smerf91 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @Gesiu_15 APC od GS mega przyjemny zapach zielonej herbaty a UWC rozcieńczyłem 1:20 i doczyścił bardzo ładnie ogólnie oba środki bardzo przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @Fredi88 piękna furka ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 7 godzin temu, Fredi88 napisał: A wnęka... bez gleby jakoś nie przemawia do mnie. Przy seryjniaku wygląda to nieciekawie Obowiązkowe mody już zrobione, spryskiwacze mgiełki i etui na kluczyk Z gleby już wyrosłem Dla mnie wnęka to bardzo subtelna zmiana, która stanowi idealne dopełnienie do czarnej blendy tylnego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 2 minuty temu, kupusso napisał: Dla mnie wnęka to bardzo subtelna zmiana, która stanowi idealne dopełnienie do czarnej blendy tylnego zderzaka Jeśli już bym robił, to razem z dolną listwą Ale narazie zostaje tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Listwę też miałem obklejoną, ale mi nie pasowało i zerwałem folię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 U mnie dzisiaj skormnie bez szaleństw Skórka dostała drobne odświeżenie od Tenzi Na plastiki wleciał mój ulubiony dressing ADBL Interior Wow + testowany nowy pad do wnętrza Bardzo fajnie się z nim pracowało. Odpowiedni rozmiar, nie za mały nie za duży. Największy plus za bardzo fajna chłonność co wiąze się z oszczędzeniem sporej ilości produktu. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Co prawda nie dziś a wczoraj również zgrzeszyłem Pre wash Shiny garage + Bubble Maker Mycie na 2 wiaderka Good Staff Ciasteczkowy + Bubble Maker Na opony test na jednej stronie SG Coco dressing a na drugiej ADBL Black Water Zabezpieczyłem troszkę inaczej jak wszyscy SSW a zastosowałem Morning Dew Świateczną Edycją o tą : A to już rezultaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @Qlimaxss jak wrażenia? Użyłeś w PA? Jakie proporcje? 3 minuty temu, Qlimaxss napisał: Pre wash Shiny garage + Bubble Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @david2888Piana Shiniego Fruit coś tam Citrus Oli jeszcze nie mam😀.Tak w PA. 1-10 piana + 15 ml Bubble. Wypedzelkowałem wszytkie 4 felgi i wyszorowałem opony . A piana wciąż byla😀. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Wczoraj umyłem w sumie trzy autka w dwóch poszedł pre wash Koch GS i powiem, że jedna butla SG starczyła mi na oblecenie dwóch aut do wysokości okien ( C5 oraz 208). Po umyciu na auta wleciał QD1 i efekt lustra bardzo widoczny, jak i śliskość lakieru na duży plus! (minus za atomizer - od pierwszego wciśnięcia lecą kropelki po palcach) Dodam,że od razu widać przy spłukiwaniu gdzie niedokładnie się aplikowało Kocha - brud nie schodził (na szczęście takich kwiatków było tyle co palców u rąk). Produkt w rozcieńczeniu 50ml na butelkę zmył film drogowy bez problemu, LSP został na swoim miejscu, jestem bardzo zadowolony ( mimo nie najmocniejszej myjki ciśnieniowej) Dziś dodatkowo w swoim C5 odkurzyłem w środku, bo trochę tego brudu się ostało i wziąłem dywanik kierowcy do domu na grzejnik, bo był wilgotny, teraz schnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 1. Wymieniona kostka żarówki. Stopiło ją elegancko ale wszystko działało cały czas extra. 2. Wstawione RING XENON ULTIMA H7 3. Wstawione nowe wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 To ja dzisiaj na bogato polecialem umyty na dwa wiaderka, suszenie, cleaner "Duragloss Squeaky Clean"i wosk FK1000p, na plastiki wlecial CarPro Dlux a na szybe Gyeon View, na oponki black mamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @Qlimaxss Jak pachnie ta świąteczna edycja :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @DaV Pierniczki z czymś tam mnie podchodzi ciut Cynamonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W dniu 7.01.2018 o 18:33, Qlimaxss napisał: Na opony test na jednej stronie SG Coco dressing a na drugiej ADBL Black Water Daj znać co wypada lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Ogarnąłem koła w Lancerze - generalnie tak wyglądały po sezonie: Użyte środki (brakuje APC 1:1 użytego przed PN): Pędzelkowanie APC 1:5: Prickbort: Deironizer nie miał zbyt wiele do roboty: Opony przeszorowane ExCeDe 1:4: Po wyszuszeniu, przemyciu IPA 1:1, położeniu Polymer Netshield'a oraz zabezpieczeniu opon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @vangsta Vampire nie wgryzał Ci się w gardło? Kiedy robiłem ostatnio test pędzelków od GS i używałem GS Piranhia, to mimo otwartego okna nieźle dał mi się we znaki Żona weszła ...i wyszła momentalnie, bo ją piekło w płucach. W moim przypadku następnym razem maseczka lub podwórko przy tego typu środkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @paperson Vampire owszem, ma specyficzny zapach (jak dla mnie nawet z nutą chemicznej... truskawki) ale ogólnie do przeżycia, nie podrażnia u mnie zatok/gardła. Pomieszczenie oczywiście wentylowane, wyciąg + otwarte okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @Strus Okej, narazie 160 kilometrów wokół komina. I jedna jazda w deszcwu , siedzą . @vangsta Mi najlepiej w piwnicy jak szykowałem felgi do służbówki, pracowało się Tuga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 @BiałyGTi daj znac jak ten view. Kiedyś go miałem i była straszna kaszana. Chętnie bym wrócił ale brak mi zaufania @vangsta moje też czekają na czyszczenie po sezonie...ale wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 @grabek246 a co sie u ciebie dzialo ?? Ze kaszana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 @BiałyGTi bardzo slabo działała. Aplikowalem ja z 4 razy i zawsze to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 U mnie jeszcze nie padalo wiec czekam na jakis deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leci Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dzisiaj umyte na dwa wiadra i dwie rękawice - delikatna mżawka nie powstrzymała mnie przed wyprawą na bezdotyk Prewash Koch GS 1:20, felgi potraktowane ExceDe Ultimate Wheel Cleaner 1:10, opony doczyszczone za pomocą ExceDe Tire & Rubber Cleaner, szampon ADBL Cola (gdzieś zapodziałem Megs'a Gold Class), suszone Fluffym, a jako wisienka na torcie ADBL SSW. Wnętrze jedynie odkurzone i przetarte ADBL iQD. Zdjęcia tylko z prawej strony, bo lewy przód miał małą przygodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 @Leci - jestem fanem elewacji bloków w Dąbrowie Górniczej, serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi