sebeksebast Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2018 A takie coś? Pojemność 5l.
Zdroja0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Wolę postawić zwykle wiadro obok i nie mam problemu. Ale moda robi swoje. Wystarczy wrzucić filmik na YT i już sprzedaż rośnie Jakby nie można sobie bez tego poradzić...
sebeksebast Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Słuszna uwaga, absolutnie nie jest to niezbędne i w mojej ocenie nie ma to jakiegoś znaczącego wpływu na pracę. Ale zawsze można spróbować kupić jakąś alternatywę za kilka/kilkanaście złotych
Rebeliant Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2018 Wiadro jak wiadro heh... czy będzie kwadratowe czy okrągłe swoją funkcję spełnia Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Tomas-sg Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Także info od Liquid Elements. Mini polerka da pojawi się w połowie lutego w cenie 199€ (oczywiście cena na Polskę będzie wyższa )
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 13 minut temu, Gozdziu23 napisał: Trooche gejonowi zeszło dzijon ? geyjohn ? omg szczerze to wymawianie tego na kilka sposobów - głowa mnie boli.
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 @Domel ja też to nazywam gejon, a Ty niby jak?
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 3 minuty temu, Michał82 napisał: @Domel ja też to nazywam gejon, a Ty niby jak? z tego co wiem DZIJON to poprawne wymawianie, tak sie upierają amerykańce ale słyszałem że w Korei mowili GAJEON
Gozdziu23 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 3 minuty temu, Michał82 napisał: @Domel ja też to nazywam gejon, a Ty niby jak? Dżajon bodajże jest prawdziwe i tak mówi dystrybutor w WWA, ja mówie gejon bo brzmi szmiesznie bo wiecie kojarzy sie z pedałami od rowerów podobno kiedyś się dorasta... Teraz, Domel napisał: z tego co wiem DZIJON to poprawne wymawianie, tak sie upierają amerykańce ale słyszałem że w Korei mowili GAJEON no widzisz co kraj to obyczaj, po polsku powinno byc tak jak sie pisze gyeon 1
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Amerykanom bym nie ufał bo oni nie umiejo powiedziec RUPES tylko RUPS, RUPEZ etc tak samo jak mówią PORSCH....
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dżajon... to u mnie chyba jednak pozostanie "gejon" 4 minuty temu, Gozdziu23 napisał: podobno kiedyś się dorasta... Podobno...
Kostek88 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2019 Gyeon Strong ma podobno ph 10
BartekW Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 18 godzin temu, Kostek88 napisał: Gyeon Strong ma podobno ph 10 A colourlock w wersji strong ile ma ?
Eidos71 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mothers CMX Ceramic Spray Coating Przedstawiamy ceramiczną powłokę natryskową Mothers CMX ™, niedrogą, przyjazną dla użytkownika, profesjonalną, ultraczystą, superhydrofobową formułę ochronną. Wystarczy spryskać i wytrzeć, stosując tą mieszankę SiO2 (ditlenek krzemu) i TiO2 (dwutlenek tytanu), które zmieniają układy. Ta kombinacja mocy zapewnia ultra-długoterminową ochronę przed żywiołami i bezustanną obróbką wody, nie rezygnując z prawdziwej optycznej klarowności, ekstremalnej głębi i charakterystycznego ceramicznego, szklanego wyglądu o płynnym połysku. Używaj jako samodzielny produkt, lub jako środek wspomagający w stosunku do istniejącego uszczelniacza, lub powłoki ceramicznej. Mycie i pielęgnacja samochodu nigdy nie było łatwiejsze. Wg producenta, jest to "płynna powłoka", która na przygotowanym lakierze wytrzyma 12 miesięcy (52 mycia). Specjalnie opracowana formuła ma zapobiegać charakterystycznemu dla innych "powłokopodobnych" produktów zatykaniu się atomizera, spowodowanemu krystalizacją produktu. Cena sugerowana przez producenta to ok. 15-16 USD (wiadomo, że w PL, o ile będzie dostępny, produkt będzie na pewno droższy). Do sklepów w USA ma trafić na początku lutego 2019 r. Jeśli chociaż połowa tych zapowiedzi producenta się sprawdzi, może to być ciekawa alternatywa dla topperów typu Reload, Cure, a nawet dla twardych wosków z dodatkiem SiO2...
Gozdziu23 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 Nie znam produktu ktory wytrzymuje chociaz 6 miesiecy i nie zapycha atomizera wiadomo ze sio 2 a juz nie mowie o tio 2 musi sie krystalizowac
Moderator Domel Opublikowano 4 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ktos wie kiedy te produkty beda w PL? Megs i Bead Maker - ponoć hit sezonu w USA...
Michał82 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 @Domel też na Megsa sam czekam wrzucałem o nim video stronę wcześniej
BartekW Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 W UK był dostępny ale widzę ze już nie ma https://www.prestigecarcareshop.com/collections/sealants-coatings/products/p-s-bead-maker-paint-protectant?variant=19406811562043
turzol Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ciekawy produkt. Wheel cleaner w formie piany
Moderator Domel Opublikowano 5 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 6 minut temu, turzol napisał: Ciekawy produkt. Wheel cleaner w formie piany Jakos po tym filmiku mnie nie urzekł.... ale czort go wie
Arkeolowy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 @Domel też mam wrażenie, że bezdotykowo działa lepiej chociażby Excede UWC. Dotykowo to nic szczególnego, że domywa, bo większość preparatów obecnie jak ruszysz pędzlem/szczotką to większość zbiera jak nie wszystko.
Moderator Domel Opublikowano 5 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 6 minut temu, Arkeolowy napisał: Excede UWC. muszę sprawdzić ale jestem przekonany ze z UWC tez wyjdzie fajna pianka z pianownicy.
Rekomendowane odpowiedzi