Gozdziu23 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2018 28 minut temu, Mateusz65 napisał: Może ktoś z forum robił lub ma pojęć jak zmienić kolor emblematów audi na inny kolor ? Czymś ten chrom da się zedrzeć żeby na nowo to pomalować ? Tak samo tyczy się znaczków w Toyotach i VW Szukam czegoś sprawdzonego i odpoprnego w mairę na chemię czy takie tam tego typu rzeczy. plasti dip
Mateusz65 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2018 @paperson @Gozdziu23 Właśnie to mam caly czas na głowie, lecz czy akurat to jest wytrzymałe ? czy trzeba malowac co dwa lata ?
Gozdziu23 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 18 godzin temu, Mateusz65 napisał: @paperson @Gozdziu23 Właśnie to mam caly czas na głowie, lecz czy akurat to jest wytrzymałe ? czy trzeba malowac co dwa lata ? Moje zimowe kola mimo ze sie porysowaly to maja 3 lata i plasti dip pierunsko sie trzymie
PiterG Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Używa ktoś z Was fluid Pen do zaprawki ale ten mniejszy z końcówką 0,3 mm ? Używałem zawsze tego większego i było ok. Dzisiaj otworzylem ten mniejszy, jak zawsze wpuściłem parę kropel lakieru ale za cholerę nie chciało iść przez ten łepek.... Lakier za gęsty czy jak... Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 8 minut temu, SylPio napisał: Używa ktoś z Was fluid Pen do zaprawki ale ten mniejszy z końcówką 0,3 mm ja mam 0.5 mieszasz bezbarwny z bazą czy osobno robisz ?
PiterG Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 @Domel robię osobno....tzn próbowałem ale za cholery nic nie idzie. Kiedyś jak robiłem 0,5 osobno było wszystko ok ale tym 0,3 nic nie idzie. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Zdroja0 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 31 minut temu, Domel napisał: ja mam 0.5 mieszasz bezbarwny z bazą czy osobno robisz ? To jakaś nowa technologia żeby mieszać bezbarwny z bazą?
Arkeolowy Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja zawsze mieszam i jest dobrze..
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 2 minuty temu, Zdroja0 napisał: To jakaś nowa technologia żeby mieszać bezbarwny z bazą? Są różne techniki robienia zaprawek.
Gąbek1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Testował ktoś quick detailer od rrcustoms? Dobry będzie po myciu na wosk fusso?
Fredi88 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 10 minut temu, Gąbek1 napisał: Testował ktoś quick detailer od rrcustoms? Dobry będzie po myciu na wosk fusso? Wysil sie i użyj wyszukiwarki.
PiterG Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Jakis czas temu zakupiłem lakier i ten Pen fluid 0,3. Dzisiaj dopiero go otworzylem. Nie wiem czy to wina gęstości lekieru.. Ale Lakier to lakier... Nigdy z tym 0,5 nie miałem problemów ale tym 0,3 trochę się zdenerwowałem. Zakropilem fluid Pen a tu d..a. Stukają pukają wpuść Panienko i nicWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Gąbek1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 48 minut temu, Fredi88 napisał: Wysil sie i użyj wyszukiwarki. Fakt było już na ten temat. Lepszy będzie qd od rrc czy może sonax bsd na fusso? 1
matix19 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Jaka ilość pasty (np. tnącej) schodzi na średniej wielkości sedana?
Tomas-sg Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2018 Ktoś powie jaki gwint/mocowanie ma polerka proxxona ?
looki12 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 @Tomas22 przypomnij wieczorem to sprawdzę i prześlę zdjęcia śrubka M4, jak będziesz zamawiał mniejsze BP to ja brałem w SCS pasują idealnie tylko klej od rzepu kiepski. dodatkowo zamówiłem na Ali wersję do dremelka i przerobiłem na śrubkę jest super
Arkeolowy Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Zna ktoś sklep czesciauto24? Potrzebuje sprężarki klimatyzacji, a tam widzę w dosyć normalnej cenie 9stow tylko nie można płacić za pobraniem..Najbezbieczniej paypal?
Patryk14 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Zna ktoś sklep czesciauto24? Potrzebuje sprężarki klimatyzacji, a tam widzę w dosyć normalnej cenie 9stow tylko nie można płacić za pobraniem..Najbezbieczniej paypal?Zamawiałem tam przepływomierz bo był w dobrej cenie. Części idą z magazynów w Niemczech chyba bezpośrednio od producentów. Wszystko było okej jak zamawiałem.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1
Birkhof Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Zna ktoś sklep czesciauto24? Potrzebuje sprężarki klimatyzacji, a tam widzę w dosyć normalnej cenie 9stow tylko nie można płacić za pobraniem..Najbezbieczniej paypal?Najbezpieczniej karta kredytowa - poczytaj o chargebackWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
looki12 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 @Arkeolowy ja też tam kupowałem wszystko ok, części faktycznie wysyłane z Niemiec ( ja otrzymałem przesyłkę z Berlina) kupowałem klocki hamulcowe ATE wg mnie oryginały. Płaciłem kartą zero problemów z realizacją zamówienia. 1
paperson Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 @Arkeolowy sprawdzałaś czy jest na ucando?
Tomas-sg Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 5 godzin temu, looki12 napisał: @Tomas22 przypomnij wieczorem to sprawdzę i prześlę zdjęcia śrubka M4, jak będziesz zamawiał mniejsze BP to ja brałem w SCS pasują idealnie tylko klej od rzepu kiepski. dodatkowo zamówiłem na Ali wersję do dremelka i przerobiłem na śrubkę jest super Świetnie mam w planach zamówić przedluzki do niego na życzenie
astra_garage Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2018 Używa ktoś Rupes Rotary Coarse? Jak wypada w porównaniu do KochChemie H8.02/ Sonax CutMax lub innych?
Zdroja0 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2018 1 godzinę temu, astra_garage napisał: Używa ktoś Rupes Rotary Coarse? Jak wypada w porównaniu do KochChemie H8.02/ Sonax CutMax lub innych? Mam. Wolę ciąć kochem. Mogę oddać za symboliczne pieniądze.
Kostek88 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2018 4 godziny temu, astra_garage napisał: Używa ktoś Rupes Rotary Coarse? Jak wypada w porównaniu do KochChemie H8.02/ Sonax CutMax lub innych? Na niektórych twardych lakierach można pracować dłużej i na wyższej temperaturze rupesem, łatwiejsze docieranie, mniejsza szansa zbicia pasty, więc i wolniejsze zapchanie pada.
Rekomendowane odpowiedzi