Adaszek96 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Pędzelki z długim włosiem, odkurzacz, detailing sticky lub patyczki do uszu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
grabek246 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Czy kompresor olejowy 2KM 8bar i wydajność 220l podola przy pracy z tornado gunem? Zbiornik 50l
Arkeolowy Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 11 minut temu, grabek246 napisał: Zbiornik 50l Min. 100l
misz.czu Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Są jakieś tańsze Fluid Pen'y czy tylko warte uwagi te co ma np. MX Nowicki w ofercie? Może coś z Aliexpress? Nie lepiej zaopatrzyć się w jednorazowe patyczki? LINK
Zdroja0 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 2 godziny temu, misz.czu napisał: Są jakieś tańsze Fluid Pen'y czy tylko warte uwagi te co ma np. MX Nowicki w ofercie? Może coś z Aliexpress? Nie lepiej zaopatrzyć się w jednorazowe patyczki? LINK Brałem z Ali pędzelki i robią robotę. Jakub Matuszkiewicz sprzedaję peny z pompką ale 300 zł netto... Cena powala. 1
KapselK Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Jakie macie doświadczenie z ledowym oświetleniem wnętrza? Zamówiłem zestaw żarówek i dziś w ramach sprawdzenia wymieniłem żarówki w przedniej lampce w podsufitce. Efekt nie urwał dupy, spodziewałem się białego, jasnego a przede wszystkim mocniejszego światła. Zamontowałem z powrotem zwykłe żarówki, a tamte odsyłam... Może jakieś lipne te ledy, a może po prostu za wiele wymagam. O takie efekt mi chodzi, jasne, białe światło:
DZIADZIA Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 dla mnie bajka https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&view=btop&ver=34lyuizfsevc#attid%3Datt_165fbe04c40446f1_0.1_f_jmbx4mxm0
smerf91 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 15 minut temu, KapselK napisał: Jakie macie doświadczenie z ledowym oświetleniem wnętrza? @Gesiu_15 Ty ostatnio dobre led-y kupowałeś.
Chochlik437 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 @KapselK Jeśli chodzi o ledy to wal do Tomnika, mam jego moduły już ponad 2 lata, efekt super i zero problemów a przerabiałem ten temat 1
lamo Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam. Proszę o poradę. 1. Myjąc auto szamponem no rinse, mogę od razu po umyciu glinkować? 2. Po glinkowaniu, auto mam wysuszyc i od razu woskować? Czy jeszcze raz umyć szamponem no rinse? Dziękuję za pomoc.
D@ViD Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @KapselK Ja u siebie zamontowałem takie Philips White Vision 5W (marzeć 2018). Naprawdę w aucie jest jaśniej no i nie mam problemów że mi wywali błąd "przepalona żarówka" 1
zibi-M Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 13 godzin temu, KapselK napisał: Jakie macie doświadczenie z ledowym oświetleniem wnętrza? Ja kupowałem na sklepledowy i działają do dzisiaj bez problemów, nie ma błędów, do tego fajne jasne światło. Ogólnie polecam 1
clavikord Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 autoswiatla.pl polecam, mają prawie cały asortyment od hq automotiv. Musisz tylko zwrócić uwagę aby poszczególne moduły bazowały na takich samych smd'kach żeby parametry światła były takie same. Jak jeszcze miałem faze na oświetlenie ledowe wewnątrz samochodu to do głównych lampek kupowałem moduły na smd5050, do podświetlenia oringu wokół zapalniczki, stacyjki czy oświetlenia obok make up mirrors użyłem smd 1210, a do kufra jaśniejsze smd 5630. Dwa lata wytrzymały, potem powróciłem do żarówek, bo taki miałem kaprys 1
arturf Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Ja mam gotowy zestaw oświetlenia pod konkretny samochód prosto z Ali, wygląd niemal identyczny jak na zdjęciach, od 9 miesięcy bez problemów, kolor zimna biel.
rkom Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @KapselK Ja kupiłem z tej oferty https://pl.aliexpress.com/item/18x-Canbus-Error-Free-LED-12v-Interior-Light-Kit-Package-Car-Auto-Lighting-for-BMW-E91/32704477488.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fjJbTXR. Różnica z oryginalnym oświetleniem jest duża, ale ja mam jasnobeżową (beige) tapicerkę więc ogólnie jest jaśniej. Nie kupuj oświetlenia, które jest opisane jako "Super Pure White & Ice Blue (Crystal )Blue" - ono daje słabsze światło z taką niebieską poświatą. 1
kedar Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @KapselK na TwarzoKsiążce jest Market LED, gdzie oferują i opisują różnego rodzaju oświetlenia ledowe dedykowane do aut, łącznie z zestawami żarówek ledowych do poszczególnych modeli. Polecam zerknąć na ich profil. Niedawno znalazłem i też się przymierzam do zakupu, bo nie chce mi się szukać, a zwłaszcza czekać na przesyłkę od Alibaby
pablo15005 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @zibi-M Panowie, szczotka na wkretarke do prania dywanow lepsza twarda? Do tapicerki wystarczy mi vikana raczej... cos do wywanow by sie przydalo zeby zautomatyzowac pranie
astra_garage Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 Car Pro DLUX na folii czarna satyna (półmat) zda egzamin i nie zrobi jej błyszczącej?
Birkhof Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 [mention=8080]zibi-M[/mention] Panowie, szczotka na wkretarke do prania dywanow lepsza twarda? Do tapicerki wystarczy mi vikana raczej... cos do wywanow by sie przydalo zeby zautomatyzowac pranie Do dywanów to chyba lepiej szorowarke.Szczotka raczej miękka albo średnio miękka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
paperson Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @astra_garage Dlux ożywia kolor (szczególnie na czarnym). Obawiam się, że efekt końcowy będzie, może nie mega, ale jednak błyszczący.
KapselK Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @kedar właśnie z tego MarketLED miałem żarówki, które odsyłam.
Gesiu_15 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 @KapselK kupuje od Marketled i jestem zadowolony W golf IV po zmienieniu wszystkich LED na białe w porównaniu do e90 daje mocniej . U mnie jest ok ale bez szału i mocnego świecenia Pisałem na forum bmw z takim gościem , napisąłem mu że chce mieć mocne oświetlenie po otwarciu drzwi i dostałem link z ali Przyjdzie zobaczymy co warte Podobno daje zdrowo , zamówiłem z ciekawości https://pl.aliexpress.com/item/DOPROWADZI-Y-Czytania-wiat-a-lampy-Na-Dachu-Kopu-a-Lampy-wiat-a-Dla-BMW-E53/32948615148.html Golf IV vs e90 . W golfie z tego co pamiętam w przedniej lampce jest rurka 38 mm i 2x w5w a tylnich lampkach również rurki 38 mm . Zdjęć nie mam ale świeci pięknie . W e90 w lampkach przód i tył są po 3 żarówki w5w więc bez szału . Tak świecą ledy dotychczasowe które są (Zdjecia robione po kupnie przed zmianami ) Celuję w gotowe lampki led (zdjęcia zapożyczone) :
Patryk14 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2018 1. Czy ktoś używa takiej ssawki może? Sprawdza się do czegoś? 2. Możecie polecić jakąś ssawkę taką długą szczelinówkę, której używacie w autach, bo niestety mam same krótki i zaczyna mnie to już denerwować, fajnie jakby plastik był w miarę delikatny (wiadomo jak najmniej rysował)
Zdroja0 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Mam zestaw sawwek i nie używam. Mogę odsprzedać. Sprężone powietrze i pistolet z długą końcówką - najlepsza opcja.
mysh_daniels Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2018 Co z chemią samochodową która jest w nieogrzewanym garażu? Woski, cleanery itd. Co z tym zrobić zimą? Czy to może być w nieogrzewanym garażu, gdzie temperatura spadnie poniżej 0?
Rekomendowane odpowiedzi