kursien Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @Pływak ale Cię oczy musiały boleć No ale chyba na białych najlepiej widać ile daje umycie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A ja kurde mam lakier bordowy i efektu deironow nie widze w ogóle 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 @kursien masz rację... Biały jest najgorszy do brudu ale za to najlepszy do mycia bo widać gdzie i co jeszcze zostało. Żeby nie było off topic... Dziś po tygodniu ogarnięta służbówka. Po 800km uwalona była po dach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 W zasadzie mycie mialem popelnic w tygodniu ale ciagly brak czasu... dzieki temu, ze odpadlo mi dzisiaj pare spraw m.in. odwiedziny poczty@CoolBreeze moglem spokojnie popelnic pierwsze w 2018 roku mycie zgodnie ze sztuka i przy okazji porownac w akcji KC GS i SG PWCO Tutaj po myciu wlasciwym i ADBL SSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 1 godzinę temu, SylPio napisał: dzieki temu, ze odpadlo mi dzisiaj pare spraw m.in. odwiedziny poczty@CoolBreeze moglem spokojnie popelnic pierwsze w 2018 roku mycie zgodnie ze sztuka i przy okazji porownac w akcji KC GS i SG PWCO Cieszę się bardzo, że bardzo dobrze wykorzystałeś lukę jaką ci zapewniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 -Mycie na dwa wiadra -mycie opon+ ADBL BW, to samo dostały chlapacze -Na plastiki SG Jet Black -Sonax BSD -Na szybko przeleciany środek: -APC GS -Na plastiki ADBL IWOW -Dywaniki (oprócz kierowcy) ADBL BW -Kilka strzałów ADBL Spirit speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Mycie na dwa wiadra, Wymiana mat grzewczych w lusterkach, Wymiana dziennych Ostatnia fotka jest przed odklejeniem starej maty, także nie bijcie za smugi, to nie moja zasługa To dzisiaj Natomiast wcześniej: Wymiana oleju, Wymiana płynu hamulcowego, Wymiana filtrów, Wymiana przednich silentblocków, Wymiana uszczelniaczy półosi Założenie koła pasowego ze sprzęgłem na alternator (seryjnie jest sztywne) Można jeździć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyt1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Dzisiaj zaliczone pierwsze w tym roku mycie Prewash z SG Citrus Oil. 2 wiadra z FX Protectem, na mokro Koch ProtectorWax i na to SG Morning Dew. Na oponki wpadła GS Mamba zwykła. Następnym razem jednak koniecznie muszę spędzić przy autku więcej czasu (dekontaminacja się kania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 „Szybka”-trwająca kilka godzin akcjaTrochę się colli przytkało wiec 3ba było ogarnąć Strzale na bezdotyku.Piana White Bear @Good Stuff,APC @Detailer's Magicna detale.Mycie na 2 wiaderka Bumblebee @Good Stuff.Powrót do parkingu podziemnego suszonko na 2 fluffy.Musialem użyć pricka bo znalazłem jednego kropkanastępnie przejazd Tenzi Quartz Spray.Ogarniecię szyb płyn,potem IPA.Na koniec Autobrite Repel 3warstwy na przód i po 2 na boki i tył(zobaczymy jak to działa w deszczu)Jeszcze mnie naszło i wyciągnąłem runo leśne z nadkoliCałość zwieńczona orzeźwiającą kąpielą w Bałtyku Coś mi roboło pod górkę z dużymi zdjęciami to oglądajta mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zatankowałem, opłukanie może jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 @dudek_tTy tak serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek_t Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Serio serio. 6 dni bez mycia to i tam mało. A że się trochę przybrudził... musi poczekać aż mi się zechcę lancą pomachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Wyglada jakbyś był po Dakarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 2 minuty temu, Posejdon napisał: Wyglada jakbyś był po Dakarze Mój wygląda tak samo po 1 dniowej trasie niestety jest jak jest na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 u mnie dziś: - serwis olejowy - wymiana filtrów powietrza - wymiana paska wielorowkowego - wymiana płynu chłodniczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 26 minut temu, Fredi88 napisał: Mój wygląda tak samo po 1 dniowej trasie niestety jest jak jest na drogach Daj spokój aż boli jak sie na takie auto patrzy.W lato na drogach Austrii czyściutko,jedyne do czego można się doczepić to latające małe kamyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 4 godziny temu, clavikord napisał: Mycie na dwa wiadra, stare się przepaliły ? MOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ I SKRACAMY CYTATY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 21 minut temu, Posejdon napisał: latające małe kamyczki. Właśnie dziś takiego wyłapałem na przednią szybę w ostrowie wlkp, 30km od domu... odprysk jakiś jest będę musiał to zalać jakimś klejem czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 stare się przepaliły ?Same diody nie, natomiast po 7miu latach wiązka która do nich dochodzi powiedziała dość i się rozpadła przy samej lampieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 18 minut temu, Fredi88 napisał: Właśnie dziś takiego wyłapałem na przednią szybę w ostrowie wlkp, 30km od domu... odprysk jakiś jest będę musiał to zalać jakimś klejem czy coś... Ja dostałem strzała po przejechaniu dosłownie 2 km w Czechach w drodze powrotnej z Austrii.100zł kosztowało zalanie w Szczecinie.Trochę widać ale przynajmniej jakieś zabezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 @Fredi88 uderzaj z tym póki nie ma tam syfu. Im szybciej zadziałasz, tym mniej będzie widać. W profesjonalnym zakładzie taka usługa kosztuje grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Jutro chcę jechać właśnie póki świeże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Szybka akcja na bezdotyku przy okazji zakupów. Głównym bohaterem sukcesu był tak chwalony tu SG Citrus. Po raz piewszy zapodany z pianownicy Marolex Axel w połączeniu z najważniejszą wkladką. Po całej akcji uważam że z painownicy lepiej domywa niż z opryskiwacza. Takie mam subiektywne wrażenie. Teraz aż miło sie na samochód patrzy Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Szybkie odkurzanie i przemycie gumowych dywaników APC. Na nic innego nie pozwala pogoda, był mróz, teraz deszcz wiatr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Jak to się teraz modnie mówi w forumowym slangu popełniłem przekręcenie kluczyka w stacyjce... wten on popełnił popudzenie do życia silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi