Dreamer42 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 A zna ktoś może firmę Adam's ? Na Amazonie znalazłem coś takiego: Adam's Ultra Plush Drying Microfiber Towel Testował ktoś może? Oprócz ręczników mają tez inne akcesoria i środki.Fajne mają produkty. Dość popularna za oceanem Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 8 godzin temu, Domingo napisał: A zna ktoś może firmę Adam's ? Amerykańska firma, której jeden z założycieli wcześniej pracował dla Chemical Guys. Produkty Adam's są niedostępne oficjalnie w PL, jednak w Europie mają oficjalną dystrybucję. W USA i Anglii zbierają dobre opinie - lepsze, niż produkty Chemical Guys. To tyle ze "znania" firmy. Jeżeli masz możliwość i chęci - zakup i zaprezentuj ich produkty. Może to zachęci któregoś z naszych dystrybutorów/sprzedawców do podjęcia współpracy z Adam's... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamer42 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dla dodania, Buttery Wax jest bliźniaczym produktem Adam'sa do znanego masła od CG Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Work Stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dzięki, cena też fajna ale czy nie lepiej dożyć 10 zł i kupić GYEON Q2M Silk??Jest coś wartego uwagi do 50 zł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_ Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Planuje kupic nowy recznik do suszenia, bo stary Fluffy zebral juz duzo paprochow Zastanawiam sie nad: - LE Silverback XL - wygral jakis tam ranking na youtubie (wydaje sie ze bardzo dobrze przeprowadzony) i za granica bardzo dobre opinie. Tutaj czytalem ze zbiera tylko na mokro i ze jest to problem. - Gyeon Q2M Silk - polecany wszedzie, ale w sumie 2x mniejsza gramatura niz Silverback a cena ta sama - Autofinesse Aqua Deluxe - chyba ma najmniejszy sens, jedynie rozwazam dlatego ze najprosciej mi go kupic (jest w sklepie 10 minut od mieszkania) i najtanszy (ale mala roznica, wiec tego nie biore pod uwage) - moze jakis waflowy? Nigdy nie uzywalem, widzialem ze opinie cos mieszane Zastosowania: suszenie prywatnego samochodu po mycie raz na ok. 2 tygodnie 1. Czy to zle ze Silverback zbiera tylko na mokro czy po prostu przecieram szybe i pozniej juz ok? I czy Silverback jest lepszy od Gyeona (wedlug dokumentacji jest, wedlug dosc szczegolowego filmiku na youtubie tez)? 2. Do moich zastosowan lepszy zwykly czy wafel? Ze zwyklym mam ten problem ze z czasem zebral paprochy i nijak nie da sie ich wyciagnac z recznika 3. Albo moze po prostu nastepnego Monster Fluffy Dryer kupic i za rok wymienic? Jakos zbierania wody nie wydaje sie jakas imponujaca, ale nie mam porownania, wiec moze wszystkie tak zbieraja 3. Moze jeszcze jakis inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Monstera póki co nie kupisz - była wadliwa partia i wszystko zostało wycofane z sprzedaży. Z tego co wiem to nowy monster ma trafić do sprzedaży chyba w lipcu. GS ma zamiar wypuścić pod koniec maja jeszcze jeden nowy ręcznik. Ale póki co brak szczegółowych informacji. Sam rozważam nad kupnem silka, a wstrzymaniem się i zakupem kolejnego ręcznika od GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_ Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 W dniu 19.04.2019 o 23:55, Kuba95 napisał: Monstera póki co nie kupisz - była wadliwa partia i wszystko zostało wycofane z sprzedaży. Z tego co wiem to nowy monster ma trafić do sprzedaży chyba w lipcu. GS ma zamiar wypuścić pod koniec maja jeszcze jeden nowy ręcznik. Ale póki co brak szczegółowych informacji. Sam rozważam nad kupnem silka, a wstrzymaniem się i zakupem kolejnego ręcznika od GS Dzieki za odpowiedz, mowiac monster mialem na mysli: https://mrcleaner.pl/en/drying-the-car/monster-shine-fluffy-dryer-recznik-do-osuszania-lakieru-po-myciu-auta-90x60cm-bestseller Rozwinal bys skrot GS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_BLN Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 9 minut temu, maciek_ napisał: Dzieki za odpowiedz, mowiac monster mialem na mysli: https://mrcleaner.pl/en/drying-the-car/monster-shine-fluffy-dryer-recznik-do-osuszania-lakieru-po-myciu-auta-90x60cm-bestseller Rozwinal bys skrot GS? Good Stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Sorki, nie doczytałem. Myślałem, że piszesz o Good stuff Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 W nawiązaniu do mojego posta: Podtrzymuje moją opinię o Fluffikach. One mi robią mazy. Wkrótce zrobię porównanie z "monsterami" czyli "mikrofrędzelkami" I potwierdzę lub zaneguję tą tezę dokładnie. Linki: WS Monster SG Extreme Drying Towel #domeldetailinglaboratory #domeltestuje #domeltest #domelowezakupy #domelowereczniki #domelowemikrofibry #domeloweosuszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_ Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dokładnie to samo odczucie miałem jeśli chodzi o mazy, chociaż były one dużo mniejsze niż na Twoim filmiku (może przez polanie szamponem sonaxa który obiecuje plukanie bez osuszania (co niestety nie działa), obstawiam że "odpycha" on wodę w jakimś stopniu więc ręcznik ma mniej od zebrania). Nie mogę się doczekać aż nagrasz porównanie z ręcznikami "twisted" Masz może porównanie ręczników od SG np. z Gyeon Sil albo KKD Silverback? Dzięki też za podesłanie artykułów, widzę że dokładnie te same odczucia jeśli chodzi o fluffiego: wciąga paprochy. Mój raz leżał na samochodzie i wiatr przywiał pyłki i już niema szans tego doczyścić. Mam nadzieję że twisted rozwiązują ten problem tak jak obiecuje recenzja Czekam na jakieś info, a jak nic się nie pojawi w tym tygodniu to pewnie zamawiam Gyeona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ja ze swojej strony polecam Fireball PIN Towel, mega chłonny Citroena C5 X7 osuszył bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Popieram elegacnko chłodnie wodę, jednak pojemność jakby taka bez szału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ja mam coś takiego . Opla zafirę osusza bez wykręcania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1419 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 @Morfeusz gdzie ją kupiłeś? Prosiłbym o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 [mention=8853]Morfeusz[/mention] Ja mieszkam w UK https://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductMobileDisplay?catalogId=10151&categoryId=165609&langId=-1&productId=1525327&storeId=10001 była promocja za 10 f . Ale na portalach aukcyjnych też są , np ebay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullitt Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Czy ktoś na forum posiada lub miał styczność z ręcznikiem D-Wash orange silk drying towel? Jak on wypada w porównaniu do Gyeon Silk, WS Monster, Fireball Pin towel / Fireball Twist (black fox)? Czy one wszystkie są "takie same"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Co myślicie o Work Stuff Beast Drying Towel? Cena nie jest niska, ale WS ma chyba dobre produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @MMCzysci tutaj test kolegi @rygryss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Czyli nie powala. A może gyeon q2m silk dryer? Składam dzisiaj zamówienie i pomyślałem, że przez cały czas brakuje mi czegoś do suszenia auta - zwykłe MF nie sprawdzają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @MMCzysci to bierz Kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Cena dwa razy wyższa niż u Gyoena + brak w magazynie ANB. Spróbuję z Q2M, w teście dobrze wypadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 2 minuty temu, peciu napisał: to bierz Kinga Osobiście wolę 2 no name w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @MMCzysci hmm, King kosztuje ok 95zł Geyon ok 90zł albo źle patrze @rygryss jakieś namiary na tego no name? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi