Crasher Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 @MMCzysci postaram Ci się wstawic zdj Mb Glb którego mam pod opieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Szybkie oplukanie tylko. Nie pamietam co mi tam leży teraz nawet. Muszę po zdjęciach poszukać. Za dużo się dzieje ostatnio . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Wracamy na ziemię, do dużo tańszego wozu Od ostatniego mycia minęło 1.5 miesiąca, myty tylko dwa razy bezdotykowo Magifoam, i tak trzymał się nieźle... Mrozu nie było, ale bałwanek jest... Klasyka... Ha... mam Was! Żeby się przyjemnie nanosiło śnieg z błotem: Naturalnie dressing na opony, Interior QD... Odbyło się również wielkie pranie, efekty w sumie nie jakieś powalające, ale jest świeżo: SZOK, ile brudu włazi w ciemny dywanik W sumie było tego towaru tyle: Miłego wieczoru i drugiego dnia Świąt A w Sylwestra... coś dla @Qlimaxss 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutomotiveCare.pl Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Świąteczne porządki i mój TOP jeśli chodzi o połysk. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 @MMCzysci nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Grudnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Wyciągnąłem fokę po miesiącu w garażu Odpala z buta 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Nie masz kluczyka że butem musisz odpalać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Grudnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 2 godziny temu, powalla napisał(a): Nie masz kluczyka że butem musisz odpalać? But zawsze działa bardziej przekonywująco 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ja dziś choć trochę z zewnątrz ogarnąłem auto. W końcu widać jaki ma kolor 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @Michał82 cos z progami poszło nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @piotrek305 To raczej odbija się "brud" z miejsca postojowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 @piotrek305 progi nie są idealnie czyste bo z myjni trzeba było kawałek jednak przyjechać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Chrupkowi też wolno być czystym. Dużo bilthambera surfexa, megs wash plus. Dach i maska nie ma klaru dach lizniety papierem 3000 żeby zdjąć szorstki martwy lakier i wrzucę biedakowi jakiś sealancik. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @analyzator jeździsz nim na codzień ? Mam malucha z 1979 stan ideał i szukam jeszcze CC do kolekcji A i znajdź jakieś najlepiej oryginalne 4 takie same kołpaki bo tu efekt psuje to co ma na sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Jest starszy o rok, więc żeby nie był smutny dostał świeżą warstwę Kocha 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @piotrek305 samochód teściowej zostawiła mi przed domem i stoi tak drugi miesiąc wtoczyłem go podładować I tak został na chwilę w garażu. Szybciutko buildhamber cleanser Polish na maszynce i za chwilę smalcowanko. Wosk wybieram taki żeby nie podwoić wartości samochodu 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Po prawie 2 miesiącach udało się umyć wykorzystując atak wiosny w środku zimy . Już nie mogłem patrzeć na brudasa, przy następnym okienku pogodowym muszę zająć się wnętrzem. Od października auto było intensywnie używane - 2 przeprowadzki oraz codzienne dojazdy do pracy po 100km. W końcu jesteśmy w miejscu docelowym, ale póki co jeszcze nie garażuje - pełno pudeł w garażu. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Szybko działacie Dwie małe robótki na koniec roku: Środek w F4. Nie ma się co rozpisywać, dawno nieczyszczony i wyglądał średnio. Stanowisko do pimpowania dywaników mam profi Od razu inny feeling za kierownicą! Lex. Także dawno nie myty, trasy w największe śniegi = syf na lakierze i chemiczna zupa w zakamarkach. Musiało być porządne czyszczonko Tak wygląda Show Wax z wakacji podbity w listopadzie Speed&Barrier. Znaczy nie wygląda, ale samochód suszyło się bez problemu. Podbijamy look. Powinno na niego wpaść prawdziwe zimowe LSP, ale auto mam pod opieką jakoś raz na miesiąc, na ograniczony czas Dekontaminacja, cleaner... w dalszym ciągu schodzi mi za długo. Dostało mi się onegdaj od @Domel za nadkola i wziąłem se do serca I środek. No nieakceptowalnie brudny! Przepraszajka @Qlimaxss, ale STek ostatecznie nie dotarł. Inną razą. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 @MMCzysci trudno. Następnym razem . Ale relacja jak zawsze treściwa w fajne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 @MMCzysci tak często wstawiałeś foty z tym Lexem, że myślałem że jest Twój 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 No tak mi się podoba, że wstawiam Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Umyłem na bez dotyku i zatankowałem . Pogoda kusi ale muszę poczekać do wiosny żeby wrócić do PSB w starym dobrym stylu ! 20 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Auto żony więcej stoi jak jeździ, ale pogoda tak w weekend sprzyjała, że nie dało się nie zajechać na myjkę po drodze do teściów Klasyka : prewash Koch GS 1:30 -> mycie CarPro Reset -> QD Co aplikację to szafirek u mnie punktuje coraz bardziej 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 @Grzechu23 szafirek również rewelacyjnie zastępuje OPT Car Wax przy "ich" sposobie na mycie , glinkowanie i woskowanie w jednym kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 3 godziny temu, AudiBlask napisał(a): "ich" sposobie na mycie , glinkowanie i woskowanie w jednym kroku Coś więcej o tej metodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi