Balzac Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Gozdziu23 piorę odkurzaczem. Wypłukuje RM 750. Napisałem do Maxifi być może testowali na materacach. Gorąca wodą aplikuje pre spray. Wiesz dzisaj spróbowałem sodą oczyszczoną, posypałem plamę i na to kilka łyżeczek gorącej wody (wrzątkiem) i pozostawiłem na 15 minut i trochę plama się zmniejszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Panowie czy ktoś próbował czyści, polerować szybki plastikowe od zegarów cleanerem Poorboy's World Professional Polish - prewax cleaner lekko ścierny 473ml? Napisane jest, że do plastików, plexi... Redukuje rysy, czyści, poleruje. Mam go na półce i nie wiem czy się nada czy kupić palst X..... Dzięki za pomoc Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @kolo100 wszytsko co jest lekko scierne sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejppl Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 ADBL Pre-spray Pro stosował ktoś ten pre-spray? Dobry jest czy polecacie jakiś inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki. Czyli mogę jechać z koksem, nie nadrobię większych szkód?Głównie chodzi mi o szybki zegarów i błyszczącą ramkę radia... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @kolo100 jak masz jakas pasta finish to ci to na spokojnie ogarnie @Maciejppl jest taki sobie jest wiele innych lepszych środków zależy co masz do prania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Chyba nie mam takiej pasty jakiego typu to jest pasta?Sam cleaner nie da rady.? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Teraz, kolo100 napisał: Sam cleaner nie da rady.? jaki masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Poorboy's World Professional Polish - prewax cleaner lekko ścierny 473mlWysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @kolo100 mozesz go smiało uzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 [mention=4178]kolo100[/mention] mozesz go smiało uzyc Niestety cleaner nic nie dał. Zaaplikowałem na wacik kosmetyczny, rozprowadziłem a następnie suchym wacikiem wypracowałem...Jeszcze więcej jakby tych rysek było...Nie mam już pomysłu. Nie wiem może ten PlastX Mequirs pomoże w takiej sytuacji... Pieprzone szybki w alfie... Samochód ma 11500km przejechane a szybki porysowane od samego patrzenia. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @kolo100 ja atakuje maszyna wiec tez inaczej jak znasz kogos w okolicy niech ci da z 10 ml pasty finishowej i bedzie po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 [mention=4178]kolo100[/mention] ja atakuje maszyna wiec tez inaczej jak znasz kogos w okolicy niech ci da z 10 ml pasty finishowej i bedzie po temacie Te pastę finish ręcznie rozpracowuję? Maszynowo nie ma szans.Jak ona się dokładnie nazywa co możesz polecić to może kupię bo komoletuję zamówienie w mrcleaner. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Maciejppl powiem tak ze kolega @BiałyGTi ma 100 % racji co do pre spray z ADBL. Szału nie ma jest wiele innych lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Scierałeś to watą ? Pytanie do kolo 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Scierałeś to watą ? Pytanie do kolo 100 Nie... Płatkiem kosmetycznym...Wkurzylem się i zamówiłem PlastX Mequirs, on musi dać radę Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 3 godziny temu, kolo100 napisał: Te pastę finish ręcznie rozpracowuję? Maszynowo nie ma szans. Jak ona się dokładnie nazywa co możesz polecić to może kupię bo komoletuję zamówienie w mrcleaner. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Finish to masz wszystkie pasty lekkoscierne jak meznerna 3000, koch antihologram, meg's 205, sonax zielony Jak chcesz robić ręcznie to moim zdaniem kup sobie małego pada najmniejszego polishowego np , żółty royal, oraz jakas paste polish np sonax żółty, koch fern coś tam, menzerny nie polecam bo za tłusta 4 godziny temu, Maciejppl napisał: ADBL Pre-spray Pro stosował ktoś ten pre-spray? Dobry jest czy polecacie jakiś inny? pre spray adbl-a jest spoko ale strasznie się pieni bez płynu adbl-a do płukania nie podchodź bo zajedziesz maszyne, do pranai recznego całkiem oki, dla entuzjasty akurat 5 godzin temu, Balzac napisał: @Gozdziu23 piorę odkurzaczem. Wypłukuje RM 750. Napisałem do Maxifi być może testowali na materacach. Gorąca wodą aplikuje pre spray. Wiesz dzisaj spróbowałem sodą oczyszczoną, posypałem plamę i na to kilka łyżeczek gorącej wody (wrzątkiem) i pozostawiłem na 15 minut i trochę plama się zmniejszyła. spróbuj to maxifi powinno dać rade :), jak już próbujesz takich rzeczy jak soda spróbuj równeiż do płukania dodać octu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Na razie spróbuję plastx dedykowany to tego typu problemów Mam nadzieję, że pomoże... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Panowie, opiszcie proszę jak wygląda Wasz wyjazd na myjnię w celu dokładniejszego ogarnięcia auta. Zazwyczaj robiłem to u siebie, ale w taką pogodę nawet nie mam jak wody pociągnąć do myjki Wiadomo, że część chemii rozrobię sobie w domu i zapakuję do auta, ale co na przykład z myciem na dwa wiadra ? Bierzecie wodę z domu czy może uzupełniacie wiadra na myjni ? Dotychczas na myjce tylko auto płukałem, a do Warszawy do studia też trochę nie po drodze jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Widziałem kiedyś w którejś relacji PSB @AreK używał jakiegoś wosku do zabezpieczania nadkoli. Ktoś ma pojęcie jak to się nazywało ? Może Ty Arku mi podpowiesz. Szukam patrzę i nic nie mogę znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 @Tomas22 Innotec Hi Temp Wax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Witam. Jak przechowywać chemię aby nie wydzielała zapachu. Ostatnio zrobiłem moje pierwsze większe zakupy, zauważyłem że z Menzerna hcc 400 dosyć mocno ulatuje zapach, zafoliowalem strechem i jest ok, natomiast środek typu tar&glue remover Tak śmierdzi że brakuje mi pomysłów jak to zabezpieczyć. Cała piwnica zagazowana.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Sprawdź szczelność atomizera, czasami lubią cieknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 To jest butelka litrowa zakrecana.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 6 godzin temu, RafalB napisał: To jest butelka litrowa zakrecana. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Daj pod zakrętke kawałek foli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi