Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 @Good Stuff ponawiam pytanko czy na nastepny sezon jak beda pokrywki bedzie mozna je dokupic osobno ?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 @BiałyGTi przepraszam, zapomniałem odpisać. Jeżeli będą, będą sprzedawane też osobno 😉 2
Mumins Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 @Good Stuff Czy GG z białych wiaderek podejdą do nowych i będą równie ciasno siedzieć?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 @Mumins Oczywiście , nawet delikatnie ciaśniej
Lewus089 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 @Good Stuff Czy grit guard w Waszych wiadrach powinien luźno "latać" po dnie wiadra ? Kupiłem komplet i jestem rozczarowany, że nie jest to na sztywno spasowane.
Moderator Domel Opublikowano 15 Września 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 2 godziny temu, Lewus089 napisał: Kupiłem komplet i jestem rozczarowany, że nie jest to na sztywno spasowane. Jak pytasz o takie rzeczy to mógłbyś pokazać dokładnie jak to u Ciebie wygląda i na czym polega problem a nie tylko pisać. Moze dostałeś nie z kompletu. U mnie wszystko cyc, malina, kolastyna:
Lewus089 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Myślę, że bardziej "obrazowo" nie da się tego napisać i każdy zrozumie o co chodzi. Jest dokładnie tak jak u Ciebie na filmiku. Moim zdaniem powinno to wchodzić niemalże na ścisk na samo dno, tak aby przy płukaniu syfu grit się nie obracał. Takie jest moje zdanie, choć tak naprawdę nie używałem jeszcze tego zestawu i nie wiem jak się sprawuje podczas mycia. Myślę, że za tą cenę i tak ten temat powinien być bardziej dopracowany.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
lukeu Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 @Lewus089 Ja mam wiadra Castorama i tam żeby GG wszedł na samo dno to trzeba go bardzo mocno wepchać i rzeczywiście jest wtedy pasowanie ciasne. Ma to swoje plusy, jednakże dużo ciężej idealnie wyczyścić wiadro. Coś za coś
Moderator Domel Opublikowano 15 Września 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Nie wiem jak inni myją ale ja nigdy nie szuram rękawicą po gritgardzie przy samym dnie wiadra. Rękawice trzymam w jednej ręce a drugą ręką szuram/czyszczę/czochram po niej zaraz przy powierzchni. Gritguard nigdy sie nie obraca ani nie wiruje po dnie. Dlatego ja uwazam, że wiadro i separator są świetnie spasowane, ale rozumiem że ktoś może mieć wątpliwości. 1
zawisza Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Ja na grita przykleiłem po 10g ciężarków do felg na każde ramiono :D Ani nie wypływa ani się już nie obraca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bielutomek Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 32 minuty temu, zawisza napisał: Ja na grita przykleiłem po 10g ciężarków do felg na każde ramiono :D Ani nie wypływa ani się już nie obraca Sadze, ze kupujac pelen zestaw wiadra+GG, nie spodziewasz sie takiej modyfikacji. Dlatego nie wiem, czy to dla kolegi @Lewus089 bedzie rozwiazanie jego problemu.
zawisza Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Kupiłem zestaw z good stuff. Jak widać trzeba poprawić po fabryce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fredi88 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2018 Orientuje się ktoś jak wygląda to w wiadrach megsa? Też jest luz czy wchodzą na wcisk?
pablo15005 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 9 godzin temu, Fredi88 napisał: Orientuje się ktoś jak wygląda to w wiadrach megsa? Też jest luz czy wchodzą na wcisk? Luzno...
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 16 Września 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 W naszych wiadrach z separatorem występuje luz około 2mm.
sT3VE Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2018 U mnie się obraca czasem kiedy wrzuci się do napelnionego wiadra grita. Tak żadne problemy nie występują, nic tylko myć!
Speedo Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2018 U mnie obracają się i wypływają na wierzch te gritguardy, chciałem je ołowiem od wędkowania nafaszerować ale kolegi wyżej pomysł z ciężarkami od felg mi się spodobał, zastosuję
Slovak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Good Stuff planujecie wprowadzenie wiadra do kół? 2
keza Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Slovak taki komplecik byłby pożądany na wyposażeniu. @Good Stuff rozważacie taki zestaw?
Fredi88 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 3 godziny temu, Slovak napisał: @Good Stuff planujecie wprowadzenie wiadra do kół? A nie kół do wiader ?
Michał82 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Fredi88 może dla @Slovak chodzi o wiadro Wheels. Trzecie do kompletu. A nie o podstawki na kółkach
Slovak Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @keza miałbym wreszcie porządek w swoim garażu i wiadra pasujące do siebie, a wiadra do mycia kół bardzo mi brakuje .
piotr@sta Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 Pytanie czy jest taka potrzeba? Osobiście bym wolał kółka niż 3 wiadro
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 1 minutę temu, piotr@sta napisał: Pytanie czy jest taka potrzeba? Osobiście bym wolał kółka niż 3 wiadro Jeśli masz idealnie równe i twarde podłoże kółka się sprawdza. Do tego jakieś zaczepy i miód malina. Jeśli myjesz na trawie masz do przeniesienia 3 kółeczka i 3 wiadereczka
Rekomendowane odpowiedzi