smerf91 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 No ja dwie zimy męczyłem Tenzi i powoli się kończy więc czas na zmiany Ogólnie tenzi bardzo dobry odmrażacz nie mam mu nic do zarzucenia ale brakuje jakiegoś fajnego zapaszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 @smerf91 @Qlimaxss A ja zostaję z Tenzi na dłużej, tym bardziej po zapasach z biedronki za 5 zł sztuka Nie ma lepszego patrząc na stosunek ceny do jakości, a nawet patrząc na samo działanie i efektywność to trudno znaleźć lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Fakt tenzi jest najskuteczniejszy. Ja chciałem kupić po raz kolejny detailers magic ale dostępność tego produktu w sklepach w których zawsze kupuję jest zerowa... Szkoda. W tym roku postawiłem na tenzi choć kupiłem też kilka innych na testy. Niestety coś ostatnio nie chce przyszronić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Sorry za ot,ale czytam wątek i trochę dupa: kupiłem zimowy płyn do spryskiwaczy SG. Czy to jest ich pierwszy tego rodzaju produkt? Bo jeśli tak,to mam sie szykować na mazy,przebarwienia na lakierze i inne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 20 minut temu, ad.am napisał: kupiłem zimowy płyn do spryskiwaczy SG. Czy to jest ich pierwszy tego rodzaju produkt? Bo jeśli tak,to mam sie szykować na mazy,przebarwienia na lakierze i inne ? Ale co ma odmrażacz do płynu do szyb ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @Domel na pewno zwróciłeś uwagę, że na poczatku zaznaczyłem off top Wspólnego ma producenta,ktorego produkty-jak pokazuje forum-potrafią mieć mankamenty w swoich początkowych wersjach. Dlatego pytanie czy Snowman Windshield jest pierwszym tego rodzaju produktem SG? (nie znam oferty SG, to pierwszy mój zakup od nich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Grudnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 22 minuty temu, ad.am napisał: Dlatego pytanie czy Snowman Windshield jest pierwszym tego rodzaju produktem SG? (nie znam oferty SG, to pierwszy mój zakup od nich) Tak pierwszym detailerskim płynem do szyb. Masz już ? Jak wrażenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 6 minut temu, Domel napisał: Jak wrażenia ? Fajnie pachnie-taka świeża, słodka landrynka (podobno zapach to rabarbar z wiśnią),w opakowaniu zapach jest dość intensywny,wiec podczas używania powinnien być wyczuwalny ale nienachalny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 @ad.am o płynie do szyb piszemy w temacie o płynach. Jeśli masz już SG to skrobnij pare słów. Ja mój teoretycznie też już mam... dzieli nas tylko 700 km. Kupiłem też płyn od tenzi na testy. Co do odmrażacza od SG. Wyszła nowa poprawiona wersja która ma niby tych zacieków nie zostawiać. Mam też kupioną ale jak wyżej... Jutro tą barierę 700 km będę pokonywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 9 minut temu, Fredi88 napisał: o płynie do szyb piszemy w temacie o płynach Wiem, że piszecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Dobra kupiłem i ADBL i SG nowa formuła Przyjdą mrozy to porównamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Testował ktoś odmrażacze z Lotosu, Organiki, CX80, WURTH, Shell, Circle K lub NIELSEN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belwar Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Póki co lepszego niż Tenzi nie znalazłem, "niestety" pogoda rozpieszcza i ciężko cokolwiek potestować. W ogóle mam wrażenie, że przy obecnych temperaturach prawie każdy odmrażacz (który nie zostawi mleka) spisze się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 30.01.2020 o 11:26, tryhp3 napisał: Testował ktoś odmrażacze z Lotosu, Organiki, CX80, WURTH, Shell, Circle K lub NIELSEN? Wurth testowałem, w zasadzie spisywał się tak jak większość innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Wurth testowałem, w zasadzie spisywał się tak jak większość innych.Tak ale ma wiecej ikonek o szkodliwosci (czarny ludek z gwiazdka na plucach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 53 minuty temu, Birkhof napisał: Tak ale ma wiecej ikonek o szkodliwosci (czarny ludek z gwiazdka na plucach) Może być, już dawno wyrzuciłem opakowanie bo pod koniec atomizer zaczął lać. Bazuje na etanolu i glikolu etylenowym. Ten drugi faktycznie bardziej szkodliwy. W poprzednich latach używałem różnych marek odmrażaczy, w tym sezonie zapomniałem, że istnieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Ja od lat używam Sonaxa i bardzo sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Sonax jest słaby - zerknij na testy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 13 godzin temu, PawelKRZ napisał: Ja od lat używam Sonaxa i bardzo sobie chwalę. Użyj @tenzi to poznasz co to odmrażacz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Kupiłem w zeszłym roku (6 stycznia) odmrażacz Softa.. mogę policzyć na palcach jednej ręki ile razy go użyłem .. a tej zimy wiosny ? ani razu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ter Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ja w tym roku kupiłem ADBL, ale powoziłem go tylko w bagażniku i nigdy nie musiałem użyć.. Żałuję że wziąłem litrową butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ja trochę częściej. Zużyłem jakieś 3-4 butle odmrażaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Odmrażacz tenzi jest świetny. Zeszłej zimy kupiłem butle na sprawdzenie i musiałem dokupić kilka butelek dla rodziny. Tej zimy kupiłem nowe SG na promocji i użyłem tylko kilka razy. Zapas czeka w garazu na następną zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 @ter Nie ma litrowego Adbla. A ja zużyłem butlę i Adbl i Tenziego. Bo akurat tam gdzie pracuje jest lekki wypizduwek i zawsze jak jest minus 1-3 . To zawsze trzeba pryskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ter Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 pewnie masz rację, nie pamięta już jaki kupiłem bo ostatni raz widziałem go kiedy lądował w bagażniku, a mam taki nawyk że zwykle zamawiam największe dostępne butle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi