maciek-drummer Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Kolego kup lepiej coś takiego jak QD1, czy Botox lub Detailers Magic . Man QD od Tenzi i używam go w domu do mebli ponieważ do auta uważam, że się niezbyt nadaje...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 @markis80 kup sobie QD1 od adbl badz Botoxa a mysle na bedziesz zadowolony jak chcesz miec duzo to CarPro Ech2o to koncentrat i rozrabiasz
nefifer13 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 9 godzin temu, markis80 napisał: Chce spróbować z qd a co sądzicie o Tenzi Car Shine?? Szkoda pieniędzy.To produkty niedrogie więc nie widzę sensu oszczędności jak za 30~35pln masz dobry markowy produkt a marketowy za 5 czy 10 PLN mniejmniej który na pewno będzie mniej wydajny i skuteczny o looku i aplikacji czy trwałości nie wspomnę.Juz raz się połakomiłem na Tenzi Prixa i nie byłem zadowolony.
Kowal096 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ja uzywałem tenzi, jak za tą cenę najgorszy nie jest Qd1 według mnie jest najlepszym kompromisem cena-jakość
FakeRiderr Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ja mam AngelWax QDE i jestem mega zadowolony. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1
markis80 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 No to sobie podaruje tenzi, to co będzie lepsze na srebrnym lakier z coli476?? Zastanawiam się nad ADBL lub SG chyba że coś innego w podobnej cenie.
tazman Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 A czytałeś trochę temat? Takie pytania padały tu już dziesiątki razy i o każdym z nich jest sporo napisane. Zadaj sobie trochę trudu. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi co będzie lepsze.
Strus Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Bierz QD1. Nie będziesz zawiedziony
lolomanolo Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Qd1 świetnie wspomaga twarde woski. W połączeniu z fusso mam zrzut wody jakiego się nie spodziewałem.
KHOT Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 4 godziny temu, markis80 napisał: No to sobie podaruje tenzi, to co będzie lepsze na srebrnym lakier z coli476?? Zastanawiam się nad ADBL lub SG chyba że coś innego w podobnej cenie. Lepsze w jakim sensie? ADBL QD1 na pewno da piękny efekt wizualny i dobre kropelkowanie nawet na srebrnym, ale to jest slow detailer którego trzeba pieścić fibrą i uważać żeby nie nakładać na mocnym słońcu. Funky witch botox jest bardziej podobny do finale - nie podbija tak mocno wyglądu, ale psikasz, przecierasz, zapominasz, w skrócie prawdziwy quick detailer PPZ.
lolomanolo Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Nigdy nie miałem problemów z docieraniem qd1, nawet w pełnym słońcu.
Arkeolowy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Od siebie polecę Botox - jeżeli chodzi o aplikację, docieranie, usuwanie water spotów mistrz. QD1 - w moim odczuciu ciut bardziej upierdliwy, lepszy look(połysk). Stale goniłem tego króliczka ; QD1 jak i Botox zostają u mnie na długo
Jarek_Cuma Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ja tylko dodam, że była informacja od ADBL o poprawie aplikacji QD1 i QW, ja również nie zauważyłem problemów z QD1 także polecam i ja
Arkeolowy Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 4 minuty temu, Jarek_Cuma napisał: Ja tylko dodam, że była informacja od ADBL o poprawie aplikacji Fakt faktem mam stara wersję QD. QW o wiele lepszy jest w aplikacji po "ulepszeniu".
Strus Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Porównywał ktoś look pomiędzy QD1 a CarPro Ech2O?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ja wczoraj przelecialem rower carpro ech2o i lakier fajny sliski sie stał i look tez jakos podbija nie jest to miszczostwo ale preparat fajny. @Strus look lepszy bedzie z qd1 niz z ech2o
Strus Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Smutne to bo QD1 jest moim pierwszym QD i wyszło na to że od razu wybrałem sobie debeściaka Ale chyba i tak CArPro przetestuję Mam niedaleko sklep Tenzi i w tygodniu ma być Detailer Quartz Spray. Śmieszne pieniądze więc też go sprawdzę
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 25 minut temu, Strus napisał: Ale chyba i tak CArPro przetestuję Chcesz to moge ci wyslac w jakims zastepczaku troche ech2o . Bedziesz mial na testy. Badz kup 50ml bo maja takie testerki za ok 13 zl. Ja QD1 nigdy nie mialem ale po tym co czytam to wiele razy jest chwalony wiec na dzien dobry wybrales dobrego QD
markis80 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ja tylko dodam, że była informacja od ADBL o poprawie aplikacji QD1 i QW, ja również nie zauważyłem problemów z QD1 także polecam i ja Orientujesz się od kiedy można kupić tą ulepszaną wersję??
rkom Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 21 godzin temu, markis80 napisał: Chce spróbować z qd a co sądzicie o Tenzi Car Shine?? Przeczytaj sobie
lolomanolo Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Orientujesz się od kiedy można kupić tą ulepszaną wersję?? Według producenta w sprzedaży jest tylko nowa wersja.
markis80 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Dzięki, to czas na zakup i chyba od razu wezmę litr.
Jarek_Cuma Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 17 minut temu, markis80 napisał: Orientujesz się od kiedy można kupić tą ulepszaną wersję?? Od około trzech miesięcy. Post był pisany 18 maja na fp ADBL
nefifer13 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Mam z lutego i jest git.Dobrze się aplikuje bez mazów itp.
Rekomendowane odpowiedzi