wanraf89 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Witam, mam pytanko wlasnie przyjechalem do szklarskiej poreby i potrzebuje na szybko ogarnac auto po trasie czy ktos jest w okolicy ktory poleci jakis bezdotyk, myjnie lub miejscowke gdzie bym mogl ogarnac troche auto ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Cześć, jaką dyszę warto założyć do pianownicy PA pod Karchera K2? Ciśnienie maksymalne 110 bar Wydajność tłoczenia 360 l/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Zapytaj w Techkarze. Oni takie rzeczy dobierają i od razu kupisz u nich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scotti Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam mam takie pytanie. Położyłem powłokę CanCoat EVO, czytałem aby jak najdłużej poleżała warto ją dopieszczać Quick detailer Gyeon Q²M SiO2Mam nas stanie prawie całe butelki Sonaxa BSD i SOFT99 Luxury Gloss detailer.Czy tymi w/w można powłokę potraktować, czy od razu zakupić gyona?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 @scotti Oczywiście że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Hej, czy ktoś posiada i używa poniższej polerki z Jula: Warte to coś do amatorskich zabaw? Jak z wibracjami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 17 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 @powerf 2 godziny temu, powerf napisał(a): Hej, czy ktoś posiada i używa poniższej polerki z Jula: No nie żartuj... Jest nawet osobny temat o tej polerce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 17 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 @psemo To nie jest ta polerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 17 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 @powerf No to wystarczy przejrzeć dział o polerkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Problem z listwami Audi A4; jakiś czas temu znajomy polerował je (autosol lub mothers) i wyszły bardzo ładnie. Niczym ich nie zabezpieczał i po kilku myciach na bezdotyku zrobił się na nich nalot/przebarwienia. Żadna chemia tego nie rusza - pewnie trzeba będzie ponownie polerować? Zabezpieczenie Dlux'em da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Hey, Szybkie pytanie cancoat vs carpro lite Który będzie lepszy? Lakier czarna perła, chciałbym przyciemnić, uzyskać może efekt mokrego lakieru? albo szklistości Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 @poncio Oddaje głos na cancoat. Miałem czarne audi a8, petarda, bez problemów. później możesz zarzucić jakiegoś water golda jako booster i będzie elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Który siuwaks będzie lepszy do pryśnięcia przy osuszaniu po myciu szamponem ONR? Mam CleanTech EasyOne Spray Wax i Auto Graph Ceramic Spray Coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Który siuwaks będzie lepszy do pryśnięcia przy osuszaniu po myciu szamponem ONR? Mam CleanTech EasyOne Spray Wax i Auto Graph Ceramic Spray CoatAG Sapphire przy rinseless mi sie z niczym nie pogryzł, więc śmiało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Potrzebuję dressing do opon, następcę ciasteczkowego ADBL. Dressing ma być równie trwały i chciałbym żeby był w bardziej wodnistej formie. Czym warto się zainteresować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, mk4tdi napisał(a): Potrzebuję dressing do opon, następcę ciasteczkowego ADBL. Dressing ma być równie trwały i chciałbym żeby był w bardziej wodnistej formie. Czym warto się zainteresować? CarPro Perl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Tak też o nim myślałem, ale myślałem że jest jeszcze coś innego godnego polecenia. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 5 minut temu, mk4tdi napisał(a): Tak też o nim myślałem, ale myślałem że jest jeszcze coś innego godnego polecenia. Dzięki no to np: https://automotivecare.pl/pl/p/Ultracoat-Quartz-Tire-Dressing-dressing-do-opon-z-dodatkiem-kwarcu-SiO2-500ml/1999 https://automotivecare.pl/pl/p/Gyeon-Q2-Tire-Express-prosty-w-aplikacji-dressing-do-opon%2C-satynowe-wykonczenie-400ml/1563 https://automotivecare.pl/pl/p/Gyeon-Q2-Tire-dressing-do-opon-z-SiO2-kwarcem-400ml/1561 https://automotivecare.pl/pl/p/FX-Protect-Tire-Rubber-Protection-dressing-do-opon-i-elementow-gumowych%2C-satynowe-wykonczenie-500ml/2255 https://automotivecare.pl/pl/p/Funky-Witch-DarkShine-Tire-Dressing-dressing-do-opon%2C-efekt-polysku-lub-satyny-215ml/1340 https://automotivecare.pl/pl/p/ADBL-Black-Water-wodny-blyszczacy-dressingczarnidlo-do-opon-500ml/1252 https://automotivecare.pl/pl/p/Automotive-Care-Rubber-Trim-Dressing-preparat-do-odswiezania-i-zabezpieczania-opon-oraz-plastikow-zewnetrznych-500ml/2334 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Od siebie też polecę carpro perla. Spokojnie można go z wodą rozcieńczyć ( 1:4 bodajże ). Srawuje się fajnie, siedzi przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @grechut opony smaruje 1:1, tworzywa zewnętrzne 1:3. Wg mnie 1:4 na opony to trochę ubogo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 4 godziny temu, mk4tdi napisał(a): Potrzebuję dressing do opon, następcę ciasteczkowego ADBL. Dressing ma być równie trwały i chciałbym żeby był w bardziej wodnistej formie. Czym warto się zainteresować? @Domel Jak ma być trwały z CarPro to raczej Dark Side albo Turtle Wax Hybrid Solutions Graphene Acrylic Tire Shine Spray Coating Gyeon Tire też daje radę Ważne jest też wyczyszczenie opony przed nałożeniem Dressingu - znacznie wydłuży to trwałość 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @CarlosBlack Powiem Ci ze kilka razy próbowałem prosto z butli aplikować ten dresing i średnio później było z zebranie nadmiaru dressingu. Zdecydowanie przyjemniej mnie się pracuje właśnie 1:4. Niedawno zakupiłem aplikator clean hands ( taki dwuczęściowy składany ) to może spróbuje jeszcze raz. Aplikuje ogółem dressing za pomocą tego pędzelka kosmetycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Kupiłem auto, które jakiś gamoń próbował polerować i poprzypalał polerką listwy, zbieracze szyb, one są gumowe. Czym to ratować magiczna gąbka, papierek ścierny? Miał ktoś taki przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 20 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 @rafalk Tutaj to raczej wymiana, uszczerbek w materiale więc jedynie wymiana tutaj pomoże niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 @rafalk Nie spotkałem się że sposobem ratowania takiego ustrojstwa skoro niedrogo można kupić nowy. Ale może magicy od zabytków maja patenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi