Slovak Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, karacz napisał(a): Widzę, że mocno uniwersalny środek to nawet boczki eko/plasitkowo/skórzane foteli można tym machnąć W rozcieńczeniu 1:50 powinien dać radę na wewnętrznych tworzywach sztucznych.
Gardor Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Zauważyłem ciekawą sprawę w Lexusach prosto z salonu i paro letnich również, mają efekt hydrofobowy na bocznych szybach ale tylko u kierowcy i pasażera. Orientuje się ktoś może czy to jest fabrycznie czy w salonach czymś smarują? @analyzator pamiętam że Ty masz lexa ;D
MMCzysci Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu IS brata ma hydrofobowe wszystkie szyby. Najlepiej to widać z tyłu. Wygląda na to, że są hydrofobizowane fabrycznie, bo woda spływa cały czas tak samo dobrze, chyba że salon ma jakiś ultratrwaly siuwaks Wyryte w skale z S20 FE 5G
analyzator Opublikowano 57 minut temu Zgłoś Opublikowano 57 minut temu @Gardor nawet w instrukcji coś o tym było że mają powłokę. Co to jest - nie mam pojęcia. Akurat byłem na serwisie to mogłem zapytać jak wygląda procedura odnowienia - jaką mają chemię
zeea Opublikowano 51 minut temu Zgłoś Opublikowano 51 minut temu Wczoraj rozebrałem starą rotację bo myślałem, że łożysko pada. Przy okazji wymieniłem smar, ale z ciekawości ktoś się orientuje jaki lubrykant jest zalecany w takie miejsca?
Rekomendowane odpowiedzi