SerowyCheetos Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 5 godzin temu, Rafal9304 napisał(a): Jakaś opinia o KiurLab Bubble Fruit ? Kończy mi się 5l Cleantle Daily Shampoo2, bardzo fajny szampon ale znudził mi się i kupiłbym coś innego Zastanawiam się właśnie nad Kiurlabem lub Carlabem zielonym bo też jest fajny. A może Ewocar Neutral Foam Shampoo ? Ja mam zielonego Carlaba i jestem zadowolony, bardzo ładnie pachnie ale słabo się pieni, dla mnie to akurat na plus bo wymycie go trwa dosłownie moment i myślę że dałoby radę na spokojnie wężem ogrodowym go wypłukać, fajnie odtłuszcza lakier i nawet daje rade z odtykaniem. Weź sobie 1l na testy a jestem tego pewny że żałować nie będziesz szczególnie ze cena jest śmieszna @imola33 Tu masz oznaczonego kolejnego zakochańca w tym szamponie który potwierdzi moje słowa 2
imola33 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia A ja bym powiedział, że dobrze się pieni. Chyba, że coś pozmieniali w składzie, bo nowszym wypustem myłem tylko raz albo dwa w zimę
sztefan24 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @Rafal9304 tych podanych zdecydowanie CarLab, ogółem to jeden z najlepszych neutralnych szamponów w przystępnych cenach. Pieni się moim zdaniem bardzo dobrze a przy tym łatwo wypłukuje, zapach konkurować może z nim chyba tylko GoodStuff puree shampoo. Ewocar kompletnie mnie nie kupił, ani to się nie pieni ani nie pachnie ładnie. Kiurlab za to ładnie się pieni ale pachnie tak chemicznie. Pierwsze skojarzenie to były kiedyś takie odświeżacze do kibla w takim kubku co przypominać miał muszle - no to takim cytrusowym, tanim odświeżacze do kibla wali ten kiurlab. Jakbyś chciał CarLab 5l to daj znać na priv.
adi1509 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @Rafal9304 Mi Kiurlab Bubble Fruit tak średnio siedzi. Piana bez polotu, z butli zapach moim zdaniem grejpfrutowy, podczas mycia słabo wyczuwalny. Jak skończę bańkę to już raczej do niego nie wrócę. Plus taki, że bardzo szybko się wypłukuje. Zielony Carlab przyjemniejszy. Od siebie polecę Shiny garage sleek premium shampoo, bardzo udany szampon. 2
imola33 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia @sztefan24 spróbuj dać Ewocar minimum 60 ml na 10l wody. Wtedy jest fajnie
Rafal9304 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia Carlaba zielonego i czerwonego miałem po litrowej butelce, oba mi pasowały dlatego zastanawiam się na 5l
imola33 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Rafal9304 bierz śmiało, nic lepszego w tych pieniądzach nie kupisz
Kuba1 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia Ewocar mam i bardzo lubię Używam jako pianę i wg. mnie to bardziej piana jak szampon Ładnie domywa jak na neutralna chemię, słabo z poślizgiem.
imola33 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Kuba1 u mnie przy większym stężeniu Ewocar dał meeega fajny poślizg. Ile ludzi tyle opinii. Spróbowałbym polecanego przez ciebie Dodo, ale cena odstrasza.
Kuba1 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @imola33 śledź olx, czasami ktoś wystawia produkty Dodo za pół ceny On źle nie wychodzi bo ma rozcieńczenie 1:1000 Starsi stażem koledzy twierdzą że duragloss 901 to jest sztos, kusi
menior Opublikowano 22 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @Kuba1 mnie DG 901 niczym nie zachwycil moze dawno temu sie czyms wyroznial ale przy obecnym bogactwie wyboru jak dla mnie przecietny
Kuba1 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia @menior jak sam nie sprawdzę to nie uwierzę Jestem już po 3 myciach pinnacle bodywork shampoo i powiem wam że jest fajnie, taka kremowa piana i uczucie jakby poduszki pomiędzy gąbka a lakierem Także jakby ktoś miał możliwość kupna to polecam 2 1
wanraf89 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia Top 3 szamponow: -Fireball pearl shampoo -geyon bath - ten zwykly, bez dodatkow -fireball PH 3 - do odetkania 2
R3AVER Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia @menior taką wersję mam i dalej utrzymuje że kiwi to nie jest chyba że nos już płata figle
menior Opublikowano 23 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia @R3AVER trudno mi cos powiedziec,ja mialem butelke 500 ml,moze byly rozne wersje zapachowe
sztefan24 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia @menior były różne + kilka edycji robionych pod konkretne sklepy. 1
Moderator Streat Opublikowano 30 Maja Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Maja Szampon duragloss to klasyk uwielbiam go i naprawde go lubie Jako cotygodniowy szampon bardzo polubiłem ewocar bo fajny poslizg, piana i nie zaburza hydro
Mardi69 Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Opublikowano 4 Lipca @menior gdzie można dorwać ten szampon labocosmetica?
Mardi69 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Opublikowano 5 Lipca Jaki szamponik neutralny - taki premium Byście polecili ?
Moderator Domel Opublikowano 5 Lipca Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 5 godzin temu, Mardi69 napisał(a): Jaki szamponik neutralny - taki premium Byście polecili ? Ostatnio zaintrygowała mnie Innova, tylko nie wiem która to, ale na filmiku reklamowym ma fajna gestość, kleistośc, kosnsytencję, strukturę, az mnie kusi sprawdzić.
menior Opublikowano 5 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca @Mardi69 byl chocby u Nowika i w jeszcze paru sklepach
wanraf89 Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca Top neutralne szampony: fireball pearl geyon bath top kwasowy fireball ph3
gprzesniak Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca @wanraf89 Zgadzam się, wszystkie 3 znakomite są. Dodałbym jeszcze DIY Incredible Suds oraz Ultracoat Shampoo+. Obydwa pachną obłędnie oraz dają genialny poślizg.
Mardi69 Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca W dniu 9.07.2024 o 17:22, gprzesniak napisał(a): @wanraf89 Zgadzam się, wszystkie 3 znakomite są. Dodałbym jeszcze DIY Incredible Suds oraz Ultracoat Shampoo+. Obydwa pachną obłędnie oraz dają genialny poślizg. Który z tych dwóch numer 1:)?
Rekomendowane odpowiedzi