kM3 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Panowie jakie są Wasze opinie na temat wyboru najlepszych jakościowo tarcz hamulcowych? ATE standard czy Zimmermann standard czy moze TRW bądź Bosch??? https://hamulcesklep.pl/o/0%20986%20479%20179 https://hamulcesklep.pl/o/DF4384 https://hamulcesklep.pl/o/370.3076.20 http://www.brakes.pl/product_info.php/t ... 6792_46793 do tego chciałem klocki ATE ceramic jaka konfiguracja będzie najlepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 bierz ate, jak zestaw to zestaw zawiedziony na pewno nie bedziesz, tsw odpuść na wstepie moim zdaniem słabej jakości produkty. Bosch to standard, zależnie tez troche jak trafisz czasem sie trafa lipny towar, ale wiadomo zwroty działają syzbko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Bierz ATE albo Zimmermana a TRW odpuść tak jak kolega wyżej napisał. Ja osobiście poszedłem w ATE. Wysłane z mojego KM0434 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 dzięki za opinie. kontaktowałem sie z jednym sklepem i polecali Zimmermann. Cena zbliżona, ale podobno trochę lepsze od ate, gdyż są dodatkowo czyms pokryte..?! słyszałem opinię, że jeszcze textar nie są złe, ale pierwszy raz o nich słysze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1988 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Textar również jest bardzo dobry. Bierz z tych polecanych najtańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 709249 dzięki za opinie. kontaktowałem sie z jednym sklepem i polecali Zimmermann. Cena zbliżona, ale podobno trochę lepsze od ate, gdyż są dodatkowo czyms pokryte..?! słyszałem opinię, że jeszcze textar nie są złe, ale pierwszy raz o nich słysze.... Miałem Zimmermann w dwóch samochodach i nigdy żadnych problemów. polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincu Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Czy gdzieś w okolicy Bytomia jest jakiś stacjonarny sklep z chemią (poza Mr Cleaner z Katowic) ? Potrzebuje kupić jakiś deironizator do felg i lakieru, coś na smołę z karoserii i bańke 5 Neutralnej Piany aktywnej bo te opakowanie 500 ml (ADBL Yeti) to jest jakiś żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 masz jeszcze bestseller i shiningcar w Katowicach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrozdekPL Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Oryginalny backplate Rupesa 75mm podejdzie do Lhr15 Marka II ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 709376 bo te opakowanie 500 ml (ADBL Yeti) to jest jakiś żart Jest 5 zapachów... można kupić 500ml i sprawdzić który odpowiada najbardziej. Ja tam problemu nie widzę. 5l baniaki przecież też występują. Kiedyś też kupowałem wszystko w największych opakowaniach bo wychodziło najkorzystniej. Teraz jakoś nie mam ochoty męczyć produktu 2-3 lata i kupuję po 500-1000ml dzięki czemu można potestować większą ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Panowie, czym najlepiej usunąć wykwity na szmacie miekkiego dachu cabrio, wrecz mech ? próbowałem excede heavy duty i piane aktywną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Szczotką, chemia bez większego znaczenia. Ja ostatnio szczotkowałem z białym jeleniem. Później płukanie karcherem i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jak mechanicznie mchu nie zruszysz to niedługo będziesz mial grzybnie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu9191 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Czy mogę myć auto naturalnym włosiem samą pianą aktywną bez szamponu, po wstępnym spłukaniu pierwszej piany? Ph neutralne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 az tak chlopaki nie jest ale plamy nie schodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dobra to tak na szybko czy jak przetrę IPA 2x (IPA nierozcieńczona) wosk "SONAX Premium Class Carnauba Care" to czy zejdzie ?? Wosk ma 2 tyg Chce go ściągnąć przed glinkowaniem i dekontaminacja (tak wiem ze glinka go ściągnie) Pytanie czysto informacyjne i ciekawość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 9 Maja 2017 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 709611 czy jak przetrę IPA 2x (IPA nierozcieńczona) wosk "SONAX Premium Class Carnauba Care" to czy zejdzie ?? IPA nie rozpuszcza carnauby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 IPA nie rozpuszcza carnauby no to czym to usunąć ?? ludwik ? podoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Można w jakiś sposób usunąć stare zaprawki ? Kupiłem auto gdzie są porobione srebrne/szare zaprawki na białym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 709628 no to czym to usunąć ?? ludwik ? podoła Cleanerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 709628 no to czym to usunąć ?? ludwik ? podoła Cleanerem ten z tenzi badz SG poradzi sobie bo w sumie nie mam zadnego a tylko to kupie na miejscu na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master kecav Opublikowano 9 Maja 2017 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 709646 ten z tenzi badz SG poradzi sobie bo w sumie nie mam zadnego a tylko to kupie na miejscu na szybko Może być SG Paint Cleaner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Można w jakiś sposób usunąć stare zaprawki ?Kupiłem auto gdzie są porobione srebrne/szare zaprawki na białym aucie papierek hardcorowo, ale mi też schodziły takie zaprawki pod twardą gąbką i np. kochem hevy cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeepGloss Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dobra to tak na szybko czy jak przetrę IPA 2x (IPA nierozcieńczona) wosk "SONAX Premium Class Carnauba Care" to czy zejdzie ?? Wosk ma 2 tyg Chce go ściągnąć przed glinkowaniem i dekontaminacja (tak wiem ze glinka go ściągnie) Pytanie czysto informacyjne i ciekawość Wypróbuj ADBL Shampoo PRO , AutoBrite Wax Off ew. 4nano Scrub Neutral. Bardzo fajne i szybkie w użyciu produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 szybkie pytanko, ile Wam schodzi orientacyjnie cleanera na auto ? Chodzi o uzycie maszynowe. I jeszcze ile dajecie groszków cleanera na pada ? Tyle co normalnej pasty do polerowania, czyli 4-5 ? Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi