Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, Mateusz65 napisał:

Może ktoś z forum robił lub ma pojęć jak zmienić kolor emblematów audi na inny kolor ? Czymś ten chrom da się zedrzeć żeby na nowo to pomalować ? Tak samo tyczy się znaczków w Toyotach i VW 😕 Szukam czegoś sprawdzonego i odpoprnego w mairę na chemię czy takie tam tego typu rzeczy. 

plasti dip

Opublikowano

Używa ktoś z Was fluid Pen do zaprawki ale ten mniejszy z końcówką 0,3 mm ? Używałem zawsze tego większego i było ok. Dzisiaj otworzylem ten mniejszy, jak zawsze wpuściłem parę kropel lakieru ale za cholerę nie chciało iść przez ten łepek....
Lakier za gęsty czy jak...

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

• Moderator
Opublikowano
8 minut temu, SylPio napisał:

Używa ktoś z Was fluid Pen do zaprawki ale ten mniejszy z końcówką 0,3 mm

ja mam 0.5

mieszasz bezbarwny z bazą czy osobno robisz ?

Opublikowano

@Domel robię osobno....tzn próbowałem ale za cholery nic nie idzie.

Kiedyś jak robiłem 0,5 osobno było wszystko ok ale tym 0,3 nic nie idzie.

Opublikowano
31 minut temu, Domel napisał:

ja mam 0.5

mieszasz bezbarwny z bazą czy osobno robisz ?

To jakaś nowa technologia żeby mieszać bezbarwny z bazą?

• Moderator
Opublikowano
2 minuty temu, Zdroja0 napisał:

To jakaś nowa technologia żeby mieszać bezbarwny z bazą?

Są różne techniki robienia zaprawek.

Opublikowano
10 minut temu, Gąbek1 napisał:

Testował ktoś quick detailer od rrcustoms? Dobry będzie po myciu na wosk fusso? 

Wysil sie i użyj wyszukiwarki.

Opublikowano

Jakis czas temu zakupiłem lakier i ten Pen fluid 0,3. Dzisiaj dopiero go otworzylem. Nie wiem czy to wina gęstości lekieru.. Ale Lakier to lakier... Nigdy z tym 0,5 nie miałem problemów ale tym 0,3 trochę się zdenerwowałem. Zakropilem fluid Pen a tu d..a. Stukają pukają wpuść Panienko i nic

Opublikowano
48 minut temu, Fredi88 napisał:

Wysil sie i użyj wyszukiwarki.

Fakt było już na ten temat. 

Lepszy będzie qd od rrc czy może sonax bsd na fusso? 

• Nie lubię 1
Opublikowano

@Tomas22 przypomnij wieczorem to sprawdzę i prześlę zdjęcia 

śrubka  M4, jak będziesz zamawiał mniejsze BP to ja brałem w SCS pasują idealnie tylko klej od rzepu kiepski😐. dodatkowo zamówiłem na Ali wersję do dremelka i przerobiłem na śrubkę  jest super 😉

Opublikowano

Zna ktoś sklep czesciauto24? Potrzebuje sprężarki klimatyzacji, a tam widzę w dosyć normalnej cenie 9stow tylko nie można płacić za pobraniem..Najbezbieczniej paypal?

Opublikowano
Zna ktoś sklep czesciauto24? Potrzebuje sprężarki klimatyzacji, a tam widzę w dosyć normalnej cenie 9stow tylko nie można płacić za pobraniem..Najbezbieczniej paypal?
Zamawiałem tam przepływomierz bo był w dobrej cenie. Części idą z magazynów w Niemczech chyba bezpośrednio od producentów. Wszystko było okej jak zamawiałem.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Super 1
Opublikowano

Najbezpieczniej karta kredytowa - poczytaj o chargeback

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Dziękuję 1
Opublikowano

@Arkeolowy ja też tam kupowałem wszystko ok, części faktycznie wysyłane z Niemiec ( ja otrzymałem przesyłkę  z Berlina) kupowałem klocki hamulcowe ATE wg mnie oryginały. Płaciłem kartą zero problemów z realizacją zamówienia.  

• Super 1
Opublikowano
5 godzin temu, looki12 napisał:

@Tomas22 przypomnij wieczorem to sprawdzę i prześlę zdjęcia 

śrubka  M4, jak będziesz zamawiał mniejsze BP to ja brałem w SCS pasują idealnie tylko klej od rzepu kiepski😐. dodatkowo zamówiłem na Ali wersję do dremelka i przerobiłem na śrubkę  jest super 😉

Świetnie 🙂 mam w planach zamówić przedluzki do niego na życzenie 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, astra_garage napisał:

Używa ktoś Rupes Rotary Coarse?

Jak wypada w porównaniu do KochChemie H8.02/ Sonax CutMax lub innych? 

Mam. Wolę ciąć kochem. Mogę oddać za symboliczne pieniądze.

Opublikowano
4 godziny temu, astra_garage napisał:

Używa ktoś Rupes Rotary Coarse?

Jak wypada w porównaniu do KochChemie H8.02/ Sonax CutMax lub innych? 

Na niektórych twardych lakierach można pracować dłużej i na wyższej temperaturze rupesem, łatwiejsze docieranie, mniejsza szansa zbicia pasty, więc i wolniejsze zapchanie pada.