MMCzysci Opublikowano wczoraj o 10:32 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:32 @MMCzysci nie Lexus , a corolla 2021r selection z czarnym dachem. Też dużo swirli bo właścicielka lubiła szczotki na myjni i niebieski nat+ Koch f5 siadł jak złoto na da9 75mm + da15 125mm Niebieski nie będzie twardy na japońskim lakierze? Mam tylko rotację do dyspozycji.Precyzując - chodziło mi o to, że uszkodzenia nie są tyle poważne/wymagające dużego wycinania, co właściwie na każdym elemencie, miejscami tylko pojedyncze rysy/ślady po tarciu, najgorzej wygląda maska i tylna klapa, tam faktycznie wygląda to jak po szczotkach. Tragedii nie ma, ale całe auto do polerowania. Wcześniej lakier był niemal idealny.Wyryte w skale z S20 FE 5G
lodowa Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Do posmarowania na szybko uszczelek wybrać najlepiej z Arsenalu dresing do plastików? Opon ?
Mr.Wolf Opublikowano 58 minut temu Zgłoś Opublikowano 58 minut temu U mnie z powodzeniem sprawdzała się wazelina w sztyfcie do ust. Pewnie coś takiego w domu gdzieś posiadasz. Nie mam dobrych doświadczeń ze środkami, które wymieniłeś. 1
Rafal9304 Opublikowano 45 minut temu Zgłoś Opublikowano 45 minut temu 23 godziny temu, MMCzysci napisał(a): Niebieski nie będzie twardy na japońskim lakierze? Mam tylko rotację do dyspozycji. Precyzując - chodziło mi o to, że uszkodzenia nie są tyle poważne/wymagające dużego wycinania, co właściwie na każdym elemencie, miejscami tylko pojedyncze rysy/ślady po tarciu, najgorzej wygląda maska i tylna klapa, tam faktycznie wygląda to jak po szczotkach. Tragedii nie ma, ale całe auto do polerowania. Wcześniej lakier był niemal idealny. Wyryte w skale z S20 FE 5G 3D One i zaczynaj od miękkiego pada idąc w górę aż efekt dla Ciebie będzie zadowalający
Rekomendowane odpowiedzi