Qlimaxss Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ADBL Dobrze wiedzieć trzeba powiedzieć lokalnemu szamanowi aby literka odłożył
Moderator Streat Opublikowano 2 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 Kurde to trzeba zrobić dobry zapas bo to bardzo fajny produkt i w zime leje go nie tylko do wiadra ale tez pianownicy Aż tak słabe zejscie ma? Fakt jego koncentracja jest bardzo dobra i litrowa butelka starczy na sezon albo i lepiej ale no fajnie gdyby pozostał mimo wszystko Może warto tez jakas mała reklame rpoduktu zrobić bo nie każdy o nim wie i nie kazdy używa @ADBL a może tak po prostu zmniejszyć produkcje a zostawić produkt? 5
V1RU$ Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 52 minuty temu, Streat napisał: Kurde to trzeba zrobić dobry zapas bo to bardzo fajny produkt i w zime leje go nie tylko do wiadra ale tez pianownicy Aż tak słabe zejscie ma? Fakt jego koncentracja jest bardzo dobra i litrowa butelka starczy na sezon albo i lepiej ale no fajnie gdyby pozostał mimo wszystko Może warto tez jakas mała reklame rpoduktu zrobić bo nie każdy o nim wie i nie kazdy używa @ADBL a może tak po prostu zmniejszyć produkcje a zostawić produkt? Jestem za.
damiano2007 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Streat napisał: @ADBL a może tak po prostu zmniejszyć produkcje a zostawić produkt? Polać mu!!! Dobrze chłopak mówi. Polać mu!!! @ADBL
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 Może to być ciężkie do zrobienia. Cały czas zwiększamy wydajność i robienie małej ilości czasem wychodzi drożej. Próbowaliśmy promować ten produkt na różne sposoby. Może pospolite ruszenie na sklepy spowoduje zwiększone zainteresowanie ogółem? . A poważnie to tak jak mówiłem. Produkt typowo dla pasjonatów bo początkujący w branży nie widzą sensu albo różnicy po jego użyciu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zazwyczaj "reczymy" za dwa lata. Ale przy przechowywaniu w ciemnym, suchym pomieszczeniu o temp około pokojowej powinno się spokojnie wydłużyć ten okres.
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 No to trzeba poczekać jak będzie kompletna wyprzedaż tego produktu w sklepach BF i wykupić kilka litrów 1
paki112 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ADBL A pojemność 0,2l, która niedawno weszła i objęła m.in. zapachy? 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Być może w przyszłości pomyślimy nad pojemnością 0,2. Ciekawe jak by się to przyjęło 5 2
kursien Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @ADBL Jakby coś to skrobnąłem (prawdziwe!) miłe słowo w grupie ANB na Facebooku Mam nadzieję, że dzięki temu choć kilka osób zainteresuje się tym produktem 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Chyba właśnie największy problem jest z tym iż ludzie nie dostrzegają jak fajny jest to produkt. Próbowaliśmy promować go na wiele sposobów ale wiemy nie od dziś ze najlepiej działa polecanie przez tych co używają . Dlatego jeszcze raz dzięki. Bardzo doceniamy. 3
Moderator Streat Opublikowano 5 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Problem tego produktu jest taki że mało osób o nim wie, a jak juz wie to gdzie on wyda 70 zł za Litr "spieniacza" a nie wie że ta piana pomaga w poślizgu plus jest inhibitorem rdzy. Sam koncze juz chyba 3 butelke i bede kupował następne bo to jeden z moich ulubionych produktów i każdemu go polecam @ADBL a tak zapytam bedzie ogolnopolska wyprzedaż tego produktu czy po prostu zniknie? Fajnie jakby zostały chociaż te 0,2L to wtedy taki buuble makre wystarczyłby na rok dla przecietnego zjadacza chleba a mozna by zrobić "zestaw promocyjny" gdzie np. do waszych szamponów 1L, 5L dorzucać 0,2L tego produktu w promocyjnej cenie. Ludzie by zobaczyli i moze by sie przekonali do tego produktu 1
rudi0018 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 @ADBL To i ja zaapeluje do Was, abyście pomyśleli nad mniejszymi opakowani tego produktu chociaż, jeśli zmniejszenie produkcji nie wchodzi w grę. A jak wiadomo nie nakupimy tego produktu na kilkanaście lub więcej lat 2
Notcon Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ja też sobie chwałę ten produkt. Latem używam trochę mniej, ale jesienią i zimą pływa w wiadrze przy każdym myciu:) Latem, wykorzystuję zwykle jak samochód jest bardziej uwalony. Bardzo fajny dodatek do szamponu, myślę że jak ktoś kilka razy użyje to szybko doceni jego wartość.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Rownież proszę o nie wycofywanie - mój ulubiony produkt od Was.
Bare Shine Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dolaczam sie do prosby, bardzo szkoda by bylo
GrzechuKR Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Panowie trzeba zacząć kupować bo tylko jak będzie popyt, będzie i podaż. Mimo że mam 0,7 dobrałem sobie trzy połóweczki
V1RU$ Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 W sumie produkt bez konkurencji bo chyba nie ma nic na rynku o podobnym działaniu. Ostatnio dodawałem do oprysku En Jee na felunek i opony i oprysk jak by bardziej napowietrzony bąbelkami powietrza. I po ataku szczotą pienił się lepiej niż bez. Pytanie czy z taką chemią on się nie gryzie ?
KUBA46 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 Podbijam pytanie @V1RU$. Czy BM nie gryzie się z zasadami? Dodawanie go do APC przy czyszczeniu wnęk czy komory byłoby idealnym rozwiązaniem pod względem hamowania korozji po mocnej chemii.
lodowa Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Ale się głośno zrobiło o tym produkcie :) Nawet film na Mx nowicki
DZIADZIA Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Teraz, lodowa napisał: Ale się głośno zrobiło o tym produkcie Nawet film na Mx nowicki Bo się nie sprzedaje... pamiętaj, że promuje się produkty, które nie schodzą 3 1 1
V1RU$ Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 2 godziny temu, lodowa napisał: Ale się głośno zrobiło o tym produkcie Nawet film na Mx nowicki Była grupka takich co używała. Teraz dojdą nowi
Rekomendowane odpowiedzi