Gość Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 13 minut temu, mass143 napisał: Panowie, uszkodzony klar czy coś na lakierze? Nie idzie tego ani zdrapać, spolerować ani zmyć benzyną ekstrakcyjną. Jak mógłbym się za to zabrać? Mam 3 takie ślady na aucie - 2 na dachu, jedno na masce. Wygląda na wżer po ptasiej bombie. Do spolerowania, ale ręcznie może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ma ktoś pomysł co to za plamy i czym je doczyścić? Enz-All ich nie rusza, roztwór APC również.. https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/Galeria/10025541/1#zdj3 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Na takie plamy używam od pół roku NIELSEN NAP LOW FOAM. Moge polecić (oczywiście odpowiednio rozrobiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Dzięki Grzechu, zamówienie złożone.. ktoś coś jeszcze, tak na szybko? Będę wdzięczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Łatwo się usuwa coca-cole z podsufitki czy sprawia problemy i trzeba używać mocniejszych środków niż zwykłe APC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 2 minuty temu, jijx napisał: Łatwo się usuwa coca-cole z podsufitki czy sprawia problemy i trzeba używać mocniejszych środków niż zwykłe APC? Po przygodzie sprzed wielu lat pamiętam, że bardzo łatwo się wyczyściło, ratowałem sytuację środkami domowymi jakie tylko były pod ręką i nie został żaden ślad. APC nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Pytam bo nigdy nie miałem do czynienia z owym napojem na podsufitce ale znajomemu w dobrym studiu powiedzieli, że cola ciężko schodzi i trzeba jakimś specjalnym środkiem spryskiwać stąd tak wysoka cena. Może na dniach będę miał okazję sam sprawdzić. Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 U mnie też cole bardzo łatwo się wyciągało z podsufitki/materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Zamówiłem chemspec enz-all a dostałem coś takiego. Ktoś wie o co chodzi? Zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Oplaca sie doplacac do gyeona smoothie czy brac adbl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Co mógłby zrobić z wypalonym od ptasich odchodów klarem na masce. Chodzi o jakąś poprawę wyglądu, bo na ten moment malowanie nie wchodzi w grę. Tylko polerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 10 godzin temu, automobilispa napisał: Ma ktoś pomysł co to za plamy i czym je doczyścić? Enz-All ich nie rusza, roztwór APC również.. https://www.galerieallegro.pl/zdjecia2/Galeria/10025541/1#zdj3 Pozdrawiam! Jeśli Enz-All tego nie rusza to tym bardziej NLF tego nie ruszy. Ja bym dał odplamiacz na to do plam np. CHEMSPEC Professional Spot Lifter lub przy ekstremalnych przypadkach Dye Gone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Jak będzie się pracowało z akrylem Renault Mastera II? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etrone Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Szukam dobrego cleanera do szyb, chce polozyc powloke max protect ugc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Tlenek ceru lub carpro ceriglass. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaavi Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Jutro będę myć zwykłym apc od adbl kokpit w Grande Punto, kokpit pokryty gumą. Stężenie 1:15 będzie odpowiednie, gumie nic nie powinno się stać? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 36 minut temu, xdaavi napisał: Jutro będę myć zwykłym apc od adbl kokpit w Grande Punto, kokpit pokryty gumą. Stężenie 1:15 będzie odpowiednie, gumie nic nie powinno się stać? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka zaczynaj zawsze o mniejszych stężeń np 1:50 nie będzie usuwać brudu to robisz tego 1:40 az do zadowalającego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaavi Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 zaczynaj zawsze o mniejszych stężeń np 1:50 nie będzie usuwać brudu to robisz tego 1:40 az do zadowalającego efektu Ok, dzięki. Zacznę od plastików na stężeniu 1:20Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Excede tire and rubber cleaner w butelce pet będzie ok? Chcę zrobić 1:4. Koncentrat oryginalnie jest w hdpe.Wysłane z mojego SM-T533 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ja mam 1:4 w PET i po jakimś czasie atomizer się skończył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ja mam 1:4 w PET i po jakimś czasie atomizer się skończył . To znaczy po jakim czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 4 minuty temu, Lewus089 napisał: To znaczy po jakim czasie? Ciężko powiedzieć dokładnie, coś około litra gotowego produktu. Wnioskuje po tym ile zeszło mi koncentratu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ja kupiłem butelke z atomizerem 500ml zakupioną w Castoramie po 4 czy 3 zł i atomizer przeżył już 2 litry gotowego środka od shine garage, stężenie jakie robię to 350ml środka na 650 wody domywa idealnie przy stężeniu 1:4 nie radził sobie z brudem jaki miałem. Atomizer działa nie jest może super wydajny w sumie to od początku kiepsko rozpylał. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 23 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 zadam lamerskie pytanie. Kupiłem papierki lakmusowe Coś mi koloru nie zmieniają co robię źle ? wsadzam do roztworu i po kilku sekundach wyjmuję i czekam az zmieni kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 1 minutę temu, Domel napisał: zadam lamerskie pytanie. Kupiłem papierki lakmusowe Coś mi koloru nie zmieniają co robię źle ? wsadzam do roztworu i po kilku sekundach wyjmuję i czekam az zmieni kolor ? Nie muszą zmienić, porównaj ze wzornikiem, może masz roztwór neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi