Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 15 minut temu, Noorb napisał: Jest na to jakiś sposób jak nie zobaczymy fotek - to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorb Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 25 minut temu, Domel napisał: jak nie zobaczymy fotek - to nie. Proszę bardzo: http://i.imgur.com/VHiDtoe.jpg http://i.imgur.com/nSBweKw.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 29 minut temu, Noorb napisał: Proszę bardzo: To jest coś przyklejone wyglądającego jak smoła? Psiknij na mikrofibre prickborta i przyłóż i poczekaj i spróbuj delikatnie to ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam Panowie mam pytanko przejrzałem,poczytalem i nic nie wiem chodzi o fusso czy kłasc go po oczyszczeniu lakieru prze ipa czy po użyciu cleanera jedni mówą tak inni tak.Pozdrawiam Lakier jest w dobrym stanie korekta jest nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 6 minut temu, vaio napisał: czy kłasc go po oczyszczeniu lakieru prze ipa czy po użyciu cleanera jedni mówą tak inni tak.Pozdrawiam @rychu wpadnie to się ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Noorb napisał: Proszę bardzo: http://i.imgur.com/VHiDtoe.jpg http://i.imgur.com/nSBweKw.jpg Tar and Glue a potem Prickbort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Domel napisał: Tar and Glue a potem Prickbort Przecież prickbort to Tar and Glue remover wiec po co dwa takie same produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 3 godziny temu, vaio napisał: Witam Panowie mam pytanko przejrzałem,poczytalem i nic nie wiem chodzi o fusso czy kłasc go po oczyszczeniu lakieru prze ipa czy po użyciu cleanera jedni mówą tak inni tak.Pozdrawiam Lakier jest w dobrym stanie korekta jest nie potrzebna Ja bym położył po cleanerze który Ci podałem.Wypróbuj 1 sposób a następnym razem 2 sposób a efekty ocenisz sam i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Godzinę temu, Gardor napisał: Przecież prickbort to Tar and Glue remover wiec po co dwa takie same produkty? ahh racja :mybad: Nie wiem co miałem na mysli w tedy. Dzieki za czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorb Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 4 godziny temu, Gardor napisał: To jest coś przyklejone wyglądającego jak smoła? Psiknij na mikrofibre prickborta i przyłóż i poczekaj i spróbuj delikatnie to ruszyć. Godzinę temu, Domel napisał: ahh racja :mybad: Nie wiem co miałem na mysli w tedy. Dzieki za czujność. Spróbowałem z prickbortem - nie pomogło Dzisiaj się już poddałem ale zaopatrzę się w tar & glue remover może on da sobie radę Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk13 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Prickbort to tar and glue remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Spróbuj benzyną ekstrakcyjną punktowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jeżeli nie znasz pochodzenia zanieczyszczeń i wyższe produkty nie dają rady to metoda prób i błędów niekoniecznie idąc w kierunku coraz agresywniejszych środków...Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Używał ktoś może urządzenia dremel 3000 do prac przy samochodzie? Ma fajną przedłużkę, ruch rotacyjny, można by zastosować małe gąbki do polerowania jakiś elementów przy klamkach etc np, oryginalnie w zestawie są filce, czyli np mogłoby się to przydać przy wszelkiej maści listwach z alu etc, ktoś stosował czy będę pierwszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Oreintuje się ktoś, jak to jest z tą gumą w sprayu od K2 "Color Flex" ? Chodzi mi o trwałość na dekorach w BMW E46. Bo mam zamiar robić to i przy okazji odnowić ten tunel lakierem BOLL do zderzaków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etrone Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Szukam czegos do plastikow wewn. audi 2004r Czegos innego, bo mam : - Natural look -SG interior satin dressing -Autobrite Pink sheen Najbardziej z tych odpowiadal mi natural look ale moze jest cos godnego wyprobowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 1 minutę temu, etrone napisał: Szukam czegos do plastikow wewn. audi 2004r Jest na prawdę sporo dressingów na rynku. Zależy jakiego efektu oczekujesz? Jak chcesz wydać więcej kasy to możesz np kupić Protecton Matt(to jeden z moich ulubionych produktów, pozostawia świetny mat i jest bardzo wydajny) a jak mniej hajsu chcesz wyłożyć z portfela to może jakiś ADBL? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 11 godzin temu, mrsjackdan napisał: Używał ktoś może urządzenia dremel 3000 do prac przy samochodzie? Ma fajną przedłużkę, ruch rotacyjny, Zobacz jakie to ma obroty a jakie polerka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Jaki talerz do maszyny potrzebuję żeby zamontować gąbki 80mm i 150mm ? Chodzi mi o talerz do maszyny K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 37 minut temu, Mateusz65 napisał: Jaki talerz do maszyny potrzebuję żeby zamontować gąbki 80mm i 150mm ? Chodzi mi o talerz do maszyny K2 125mm i 75 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dodam jeszcze żeby kolega miał jasność. Talerz ma być na gwincie M14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 18 godzin temu, mrsjackdan napisał: Używał ktoś może urządzenia dremel 3000 do prac przy samochodzie? Ma fajną przedłużkę, ruch rotacyjny, można by zastosować małe gąbki do polerowania jakiś elementów przy klamkach etc np, oryginalnie w zestawie są filce, czyli np mogłoby się to przydać przy wszelkiej maści listwach z alu etc, ktoś stosował czy będę pierwszy ? Bez dremla jestem jak bez ręki, od wielu lat sobie nie wyobrażam nie mieć go. Niestety do polerowania się on absolutnie nie nadaje. Tymi filcami to co najwyżej możesz metalowy guzik wypolerować, a i to pod warunkiem że będzie nie większy niż 2 zł. Z drugiej strony jak trzeba rdzę gdzieś z trudno dostępnego miejsca wyskrobać, czy uciąć/doszlifować coś w ciasnym miejscu to nie ma lepszego narzędzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanatyk Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Podpowie ktoś co zrobić z rękawicą CarPro - aktualnie jej stan pozostawia wiele do rzeczenia. Włosie się "posrkęcało" i ogolnie jest mało delikatna w porównaniu do stanu początkowego. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redarrow Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Szukam warsztatu który usunie zarysowanie na zderzaku w okolicach Katowic/Sosnowca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 11 godzin temu, Fanatyk napisał: Podpowie ktoś co zrobić z rękawicą CarPro - aktualnie jej stan pozostawia wiele do rzeczenia. Włosie się "posrkęcało" i ogolnie jest mało delikatna w porównaniu do stanu początkowego. Dzięki! Spróbuj najpierw rozczesać szczotką do wyczesywania siersci - coś tego typu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi