kaarolek1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 zakupiona, zobaczymy jak się będzie sprawować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 [ref]kaarolek1[/ref], daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 w dotyku fluffy dryer wydaje mi się grubszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 676535 Kupiłem ostatnio ADBL i jestem zachwycony Coś więcej na temat ADBL Goofer Towel? Masz jakieś porównanie z innymi ręcznikami? Osuszę nim na 1 raz kompakta w kombi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakus Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Do osuszenia średniego coupe (Renault Laguna) wystarczy jeden Fluffy Dryer czy wrzucić do koszyka od razu dwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZVRNY Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Na upartego starczy jeden, ale najlepiej uzyc dwoch. Drugiego uzyjesz do "doszuszenia", zawsze cos tam wyplynie z jakiejs szczeliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Z palcem w nosie wystarczy, chociaż jeżeli chcesz mieć pewność perfekcyjnej suchości, to kup dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patys Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 zamawiał ktoś fibry z alliexpress? edit.oczywiście chodziło mi o ręczniki z fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 30 Stycznia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 [ref=#ff3366]patys[/ref], W odpowiednim wątku dowiesz się co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTurde Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zamiast dwóch, wybrałbym jeden o dużej gramaturze. Mój w kwietniu będzie mieć rok - wciąż świetnie chłonie i wygląda jak nowy. Pozdrawiam - Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jaki ręcznik do osuszania polecacie w kwocie do 50 złotych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Monster Shine Fluffy Dryer + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja się jakoś nie mogę przekonać do Fluffy'ego... Miałem kiedyś ręcznik waflowy od temachem (allegro) i byłem zadowolony. Szło tym osuszyć cały samochód. Później kupiłem fluffy i lipa... ciągle nie szło dotrzeć tak auta, żeby było suche. Później miałem ręcznik z sonaxa i to samo. Teraz znów postawiłem na waflowy (ADBL) i jestem zadowolony. Także, jeśli chodzi o wycieranie auta to jak dla mnie tylko ręczniki waflowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ja się jakoś nie mogę przekonać do Fluffy'ego... Miałem kiedyś ręcznik waflowy od temachem (allegro) i byłem zadowolony. Szło tym osuszyć cały samochód. Później kupiłem fluffy i lipa... ciągle nie szło dotrzeć tak auta, żeby było suche. Później miałem ręcznik z sonaxa i to samo. Teraz znów postawiłem na waflowy (ADBL) i jestem zadowolony. Także, jeśli chodzi o wycieranie auta to jak dla mnie tylko ręczniki waflowe. Jeśli waflowy to raczej przyklepywanie a nie wycieranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czepianie się słów. Chodzi mi o efekt suchego auta. Oczywiste jest, że nie "ciągnę" go od maski po klapę bagażnika. Wysuszę nim auto lepiej. Wg mnie więcej wchłonie niż fluffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czepianie się słów. Chodzi mi o efekt suchego auta. Oczywiste jest, że nie "ciągnę" go od maski po klapę bagażnika. Wysuszę nim auto lepiej. Wg mnie więcej wchłonie niż fluffy. Może czujesz, że się czepiam, ale w końcu na tym forum decydują szczegóły ;-) Ja mam wafla od Flexipads i też osuszam poprzez wklepanie, potem poprawka Gyeon i duży kombiak suchy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jaki ręcznik do osuszania polecacie w kwocie do 50 złotych? Podobne pytanie zadałem kiedyś w Shining Car Katowice i polecono mi ręcznik polskiej firmy Kaja, z jedwabnym obszyciem. Taki: http://www.kaja.szczecin.pl/4991,rlcznik-z-mikrofibry 30 zł w promocji. Jestem przezadowolony: cholerstwo ciągnie jak głupie, przy tym mięciutki, delikatniutki. Pranie w szarym mydle i płukanie w occie nie robi na nim wrażenia. Bardzo fajny stosunek jakości do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Gyeon jest super ale za 50 zł to ja mogę sobie kupić ręcznik 40x40 do osuszania motocykla Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Co jak co troche tych recznikow mam i gyeon silk dryer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Gyeon jest super ale za 50 zł to ja mogę sobie kupić ręcznik 40x40 do osuszania motocykla Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Mi się udało większy bo 60x80 GYEON Q2M Soft Dryer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Gyeon jest super ale za 50 zł to ja mogę sobie kupić ręcznik 40x40 do osuszania motocykla Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Mi się udało większy bo 60x80 GYEON Q2M Soft Dryer Jak się sprawuje Soft Dryer? Jesteś zadowolony z zakupu? Słyszałem że jest dużo lepszy od zwykłego Fluffyiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Gyeon jest super ale za 50 zł to ja mogę sobie kupić ręcznik 40x40 do osuszania motocykla Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Mi się udało większy bo 60x80 GYEON Q2M Soft Dryer Jak się sprawuje Soft Dryer? Jesteś zadowolony z zakupu? Słyszałem że jest dużo lepszy od zwykłego Fluffyiego Hmmm po 2 Fluffy czas było zmienić na coś lepszego. Nie wiem jak obecnie wygląda jakość, ale moje powędrowały do progów i zderzaków. Soft Dryer spisuje się poprawnie, fajny bezkrawędziowy ręcznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 [ref]Ari[/ref], znajomy ma Fluffiego i niestety jakość się pogorszyła Te co kumpel kupił są cieńsze niż wcześniej . Nadają się jak piszesz do wnęk progów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Fluffy jest teraz z większa gradacją 600g/m2 ale nie sądzę żeby to coś zmieniło. Gyeon zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex450 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Ja też zamówiłem 2 Gyonki - 60x80 GYEON Q2M Soft Dryer dziś do wycierania polecane przez przedmowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi