drufi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 BOA to ręcznik do QD, wosku itp a nie do osuszania https://mrcleaner.pl/osuszanie-auta/car ... ta-35x60cm Wiem, że [ref]Strus[/ref] pisał o 350gsm, ale jest i taka BOA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkakol Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Czy np takie coś zdało by egzamin do osuszania auta po myciu ?? https://www.groomershop.pl/pl_PL/p/Chad ... oCt3fw_wcB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor OptimumCarCarePoland Opublikowano 22 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Polecam Ręcznik do osuszania 600 gsm wymiar 60x90 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkakol Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ale pierw można wydmuchać ile sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ale pierw można wydmuchać ile sie da. Ale czy przy takim wydmuchiwaniu/zdmuchiwaniu wody z auta w miejscu którędy "uciekała" kropla nie powstaje zaciek ? Tzn czy to miejsce nie wysycha szybciej i robi się ślad ? Może i głupie pytanie, ale nie używałem nigdy takiej dmuchawy Ps. czy takie dmuchawy dają cieplejsze powietrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 [ref]stawek[/ref], Dobrze kombinujesz. Używamy w pracy dmuchawy do osuszania samochodów. Jeśli samochód nie jest nawoskowany to osuszanie dmuchawą kiepsko się sprawdza. Jeśli jest gorąco to faktycznie ciężko osuszyć tak, żeby nie powstały waterspoty, nawet jeśli jest dobry kropling. Co prawda takie świeże waterspoty po dmuchawie usuniesz nawet samym wilgotnym ręcznikiem. Jednak nie wyobrażam sobie częstego mycia bez dmuchawy. Jeśli miałbym pod opieką jedno auto to na pewno nie skusiłbym się na taki zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekkakol Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ale jeśli ma się taką dmuchawę i używa sie do suszenia psów to raz w tygodniu można użyć do mycia auta. Myślę że to ułatwi sprawę. Poza tym po myciu idzie QD i on zlikwiduje waterposty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domingo Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 BOA to ręcznik do QD, wosku itp a nie do osuszania To prawda, ale w przypadku bardzo delikatnych lakierów jak np. "japońska czerń" można go używać po umyciu auta na zasadzie: pierwsze przetarcie mokrego lakieru ręcznikiem podstawowym, spryskanie QD i dotarcie CP BOA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Co sądzicie o tym ręczniku DeepGloss New Fluffy Soft Dryer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ten nowy fluffy ma większą gramaturę. Bodajże 600. Stary miał chyba 350. Podobno działa całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ciekaw jestem czy ktoś go przetestował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domingo Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Testował ktoś może ręczniki FIREBALL ? https://sklep.motogo.pl/fireball-pin-to ... ania-p3277 https://sklep.motogo.pl/Fireball-Black- ... ia-70x90cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemok15 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Może ktoś doradzić, który wafel lepiej wybrać? POORBOY'S WORLD Waffle Weave Drying Towel czy PROFI POLISH WASSER MAGNET ANTRACYT? Może jakaś inna propozycja dobrej jakości wafla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZVRNY Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Może ktoś doradzić, który wafel lepiej wybrać?POORBOY'S WORLD Waffle Weave Drying Towel czy PROFI POLISH WASSER MAGNET ANTRACYT? Może jakaś inna propozycja dobrej jakości wafla? Może ADBL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kupiłem ostatnio ADBL i jestem zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemok15 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nad nim nie myślałem szczerze mówiąc Nie widziałem żadnych opinii więc omijałem ale może to był błąd Drogi nie jest więc może zaryzykuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 676528 Może ktoś doradzić, który wafel lepiej wybrać?POORBOY'S WORLD Waffle Weave Drying Towel czy PROFI POLISH WASSER MAGNET ANTRACYT? Z tych dwóch wg mnie lepszy jest Profi Polish. Poza tym polecam wafla Sonusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemok15 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Z tych dwóch wg mnie lepszy jest Profi Polish.Poza tym polecam wafla Sonusa No właśnie na temat Sonusa czytałem kilka pozytywnych opinii ale niestety nie mogę go nigdzie znaleźć w polskich sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 7 Listopada 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 676568 No właśnie na temat Sonusa czytałem kilka pozytywnych opinii ale niestety nie mogę go nigdzie znaleźć w polskich sklepach Też nad tym ubolewam bo dokupiłbym jeszcze jeden. Mimo, że mój ma już 4 lata to chłonie wodę lepiej niż dwa nowe wafle innych firm, które kupiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A czemu akurat wafle a nie fluffy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemok15 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 A czemu akurat wafle a nie fluffy? Mam Fluffy Dryera od roku i chciałem teraz przetestować coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Również chciał bym coś przetestować niż fluffy dryer cena tak do 60zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 [ref]kaarolek1[/ref], podjebka Gyeona Silka z ShiningCar ta pomaranczowa z czarna obramowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 D-Wash Orange Silk Drying Towel takie coś chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 [ref]kaarolek1[/ref], dokladnie o to. Jest taki sam jak gyeon a ciupkę tanszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi