Kuba95 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Panowie jest jakiś sposób by zreanimowac kinga? Wyprany w SG + ocet, 30 stopni a muszę dosuszac kolejnym recznikiem. Monster xs prany tak samo, a jest o wiele przyjemniejszy w dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Używał ktoś spray do tapicerki? Który wart zakupu. Jakieś radyZdjęcie dla przykładu.Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuka Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 @Kuba95 @Adrian89 @CarlosBlack Dziękuję za odpowiedzi, co byście w takim razie polecili na pierwszy wosk i cleaner do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 @Kuba95 weź go wypierz w wysokiej termperaturze 95 stopni i wyczesz szczotką dla psów @Kuka Weź sobie cleaner od fireballa nakładany na mokro i jakiś wosk naturalny z Dodo Juice który można powiedzieć że sam się nakłada i dociera lub jakiś samplerek z HOWa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 W dniu 11.06.2023 o 14:51, przemas.p napisał(a): @lol19pl daj znać jak poszła aplikacja . Będziesz działać jak w instrukcji mikrofibrą czy aplikatorem ? Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka Oddaj jeśli możesz. To najgorsza NW jaką miałem. Gorsza nawet niż Autoland. To kropelki 24h po aplikacji: Więcej opiszę później w temacie w odpowiednim dziale. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuka Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @osiolek1204 HOW Sapphire będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 13 godzin temu, Kuba95 napisał(a): Panowie jest jakiś sposób by zreanimowac kinga? 12 godzin temu, osiolek1204 napisał(a): @Kuba95 weź go wypierz w wysokiej termperaturze 95 stopni i wyczesz szczotką dla psów @osiolek1204 ty prałeś ten ręcznik w ten sposób i go wyczesywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @xadamx Ja prałem w ten sposób Pin Towella bo się zapchał. Natomiast kumpel prał Kinga i żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 24 minuty temu, osiolek1204 napisał(a): @xadamx Ja prałem w ten sposób Pin Towella bo się zapchał. Natomiast kumpel prał Kinga i żyje. ...i przy wyczesywaniu Twisted Pile się nie pozaciągały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Oddaj jeśli możesz. To late . Już wiem czemu była za 50% ceny . Leciałeś według instrukcji ?Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @xadamx Tak nie pozaciągały natomiast robiłem tak jeden raz bo w międzyczasie dorobiłem się suszarki i robi to za mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 @osiolek1204 jaka masz szczotkę? Ja używam tej do psa i myślę, że mogłaby uszkodzić splot kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 witam poszukuje latarki inspekcyjnej czy możecie zaproponować jakiś złoty środek miedzy cena a jakością ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Czerwca 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 @lodowa Są dedykowane tematy odnośnie latarek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Panowie Ford Fiesta , zrobiłem futrem i zielony korek, widać takie mikropękniecia wtrącenia w lakierze i w nich jakby pasta była? Da się to usunąć jakoś? Papierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @krzysiek555 Jeżeli to pasta, to po odtłuszczeniu i umyciu rękawicą musi zejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Ma ktoś pomysł jak to ogarnąć..ta miedziana końcówka nie trzyma w ogóle padów. Nawet po dokreceniu kluczem. Użyte dosłownie kilka razy. Szukam gdzieś po necie tylko tego 1 elementu ale chyba ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @wojtecki używam tego i nie zauważyłem podobnego problemu. Może wina leży w "padzie" za cienki trzpień? Z ciekawości sam spróbuje założyć do niego klasyczne końcówki od Dremela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @zeea może być, nie szukam tu winy produktu chociaż do pewnego momentu trzymalo te same trzpienie, bardziej szukam pomysl jak zrobic zeby to troche mocniej zaciskac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 @wojtecki może coś takiego Ci pomoże? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomikooo Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Myłem dziś samochód sprowadzony dopiero co z USA. Owady,piana,szampon kwaśny,tarandglue,deiron,Ludwig jako odtluszczcz, cleaner Dodo juice critical finish i już przed cleanerem potwierzchnia była mega teraz ale pomyślałem może po tym może nie jakoś ściernym cleanerze ale jednak cleanerze wkoncu zrobi się śliski niestety lakier nadal jest tępy, szorstki jakby piasek na nim byl taki szorstki jakby nie umyty, ale nic nawoskowalem i nadal to samo lakier szorstki. Tam gdzie samochód był malowany czyli zderzak klapa jest ślisko a tam gdzie oeginal szorstko. Wydaje mi się jakby lakier był trochę zakamieniony, na masce tak widzę jakby, ale czy to przez to byłby taki szorstki ? Co zrobić prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 17 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Może odkurz lakierniczy siedzi na elementach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @atomikooo użyj glinki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jeśli samochód był lakierowany w nieodpowiedni sposób to może mieć sporo odkurzy lakierniczego którego pozbędziesz się glinką(licz się z tym że lakier się porysuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Będę zaczynał przygodę z myciem bez spłukiwania szamponem Optimum No Rinse. Poczytałem trochę i żeby było w miarę tanio i dobrze to doradzacie albo mycie mikrofibrami albo gąbką Soft99 QJUTSU Ultra Soft Sponge. Możecie powiedzieć co lepiej kupić, gąbkę czy mikrofibry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi