czy karcher, te zelmery to plastikowe zabawki... Popieram Numatic George bardzo solidnie wykonany odkurzacz i nie ma z nim żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Z gruzem też sobie radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Kiedyś pożyczylem znajomej Philipsa do wyprania dywanu. Napaliła się,że też sobie kupi jakiś piorący. Spodobały jej się Zelmery... dopóki nie "pomacała" takiego w sklepie. Stwierdzila, że zdecydowanie mój Philips jest solidniejszy i takiego samego jej zamówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 równiez polecam philips triathlon. jak za tą cenę jest ok. Tylko ssawka do tapicerki jest niewygodna i nieporęczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 tasek, " Tylko ssawka do tapicerki jest niewygodna i nieporęczna."...juz tu kiedyś to samo pisałem i zdj wklejalem. No i trochę za duży jest. Zbiornik na brudną wodę mógłby być mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grundos Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam, mało udzielam się tu na forum, ale zacząłem się zajmować korektą lakieru jakiś czas temu i chcę poszerzyć działalność o pranie wnętrza, dlatego chcę nabyć jakiś dobry odkurzacz piorący tylko i wyłącznie do prania auta, czasami może do wyprania jakiś dywanów, więc zależało by mi na tym, by były przyjazne w "ciasnych miejscach" prawdopodobnie będę robił 4-5 aut tygodniowo, to zależy jak będę stał z czasem, mój budżet to takie 2 tyś ale jeżeli warto dopłacić nawet 500 czy 600 zł do czegoś lepszego to raczej śmiało. Wiem, że te pytania pada co chwile, ale też na rynku pojawiają się ciągle nowe rzeczy i może się coś zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-RoX Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Szybka piłka, mam trudny wybór i bardzo proszę o pomoc co wybrać, rywale to: - Numatic George za około 1600 zł z wysyłką i 2 lata gwarancji - Karcher Puzzi 8/1 za 1680 zł (odbiór os.) ale ma 1 rok gwarancji. Który będzie lepszy, mniej awaryjny? Wyczytałem na oba dobre opinie, w szczególności na Numatica, ale pomiędzy tymi dwoma co wam serce i rozum podpowiada? Głównie do zastosowań domowych i pranie tapicerek w autach kilkanaście razy w roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jak do domu i uzytkowany tylko do prywatnych samochod to georg za uniwersalnosc Ja wybralem Georga bo kupilem jedno urzadzenie zamiast 2och, mam na mysli odkurzanie na sucho. A rocznie troche aut/dywanow wypierze nie mowiac juz o cotygodniowym odkurzaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dostalem dofinansowanie na dzialalnosc i musze kupic odkurzacz pioracy. Wybralem sobie puzzi 200. Glownie bede chcial prac tapicerki w samochodzie. Gosc w sklepie karchera powiedzial ze 200 za bardzo nie nadaje sie do tapicerek ze ma 2 pompy i ze zaleje tapicerke. powiedzial ze puzzi 100 lepiej sie do tego nada. Moglby ktos odniesc sie do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dostalem dofinansowanie na dzialalnosc i musze kupic odkurzacz pioracy. Wybralem sobie puzzi 200. Glownie bede chcial prac tapicerki w samochodzie. Gosc w sklepie karchera powiedzial ze 200 za bardzo nie nadaje sie do tapicerek ze ma 2 pompy i ze zaleje tapicerke. powiedzial ze puzzi 100 lepiej sie do tego nada. Moglby ktos odniesc sie do tego? zmień sprzedawce bo ten jest nie do informowany,zalać to mozesz ale myjką ciśnieniowa jak masz otwarte okno-dobrze ze ci nie powiedział ze do tego rodzaju usług nadaje sie tylko odkurzacz sucho-mokro 100 jak i 200 nadaje się jak najbardziej do prania tapicerek i róznia się tylko ciśnieniem spryskiwania i oczywiscie cena i niczym innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian87 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 zgadzam się z timurem. Bez względu na to czy wubierzesz puzzi 100 czy 200 tak samo wypierzesz auto. Puzzi 100 ma jedną pompkę 40W a p200 2x40W co nie zmienia faktu, że przepływ wody w ssawce do tapicerki będzie taki sam czyli ok 1,14L/min. Jeśli się mylę to mnie poprawcie. Puzzi 200 możesz śmiało wziąć jak będziesz też prał dużo dywany. Jak tylko auta to 100 starczy poco przepłącać..., zależy ile chcesz przeznaczyć kapitału, bo obecne ceny p200 tego nowego modelu to lekkie przegięcie:) dobra maszynka to też cleanfix t412 praktycznie klon:) W obydwu maszynach - serwis na każdym winklu, prosta budowa, kształt jamnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 juz wybralem CTD 570-2 i do tego george'a od kolegi poorboy'a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 juz wybralem CTD 570-2 Świetny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciety1989 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 juz wybralem CTD 570-2 Świetny wybór Jakie zalety względem naszego Georga ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 juz wybralem CTD 570-2 Świetny wybór Jakie zalety względem naszego Georga ?? Względem naszego Georga to całkiem inna bajka Miałem okazję porównać oba odkurzacze i George przy nim jak zabawka, chociaż niektóre części są identyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 juz wybralem CTD 570-2 Świetny wybór Jakie zalety względem naszego Georga ?? Względem naszego Georga to całkiem inna bajka Miałem okazję porównać oba odkurzacze i George przy nim jak zabawka, chociaż niektóre części są identyczne dwie turbiny robią robotę , jest sporo większy od georga i nie ma oczów , ale cena w Polsce jest niestety chora ja mojego kupiłem za 670 euro + vat - oczywiście nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi