Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 3 godziny temu, Gesiu_15 napisał: @cleantechco to zależy. Ja do np Tire And Rubber, APC, Bug Remover, deironizer i Tar glue używam Canyon. Do QD, QW, interior QD itd lepiej się sprawdzają atomizery z mniejszą dozą produktu np ADBL nowe atomizery z pomarańczowa rączka, są bardzo dobre. 2 typy atomizerow to zły pomysł. Sklepy nie ogarną, który kiedy dawać więc musimy się zdecydować na jeden. Chs3a z tego co pamiętam ma regulację dozowania.
Moderator Domel Opublikowano 20 Lipca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 48 minut temu, cleantechco napisał: regulację W QD i QW za dużo babrania sie. Pisalismy o tym w temacie GoodStuff Gloss. Skret koncowki i strzal, a w tych canyonach trzeba ustawiac, robic probne strzaly. Zrobicie jak uznacie za stosowne, uzytkownicy zweryfikuja. 1
Fredi88 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 @cleantechco wg mnie najbardziej uniwersalne są te atomizery Stosuje je m. in. Shiny Garage ale spotkałem też wśrod innych producentów chemii nie koniecznie samochodowej. Canyon ok... ale przy półlitrówkach np. FW wygląda śmiesznie. Jest za duży w porównaniu do butelki. Ten wyżej wg mnie to dobry atomizer, przede wszystkim uniwersalny. Daje tyle produktu ile chce. Jeśli musicie dać 1 to właśnie ten bym wybrał. 4
PPatryk Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 Jak wyżej ten SG albo ten nowy ADBL też mi się podoba. Canyon to super atomizery, ale nie do wszystkiego 1
BartekW Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 Mogę dodać od siebie ze atomizery z Elitedetailer tez są Pro bodajże Guala wiec to tez byłby dobry wybór 1
sT3VE Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 elite detailer ma najlepsze atomizerki. SG jest tandetnie plastikowy, canyon głupio niestety wygląda przy małych butlach i niezbyt oszczędny 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Dzięki za pomoc, będziemy wybierać
Fredi88 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 20 godzin temu, sT3VE napisał: SG jest tandetnie plastikowy, Nie zgodzę się. Tandetnie plastikowe były te co miał goodstuff w starym wydaniu czy FW. Te takie mega oszczędne... sg jest solidny. Solidniejszy niż np atomizery z Detailers magic które pod względem ilości podawanego płynu najbardziej mi leżą. SG mi żaden nie padł. DM szwankował przy płynie do szyb. Stary FW rozlatywał się w dłoniach. Oczywiście chłopacy wybiorą sami mam nadzieję że dobrze 1
Tomas-sg Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 5 minut temu, Fredi88 napisał: DM szwankował przy płynie do szyb U mnie padły 2 z płynu do szyb... 1
D@ViD Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Te atomizery co są w Elite Detailer są naprawdę fajne. Dziś miałem doczynienia z tym atomizerem przy produkcie na owady. Mega fajnie się aplikuje. Te atomizery co ma SG i mówi o nich @Fredi88 też twierdzę że są mega fajne. SG je daje do butelek 500ml. Mam jedną pusta butelkę od SG 500ml mam w nim rozrobiony interior cleaner i naprawdę przyjemnie się tym pracuje. Szedł bym w te dwa typy 2
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Panowie i Panie, a co sądzicie o Canyon T95? Używaliście może? Chcemy aby atomizery były idealne dla Was, a nie dla nas one wyglądają jak zwykły spryskiwacz, jednak wykonanie jest oczywiście bardzo dobre.
Strus Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Te włoskie co to nie pamiętam teraz jak się nazywają. Te na G 1
D@ViD Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 15 minut temu, Strus napisał: Te włoskie co to nie pamiętam teraz jak się nazywają. Te na G Chodzi ci o GULA ? @cleantechco idzcie w atomizery GULA Są teraz nawet już spieniające. Kolega @Domel je ostatnio testował 1 1
Strus Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Już wiem. Guala. Zdecydowanie obecnie najlepsze na rynku. 1 1
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 37 minut temu, cleantechco napisał: Panowie i Panie, a co sądzicie o Canyon T95? Używaliście może? Chcemy aby atomizery były idealne dla Was, a nie dla nas Orientujesz się w jakich produktach można je zobaczyć ? Może mam ns stanie ale musiałbym pogrzebać.
V1RU$ Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2019 Myślę, że TS5 od Gual'a będzie git. Mam taki przy chemii z elite detailer i fajnie się nim pracuje. A 6 szt. pianujących Guala od DETAILiNK jest w drodze do mnie. I jeszcze lukam, przy płynie do szyb od DETAILiNK też Guala mam. Ten wasz z tym długim cynglem totalnie mi nie siadł, mało tego przy dwóch waszych IC ciekł mi od góry nie był szczelny. Ogarnęliście butle, etykiety - ogarniecie trigger'y i będzie OK. 1 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 11 godzin temu, Domel napisał: Orientujesz się w jakich produktach można je zobaczyć ? Może mam ns stanie ale musiałbym pogrzebać. Nie mam pojęcia 11 godzin temu, V1RU$ napisał: Myślę, że TS5 od Gual'a będzie git. Mam taki przy chemii z elite detailer i fajnie się nim pracuje. A 6 szt. pianujących Guala od DETAILiNK jest w drodze do mnie. I jeszcze lukam, przy płynie do szyb od DETAILiNK też Guala mam. Ten wasz z tym długim cynglem totalnie mi nie siadł, mało tego przy dwóch waszych IC ciekł mi od góry nie był szczelny. Ogarnęliście butle, etykiety - ogarniecie trigger'y i będzie OK. Ts5 a nie ts3?
Moderator Domel Opublikowano 19 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 7 minut temu, cleantechco napisał: Nie mam pojęcia Poznaje po tym trójkąciku na górze i pół księżycu na końcówce. Chyba Soft99 w deironie je ma. Miałem je na 100%. Pogrzebię i sprawdzę
V1RU$ Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 52 minuty temu, cleantechco napisał: Nie mam pojęcia Ts5 a nie ts3? Kurde może TS3 - nie znam ich nazw dokładnie i czym się różnią. Ale chyba EliteDetailer i Detailink ma TS5 i on jest w 2 wersjach zwykły i pianujący. 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 51 minut temu, V1RU$ napisał: Kurde może TS3 - nie znam ich nazw dokładnie i czym się różnią. Ale chyba EliteDetailer i Detailink ma TS5 i on jest w 2 wersjach zwykły i pianujący. Całkiem inne triggery jeśli chodzi o mechanizm chociaż wyglądają podobnie. Z tego co widzę mają raczej ts3
PPatryk Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 @cleantechco @cleantechco wygląda mi na ts5, ale głowy nie dam 1
Moderator Domel Opublikowano 19 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 https://gualadispensing.com/?page_id=12763 https://gualadispensing.com/?page_id=12665 https://gualadispensing.com/?page_id=12704 https://gualadispensing.com/?page_id=12706 https://gualadispensing.com/?page_id=12747 1
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 W dniu 18.11.2019 o 20:11, cleantechco napisał: Panowie i Panie, a co sądzicie o Canyon T95? Używaliście może? Chcemy aby atomizery były idealne dla Was, a nie dla nas one wyglądają jak zwykły spryskiwacz, jednak wykonanie jest oczywiście bardzo dobre. Tak, te atomizery ma np Soft99 i Farecla: Ten w odmrażaczu rozpylają fenomenalną mgiełkę. Nawet podpisane Canyon. Generalnie bardzo dobre atomizery, ale też zdarzają się wadliwe. Jeden mi cieknie w Tire Dressingu od Farecli. No ale jeden na 20 nie ma tragedii zawsze się może zdarzyc.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Przetestuj je też pod kątem trwałości
Rekomendowane odpowiedzi