Rafal9304 Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Jak to jest z odmrażaczami i niewidzialną wycieraczką ? Pierwszą zimę mam NW (na przedniej UltraGlaco, na bocznych SG DropOff) i zastanawiam się czy odmrażacz nie będzie podjadał NW. Chodzi konkretnie o ADBL Frost Eater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 ADBL czy Sonax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBerTo91 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Sonax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na tą chwile co polecicie ADBL czy Tenzi lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 @PressionLife ADBL świetnie pachnie ale tenzi wychodzi taniej i robi co trzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Chyba dostałem jakąś podróbę Tenzi bo dzisiaj przy -2 sobie nie poradził w ogóle (na aucie które stało 3-4 dni). Dobrze że miałem skrobaczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Skusiłem się na tenzi po wielu pozytywnych opiniach i zawiódł mnie, nie sprawdza się. Jak skończę kupię na testy ADBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Takie wypociny ode mnie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Czas odświeżyć temat. Iść w ADBLa czy wystarczy jakiś K2 lub coś innego z Auchan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 11 minut temu, blazej napisał(a): Czas odświeżyć temat. Iść w ADBLa czy wystarczy jakiś K2 lub coś innego z Auchan? U mnie bardzo dobrze się sprawdza ADBL, do tego ma fajny zapach. K2 Alaska Max też daje rade ale trochę jej brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W ostatnim czasie coś się wyróżnia? Mam starą wersję D-Icer i jako tako daje radę… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qarol19 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Zima wróciła, powraca temat odmrażaczy, czy jest coś tańszego a działającego na poziomie Tenzi? Bo rok temu kupowałem po 10zł teraz widzę najtaniej po ok. 16zł może coś taniej a podobnie skuteczne się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Na BF zakupiłem to 11177605434 za 40zł za 5l Po poprzedniej zimie zostały mi butelki po ADBL Frost Eater, przelałem i działa fajnie Jak nie widać różnicy to po co przepłacać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qarol19 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 08:28, t.sienkiewicz91 napisał(a): Na BF zakupiłem to 11177605434 za 40zł za 5l Po poprzedniej zimie zostały mi butelki po ADBL Frost Eater, przelałem i działa fajnie Jak nie widać różnicy to po co przepłacać? Zamówiłem, przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Na BF zakupiłem to 11177605434 za 40zł za 5l Po poprzedniej zimie zostały mi butelki po ADBL Frost Eater, przelałem i działa fajnie Jak nie widać różnicy to po co przepłacać? Przyjacielu, czy Frost Eater zostawia coś po sobie po użyciu? Miałem D-Icera, którego dostałem w prezencie i był skuteczny, ale zostawiał po sobie "mleko" na szybie, co mnie irytowało... Jeżeli Frost Eater jest wolny od tego problemu, to biorę 2.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Przyjacielu, czy Frost Eater zostawia coś po sobie po użyciu? Miałem D-Icera, którego dostałem w prezencie i był skuteczny, ale zostawiał po sobie "mleko" na szybie, co mnie irytowało... Jeżeli Frost Eater jest wolny od tego problemu, to biorę 2.Wyryte w skale z S20 FE 5GMleka nie zostawia, na obecną chwilę działa tak samo jak nowy wynalazek z Allegro. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 godzinę temu, MMCzysci napisał(a): Przyjacielu, czy Frost Eater zostawia coś po sobie po użyciu? Miałem D-Icera, którego dostałem w prezencie i był skuteczny, ale zostawiał po sobie "mleko" na szybie, co mnie irytowało... Jeżeli Frost Eater jest wolny od tego problemu, to biorę 2. U mnie też nic nie zostawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Świetnie, biorę. Dzięki Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ciekawy temat z tym mlekiem po D-Icer. U mnie nic takiego się nie dzieje, a formułę mam starą na pewno, bo z otrzymałem po zamówieniu produkty z datą ważności do 11/23. Niemniej jednak, działa słabiej niż myślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Mój jest raczej bardzo stary. Zostaje taka mleczna ciecz po rozmrożeniu szyb. Na przedniej i tylnej pół biedy, bo wycieraczka zbierze, na bocznych to wkurza...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 08:28, t.sienkiewicz91 napisał(a): Na BF zakupiłem to 11177605434 za 40zł za 5l Po poprzedniej zimie zostały mi butelki po ADBL Frost Eater, przelałem i działa fajnie Jak nie widać różnicy to po co przepłacać? Używam go już chyba czwartą zimę, sprawdza się super. Często wyjeżdżam do Norwegi i nie miałem z nim nigdy problemu gdzie inne odmrażacze nie dawały rady. Mogę szczerze polecić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Czy miał ktoś okazję wypróbować CARLAB De-Froster? Cena za 1l bardzo przyjemna więc chętnie się dowiem jak się sprawuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi