Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, lol19pl napisał: Jakiś pre spray, który się łatwo wypłukuje? Nielsen Nap Low Foam czy coś innego? Maxifi master pre spray
Zdroja0 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 enz all. wypłukuje nawet zimna woda i jest ok.
CoolBreeze Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jak oceniacie szczotkę Excede Ergo Upholestry & Leather Brush - miękka / średnia / twarda?
Tomas-sg Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Poszukuję ciężkich heavy metalowych brzmien. Potrzebuje uprzykrzyć życie sąsiadom z dolu. poleci ktoś coś ? Przy okazji kupię mocne kolumny, jakość dzwieku nie wazna, byle były mocne 1
RafalB Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @Tomas22 Ty tak poważnie z tą muzyką?Bardzo fajne kawałki: [/url] Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Tomas-sg Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @RafalB całkiem serio. Nie był to pierwszy raz a dźwięki jakie z siebie wydają ( taka psychoza ostra ) + estoński język są bardzo drażniące A ja nie lubię się bawić w policjantów Dziękuję
Dreamer42 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 39 minut temu, Tomas22 napisał: Poszukuję ciężkich heavy metalowych brzmien. Potrzebuje uprzykrzyć życie sąsiadom z dolu. poleci ktoś coś ? Przy okazji kupię mocne kolumny, jakość dzwieku nie wazna, byle były mocne Polecam Altusy Tu nie jakość się liczy, tylko powien zakres dolych rejestrów To ma dudnić hyhy
Grzechu23 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 8 godzin temu, CoolBreeze napisał: Jak oceniacie szczotkę Excede Ergo Upholestry & Leather Brush - miękka / średnia / twarda? Szczerze polecam. Nie za twarda, nie za miękka. Po wyczyszczeniu całej skóry w superbie wygląda jak nowa. Mam porównanie do szczoteczki colourlock i K2 i ta od Execde najbardziej przypadła mi do gustu.
CoolBreeze Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @Grzechu23, dzięki. Akurat mam szczotkę od Excede i wydała mi się jakaś taka miękka. Ze skórą może to ok, ale czy do materiałowej tapicerki się nada? (dopiero jestem przed czyszczeniem) Czy lepiej twardej szczotki szukać?
yacek _b Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Koledzy , czy ktoś wie jaki sklep oferuje ADBL SSW lub QW w NOWEJ butelce ?
Grzechu23 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @yacek _b widziałem wczoraj na fb ze @Bestseller.pl miał świeżą dostawę nowych butli z SSW 1
RafalB Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam. Właśnie nakladam pierwszy raz powloke dlux na felgi. Czy użyć po IPA Eraser? Mam wrażenie ze po nim felgi robia się śliskie a po IPA bardzo tępe. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
piotr@sta Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Cytat Panowie jak przegonić sikorki? Mam dwie i skaczą mi po aucie najgorzej to opanowały lusterka boczne jak na tym filmie zasłonić tak aby nie widział odbicia?
Arkadio_Gdansk Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dwa pytanka, jak sobie radzicie z rdzawymi nalotami na tarczach hamulcowych po deioronizerze (wiem ze przejade sie i znikna, ale np. Jak robicie auto dla klienta i wszystko git a tarcza ruda)Jak najwygodniej polerowac doły drzwi i progi zeby sie nie schylac?4 kobylki i jazda czy sa inne patenty?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 5 minut temu, Arkadio_Gdansk napisał: jak sobie radzicie z rdzawymi nalotami na tarczach hamulcowych po jestem w trakcie testow BH AtomMac, zobaczymy za miesiac....
alexander.p Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 po pierwsze Primo moim to nie przeszkadza. Ale mały przejazd pomaga.po drugie Primo właśnie mam ochotę zainwestować w kobyłki
PiterG Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 [mention=2113]Domel[/mention] z atomem trzeba troszkę szybko działać... Mysle, że wielu będzie stwarzał problem z aplikacją co w końcowej fazie stlamsi ten produkt. Jakimi środkami działasz przed atom-em bo to również jest istotne ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
rustin Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Potrzebuję najbardziej skuteczna pastę one step do DA, nie żadne aio.Miałem fg400 ale przeważnie trzeba było jeszcze raz czymś wyprowadzać,mam też UC ale wydaje się za słaby .
Moderator Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 19 minut temu, SylPio napisał: z atomem trzeba troszkę szybko działać... Mysle, że wielu będzie stwarzał problem z aplikacją co w końcowej fazie stlamsi ten produkt dlaczego ? 19 minut temu, SylPio napisał: Jakimi środkami działasz przed atom-em bo to również jest istotne ? tzn ?
rustin Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Sonax Ex04-06 Masz może porownanie do innych past? Np menzerny 3w1, scholl s17 lub tych co używałem?
alexander.p Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Masz może porownanie do innych past? Np menzerny 3w1, scholl s17 lub tych co używałem? Fg400 (ma pakiet menzerna 400.2500.3500) ładnie tnie i wykańcza Ale to pasta cating. więc może być bałagan. ADBL aio raczej do miękkich lakierów. ale to co ostatnio zrobił mi dobrze sonax to petarda. ot takie moje dośwadczenie
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 4 minuty temu, alexander.p napisał: ADBL aio raczej do miękkich lakierów. Aio od adbl do miękkich ?? Jak to aio na miekkim zostawia balagan jest scierne i robi na miekkim ryski
Rekomendowane odpowiedzi