Grzechu23 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Fura wymyta aż miło, ale powiem ze jak na 1.5 miesiąca bez dotknięcia to i tak jeszcze nie było tragedii ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Dziś kolejna wymiana oleju po 9 tyś i regulacja świateł bo za wysoko świeciły według mnie (oraz jadących z przeciwka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 @Qlimaxss osobiście tego nie oklejałem, wolałem oddać specjalistom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dziś wymiana filtra powietrza. Wczoraj z chłopakami z MX położyliśmy testowe powłoki na moje autko. Maska dostała 50/50 woski Manufaktura Hard i House of Wax, błotnik kierowcy przód Max Protect V1, błotnik tył to samo, drzwi kierowcy Max Protect V1 i po trzech godzinach na to UNC-R, tylne drzwi od kierowcy dostały tylko UNC-R. Druga strona dostała póki co tylko tajemniczy Metalcoat, a dach... Tajemnica . W wolnej chwili zrobimy druga połowę autka. Teraz czas pokaże, co ile posiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra_garage Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pianowanie: PA i Honey Dew od CG Mycie: rękawica od ADBL i Shampoo Pro, Osuszanie: Fluffy Dryer Szybki One Step: Flex 3401, Gąbka Żółta NAT, Koch Chemie F5.01 Odtłuszczenie: zmywacz silikonowy Woskowanie: Collinite 476s Szyby: Cartec Glass Polish i SOFT99 Ultra Glaco Wnętrze: przetarte APC, odkurzone i zaaplikowany Funky Witch Mademoiselle Kilka fotek... W trakcie prac: Po przeprowadzonym cyklu przygotowania oraz zabezpieczenia lakieru : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 U mnie dzisiaj takie modziki wpadły: Po lewo przed, po prawej po Ale muszę powiedzieć, że do końca nie jestem zadowolony, nie do końca się to wszystko dobrze komponuje, te żarówki podobno mają 10W i 6000K, ale chyba będę szukał czegoś bliżej 5000K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dziś wymiana filtra powietrza. Wczoraj z chłopakami z MX położyliśmy testowe powłoki na moje autko. Maska dostała 50/50 woski Manufaktura Hard i House of Wax, błotnik kierowcy przód Max Protect V1, błotnik tył to samo, drzwi kierowcy Max Protect V1 i po trzech godzinach na to UNC-R, tylne drzwi od kierowcy dostały tylko UNC-R. Druga strona dostała póki co tylko tajemniczy Metalcoat, a dach... Tajemnica . W wolnej chwili zrobimy druga połowę autka. Teraz czas pokaże, co ile posiedziBardzo mnie ciekawi ten nowy wosk House of Wax sapphire. Powiesz coś więcej o nim? Na dniach ma być oficjalna premiera. Wiem że narazie zrobili mega wielkie puszki po 300 g i tutaj akurat jest trochę słabo, ale jak to wygląda ogólnie? aplikacja? Zapach? Trwałość pewnie za wcześnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 @lol19pl ja szukam czegoś w okolicy 4000K i ciężki temat...coś bliżej ciepłego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Odkurzyłem w mercedesie, a ze dziś dzień teściowej to i w jej aucie przejechałem odkurzaczem Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jeszcze nic ale wieczorem jadę na bezdotyk. Nic nie widzę przez boczne szyby a kurtkę mam całą w soli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiu Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 hehe Ja też zaraz na bezdotyk jadę, citrus oil od SG 75ml i 1500ml wody, marolex axel 3L, kompres aku i jazda (pierwsza próba z kompresorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Ja to bardziej na bogato pojadę - "aktywna piana by noname edition", mikroproszek bryza i woda bogata w minerały! Biorąc pod uwagę wielkość powierzchni auta jestem w stanie wyłożyć 12-15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 @qdlatyNH przyjechałem teściowa he he powinien brzmieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 [mention=21599]qdlatyNH[/mention] przyjechałem teściowa he he powinien brzmieć. Haha, dobra kobicina jak na teściową Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 No chyba że tak😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Wykleiłem sobie czarnym filcem schowek. Nie przypuszczałem, że aż tak fajnie wyjdzie, jak od producenta. Nie wiem tylko dlaczego producent przyoszczędził i nie zrobił tego od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 5 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W dniu 3.03.2018 o 13:21, rapmen93 napisał: Teraz czas pokaże, co ile posiedzi UNCR siedzi ponad 2 lata u mnie więc wiesz... Będzie to raczej test długodystansowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 krd, jaki przebieg w tym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Godzinę temu, krd napisał: UNCR siedzi ponad 2 lata u mnie więc wiesz... Będzie to raczej test długodystansowy U mnie dwa lata to będzie około 60 tysięcy km więc teoretycznie powinien wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master609 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Dzisiaj pierwszy cieplejszy dzień więc od razu wziąłem się do roboty. W planach była polerka auta, ale nie wypaliło więc zabrałem się za wnętrze, a co dokładnie już wam pokazuję. Pierwsze są listwy jak wyszły? Zobaczacie sami Przed Po Przed Po Listwy robione bez chemi. Lewy odkurzony prawy nie Po Praniu Fotele Na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Czym robiłeś listwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master609 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Magia opalarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 5 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 2 godziny temu, dudek_t napisał: krd, jaki przebieg w tym czasie? Przepraszam. W maju będzie 3 lata Przebieg właśnie coś w okolicach 60tys km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Udało się wykorzystać dodatnią temperaturę żeby pozbyć się kilogramów soli.Szybki wjazd na bezdotyk.Piana @Good Stuff White Bear,szampon @Good Stuff bumblebee,suszonko,objazd szyb rainx 2w1 i na koniec Poorboys QD+ z promocji @Clinic4Car i finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal91 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Szybka akcja na bezdotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi