Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Microfiber Madness DeliPad XL 1
drufi Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2023 @Domel mam wersję normalną 'XL" po namoczeniu robi się ciężki i nieporęczny, zwłaszcza na pionowych panelach. Wersja mała jest najlepsza.
Putkowski07 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Nowość od Evoxy idzie. No ja czekam bo myśle ze może być sztos Prezentujemy nową akumulatorową Evoxę HDV12 na szybkozłaczki znane już wam z modelu HDP12. Na razie przyjechała wersja testowa do zatwierdzenia ale to oczywiście formalność. We wrześniu może uda się zrobić premierę. Polerka jest naprawdę poręczna, niewiele większa od Pixela ale jednak już dużo mocniejsza i również na silniku bezszczotkowym BLDC. Waga z talerzem 75mm i akumulatorem 2,5Ah to tylko 980g. W zestawie będzie miała oprócz dwóch mimośrodów 8 i 12mm, rotację, przedłużkę do rotacji oraz uchwyt do stożków a także dwa akumulatory i ładowarkę. Pracujemy jeszcze nad możliwością rozbudowy zestawu o adapter do pracy na kabelku. 8
zeea Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Bardzo ciekawa maszynka. Konkurencja dla PXE jak wypali i cena nie będzie z kosmosu to myślę, że znajdzie wielu zwolenników
yas Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2023 to bedzie drogie, raczej nie dla amatorow
Eidos71 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Nowości na polskim rynku - DIY Detail, czyli nowa marka w nadchodzącej ofercie jednego z forumowych partnerów handlowych: https://automotivecare.pl/pl/new/1/default/5/f_producer_185/1 1
ad.am Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Ceny nakazują oczekiwać czegoś ekstra
przemas.p Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Od jakiegoś czasu przymierzam się do spróbowania czegoś od DIY Detail. Polish wygląda ciekawie , powłoki również. Na kanale Attention 2 Detail był gościem Yvan Lacroix z DIY i kładł jedna ze swoich powłok . Curing time 1h.Widzę natomiast że ceny w PL wyższe niż np na stronach w UK Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka
Adrian89 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Nowości na polskim rynku - DIY Detail, czyli nowa marka w nadchodzącej ofercie jednego z forumowych partnerów handlowych: https://automotivecare.pl/pl/new/1/default/5/f_producer_185/1Nareszcie wiadomo kiedy wejdą na stronę? Bo rinsless biorę w ciemno - przyda się jako towarzystwo dla pozostałych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Eidos71 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Adrian89 napisał(a): Bo rinsless biorę w ciemno - przyda się jako towarzystwo dla pozostałych Za granicą zbiera świetne recenzje, ale jest też tańsze od konkurencji. A u nas cenowo plasuje się w czołówce...
Moderator Domel Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Adrian89 napisał(a): Nareszcie wiadomo kiedy wejdą na stronę? @AutomotiveCare.pl
Adrian89 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Domel napisał(a): @AutomotiveCare.pl Juz @Eidos71 podlinkował w poście, bardziej chodziło mi kiedy ale widzę, że już @AutomotiveCare.pl już „przybliżony” termin podało - dzięki! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Strus Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Adrian89 napisał(a): Bo rinsless biorę w ciemno 100zł za 473ml przy normalnym dawkowaniu..... Nie wiem co musiałby robić, żebym się na niego skusił. Zdecydowanie za drogo 1
przemas.p Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 100zł za 473ml przy normalnym dawkowaniu..... Nie wiem co musiałby robić, żebym się na niego skusił. Zdecydowanie za drogoTeż mi się tak wydawało że to 0.5l , no to z konkurencji za to masz prawie 1l. Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka
AudiBlask Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Galon na trzech i będzie ponad litr na głowę za 100 zł ale fakt , ceny za małe opakowania szamponów bardzo wysokie.
Adrian89 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2023 100zł za 473ml przy normalnym dawkowaniu..... Nie wiem co musiałby robić, żebym się na niego skusił. Zdecydowanie za drogoJak dla mnie wystarczy, że umyje auto i będzie do kolekcji lubię zbierać rinselessy i nie wstydzę się tego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Moderator Streat Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Chyba gdzieś umknęło nowość od @FIREBALL Coś wiecej o tym produkcie? Dawkowanie widze dobre jest bo 10-20ml na 12L wody ale cena 4L troche zabija a 500ml widze niedostępne. Jak wypada w przypadku odtykanie powłok, poślizg, czy wypłukiwanie? Szybko przywsycha? Zaciekawił mnie ten produkt 3
PawelRDM Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @Streat https://sklep.motogo.pl/fireball-ph3-shampoo-500ml-skoncentrowany-szampon-o-kwasnym-ph na razie brak na stanie 1
drufi Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 "Łapcie sugerowane ceny: Looper: 69,99 złStreakless: 11,00 zł"
Adrian89 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Na dniach Chyba mamy nieco rozbieżną definicję zwrotu „na dniach” coś wiadomo? Bo mój rinseless’owy ********* nie daje mi spać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Eidos71 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2023 @Adrian89 - jeśli Ci się śpieszy, to szampon od DIY jest tutaj: https://shiningcar.pl/mycie-wlasciwe-szampony/diy-detail-rinseless-wash-szampon-do-ekologicznego-mycia-auta-bez-uzycia-wodyi-splukiwania-473ml?from=main+main-new-products&campaign-id=1 w lepszej cenie. 1
AutomotiveCare.pl Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @Adrian89 zapraszamy. https://automotivecare.pl/pl/producer/DIY-Detail/185
Adrian89 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @Adrian89 zapraszamy. https://automotivecare.pl/pl/producer/DIY-Detail/185Ajajajaj…. Już kliknięty z linka od @Eidos71 nie mam cierpliwości do nowościWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rekomendowane odpowiedzi