Torbba Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 SOFT99 Authentic Premium + bilt hamber cleaner bedzie pasowało do siebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaa Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dnia 8.07.2017 o 09:51, Kubaa napisał: Panowanie, dostałem odpowiedź że na rdze użyć deironizer a alu przejechać pastą. Zacząłem polerować pastą ale szmatka zaczęła zbierać czarny szlam. Czym to zmyć? i może użyłbym pasty na maszynie? Tylko jakiej pasty użyc? Dnia 8.07.2017 o 12:24, Kubaa napisał: a jesli chcialbym spolerować maszyną to jakich padów użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek28 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam. Doradzcie jak powłoke połozyc na lakier ktora nie bedzie problematyczna przy "pierwszym razie" i ktora bedzie dobrze chronila lakier...japonski cieniutki i delikatny:) Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 @ostry2407 - przed cleanerem IPA jest zbędny. Po glinkowaniu wystarczy umyć karoserię. Cleaner Zymöl-a jest nieodzowny do wosków z tej stajni - to ten cleaner robi większość roboty, jeżeli chodzi o efekt finalny. @Torbba - na pewno będzie ok. Cleaner od BH to - wg mnie - jeden z najbardziej uniwersalnych cleanerów, dający przy okazji świetny efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CorsaE2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czy z tym woskiem jest wszystko ok? Natty's Paste wax white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 51 minut temu, CorsaE2017 napisał: Czy z tym woskiem jest wszystko ok? Natty's Paste wax white No moim zdaniem nie wygląda ok ... Możliwe ze ktoś go wcześniej przemroził i dlatego tak wygląda . Ogólnie wosk powinien być twardy i bez takich grudek , może być popękany ale nie tak jak u Ciebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etrone Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Walczylem z hologramami i udalo sie to osiagnac po przejechaniu menzerna 2500. Na 2 elementach po 2500 wykonczylem menzerna 3500 a na kolejnych 2 elementach z braku czasu zostalo jak jest czyli po samej menzernie 2500. Moje pytanie brzmi; wykanczac menzerna 3500 czy poniewaz wyglada juz ok mozna tak zostawic? Ciezko mi sie dopatrzec roznicy miedzy elementami wykonczonymi na gotowo 3500 a tymi po samej 2500... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Przymierzam się do korekty, narzedzia i srodki ktore posiadam: Rotacja - Graphite 59g242 Pasty: Cuting: koch heavy cut 8.2 oraz Menzerna 1100 Polish: Sonax ProfiLine EX 04/06 Finish: koch antihologram Takze posiadam Meguiars ultimate compound Pady: futro polerskie, pady nata niebieski, zolty, czarny, bialy i czerwony Pacjent to vag o czarnym kolorze, masa swirli, cholosow oraz i jakies ryski glebsze sie znajda. Ktora paste na cuting wybrac? Jakiego pada najlepiej? Moze jakas rada co do kombinacji padow oraz past. Co do przejazdow przy roznych rodzajach past (cuting,polish,finish) to ilosc ich ma byc taka sama ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.d. Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Koch 8.2 bedzie git, pasty typowej do polishu brakuje jeśli ex sobie nie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 TAK czy NIE ? Zdarzyła się sytuacja ulewa jak jasna cholera, przemoczeni na amen ludzie wsiedli do auta. Siedzenia schły potem cały dzień na gorącu i wietrze ale jak się wsiądzie do auta to czuć lekko taką wilgocią i stęchlizną. Co gdybym wystawił auto na gorącą pogodę, przednie siedzenia rozłożył na płasko, postawił na nich dwa wentylatory domowe i puścił je, żeby w środku zrobiły małe tornado na cała kabinę. Takie kombinacje alpejskie coś pomogą czy to pajacowanie ? Do tego można by do akcji włączyć ozonator ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Moim zdaniem raz na rok warto zrobić ekstrakcję, a do tego dbać o czystość i sprawność układu klimatyzacji (wentylacji), by utrzymać środek bez wilgoci i przykrych zapachów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Do nakładania prespray'a lepiej zakupić Kwazara 1L czy 1,5L, chodzi o opryskiwacz ciśnieniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3chu Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam, używa ktoś z Was produktów z firmy FurnitureClinic? Chodzi mi o klej do skóry, szpachle, farby? Wiem, że Colourlock to bardzo dobre produkty, ale biją po kieszeni i szukam alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Maciej kup 1,5 bo to moment schodzi ze zbiornika... Grzechu używam i śmiało mogę polecić farby poliuretanowe na wodzie, szpachla też jest okej Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 1 godzinę temu, Maciej WTN napisał: Do nakładania prespray'a lepiej zakupić Kwazara 1L czy 1,5L, chodzi o opryskiwacz ciśnieniowy? Bierz 1,5 l , nie duża różnica cenowa pomiędzy 1L opryskiwaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dzięki Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dnia 10.07.2017 o 16:34, Gryniu napisał: Panowie and Panie czego używacie do nakładania dresingu na plastiki zewnętrzne, żeby wjechac w każdy zakamarek np w grillu lub kratki dolne. Zerknij na powyższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 3 godziny temu, Grz3chu napisał: Witam, używa ktoś z Was produktów z firmy FurnitureClinic? Chodzi mi o klej do skóry, szpachle, farby? Wiem, że Colourlock to bardzo dobre produkty, ale biją po kieszeni i szukam alternatywy. Miałem kiedyś zestaw do farbowania skóry od nich i nie byłem zadowolony, mimo dwóch podejść na dwóch autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ciej Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Witam. Jaki cleaner polecacie pod wosk Soft99 Fusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 12 minut temu, M@ciej napisał: Witam. Jaki cleaner polecacie pod wosk Soft99 Fusso Może być zestaw soft99 micro liquid. Jaki by nie był, to cleaner dobrze dotrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jaką szmatkę do qd polecacie?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 4 minuty temu, wobbjack napisał: Jaką szmatkę do qd polecacie? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka ADBL PUFFY polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 19 minut temu, wobbjack napisał: Jaką szmatkę do qd polecacie? Sprawdza się też dobrze carpro 2face lub Gyeon Q2M Soft Wipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ja często sięgam po pomarańczowego Jana niezbędnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Czy ktoś może coś powiedzieć o takim pistolecie http://autonablask.pl/produkt/benbow-blow-gun-venturi/ Czy działa lepiej niż normalny czy tylko to ściema z tą dyszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi