Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany co robię nie tak, a może odkurzacz do d....?
Prałem kanapę, prespray z Fabriclean 1:20, ekstrakcja woda z ADBL Textil Rinse 50 ml/10 l. Przy ekstrakcji piana wydobywa się zabrać odkurzacza wszystkimi możliwymi szczelinami Żeby zbiornik był pełen, to bym się nie dziwił, ale na dnie może ze 2 cm. Odkurzacz Lavor LBP20

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, AndrewZS napisał(a):

Żeby zbiornik był pełen, to bym się nie dziwił, ale na dnie może ze 2 cm.

Coś mocno pieni Ci się nie zestaw, czy ktoś wcześniej nie prał jakim apc tej tapicerki i nie mógł wypłukać dobrze? 

Porada do zbiornika na brudną wodę dolej trochę octu albo jakiegoś taniego dressingu do plastików do wnętrza 🙂 to spowoduje że nie będzie się pieniło. 

• Dziękuję 1
Opublikowano

Problem w tym, że ta piana to się głównie z odkurzacza wydobywa szczelinami, w zbiorniku jej prawie nie ma. To co odkurzacz wywala na zewnątrz to też właściwie woda z domieszką piany a nie sama gesta piana. Kanapa pierwszy raz prana od nowości

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kiedyś miałem auto na pranie i tam właściciel pewnie próbował to czymś "prać"  ...piany w diabły się robiło.  Szklanka octu wlana w pusty zbiornik na brudną wodę załatwia temat. 

Opublikowano

OK, ale je nie mam piana-party, tylko odkurzacz wypluwa wodę z pianką, tej piany w środku nie ma prawie wcale, a na zewnątrz to wychodzi takie 70% wody i 30% delikatnej piany. Problem po przemyśleniu dotyczy raczej odkurzacza, piany są śladowe ilości

Opublikowano

Odkopałem stary temat... dokładnie mam ten problem. Może po 6 latach komuś udało się znaleźć rozwiązanie?