nervus Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 W sumie to jedyne co zrobiłem to zdjęcia . Plastik fantastic siedzi jak wściekły a pewien wosk w testach dalej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 I słoneczko dziś wyszło ps. Moje zdjęcia zawsze bez filtrów. Tak jak tel zrobi tak wrzucam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @MMCzysci czy to te mityczne handlarskie 250k przebiegu :D? Edit: Wybacz nie doczytałem, już napisałeś że 450k Teraz to już janusze by skręcały bez wyrzutów sumienia Dobra robota wnętrze od razu przyjemniejsze Dziękuję kierowniku. Brudny środek to niestety mniejszy z problemów tej gabloty... Z zewnątrz także niewesoło, po zapaleniu wrażenie węchowe i wzrokowe podobne jak w przypadku C360-3P Taty z 1978... Jedno trzeba przyznać, spodobało mi się, jak pracuje dźwignia zmiany biegów, samo wnętrze jak na ten przebieg mimo wszystko też trzymało się dzielnie.Ogólnie trochę jak na tym memie...Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 BMW to BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Nie przesadzaj, żaden samochód nie zniesie dobrze długoterminowych zaniedbań. Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 @MMCzysci akurat w BMW siedzę od lat.. w innych markach, na pewno nie premium to byś po takim zaniedbaniu na pewno wnętrze w nie takim stanie.. a to by się coś odłamało, odplamiło itp.. porównaj jakosć wykładziny BMW np do Hyunaia inny świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Sorki, chyba źle zrozumiałem komentarz wyżej.Jeśli chodzi o jakość wnętrza, poza słabo wykończonym bagażnikiem, jest naprawdę dobra. Skóry i tak najlepiej byłoby lakierować, ale wyszło sympatycznie.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Finalnie swap przodu plus wymianka tylu zrobiona. W końcu hamuje testowałem w poniedziałek po mojemu tj poniedziałek 4 rano zero ruchu , zero piekarzy wszystko pozamykane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 @MMCzysci I tak na moje oko te 450k km to troche mało jak na zużycie wnętrza. Jakiś czasu temu byłem oglądać właśnie E61 525d, na liczniku magiczne 330k, a po podłaczeniu kompa pokazało błędy wraz z przegiem ca. 440k. Lipa tylko, że bez daty, no bo nie wiadomo kiedy te 440k było. Może tam było wymienione wnętrze, same czarne skóry wyglądały o niebo lepiej. Niemniej dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Szybka wizyta z synkiem na myjni, piana i spłukanie ostatnim programem. Na aucie 1 sierpnia kładłem Autoglym SRP a na to wpadl Turtle Wax Seal N Shine i ładnie się to utrzymuje na lakierze. Oczywiście żadnego zdjęcia nie zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 W sumie to przeleciałem qd na szybko bo wczoraj na spontanie podjechałem na badanie techniczne okresowe. troche się mi te cabrio zmieniło od dnia zakupu 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 @nervus pakiet zendera robi robote tylko ten grill jakoś mi nie podchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 11 minut temu, zeea napisał: @nervus pakiet zendera robi robote tylko ten grill jakoś mi nie podchodzi To mi mocno dynda czy ten grill komuś się podoba czy nie. Mi się podoba w opór bo to moje auto i będzie wyglądać tak jak chce . No i pozatym chyba tylko ja mam te grille w tym kraju . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Trochę podziałałem przy Saabie. Głośniki pierdziały czas na wymianę + wygłuszenie drzwi od środka i boczka drzwiowego od wewnątrz. Różnica bardzo duża Dach jak i reszta karoserii bardzo szorstka w dotyku więc przetestowałem sobie Cleantle deiron mana. Lakier w koncu gładki w dotyku Na koniec unboxing nowej zabawki do warsztatu 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 A ja dzisiaj nawoskowałem auto kolegi żony. Auto dwa miesiące temu odebrane, wersja GR. Fajnie podbiło szklistość lakieru 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Te GR to bardzo fajne autka. Wgl Toyota poprawiła się mocno w ostatniej dekadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 2 godziny temu, RoBee napisał: Te GR to bardzo fajne autka. Wgl Toyota poprawiła się mocno w ostatniej dekadzie. Ale materiały w środku dalej oszczędne. Z zewnątrz cieszy oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 @przemek2000 faktycznie słabo jest, robiłem gr i "normalną" na wiosnę, toyota podobnie jak volvo zostają w tyle za mazdą. Ogólnie wg mnie auta ze średnio wyższej półki są zabiedzone jakościowo w stosunku do tego jak kilka lat temu były robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Te GR to bardzo fajne autka. Wgl Toyota poprawiła się mocno w ostatniej dekadzie.Ale to jest wersja z pakietem stylistycznym GR. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Dobry wieczór chłopaki, Dzisiaj o Szóstym Golfie Volkswagenie, Co przeżył chyba kota linienieUkłony dla @ANB Karol za ekspresową wysyłkę zamówienia - przyszło w samą porę, co do minuty 14 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Dziś w końcu nadszedł test zakupionej niedawno iwaty Pęknięty zderzak, rozwalony dość solidnie, wszystkie zaczepy po stronie kierowcy oderwane. Pierwszy raz w życiu spawałem plastik bo w malowaniu już jakieś doświadczenie miałem. Robota mega upierdliwa i pracochłonna, spawane z obydwu stron + siatka na wzmocnienie od wewnątrz. Wszystko robione w ramach nauki nie brałem za to ani grosza jedynie znajomy zapłacił za materiały lakiernicze bo to jego zderzak i jest zadowolony Nie świadczę usług lakierniczych, nie nazywam się profesjonalistą, nie mam idealnych warunków do malowania po prostu miałem wolny weekend i chciałem go spędzić produktywnie przy okazji zdobyć więcej doświadczenia. Wygląda słabo ale trzyma się mocno Lakier bazowy Po aplikacji 2 warstw bezbarwnego 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Dziś masa roboty niestety brak zdjęć mycie > glinkowanie > suszenie> one step m400 + pro wool > znowu mycie z pyłu z pasty> IPA > na boki zymol titanium a na dach i maski przód i tył siadł ultracoat one. Ogólnie lakier trochę porysowany przez szczoty i nie umiejętne mycie szczególnie wyjątkowo dach ale tragedii nie było. Trochę trzeba było przypiłować w niektórych miejscach 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Ostanie mycie miesiąc i 3000 km temu dzień przed wyjazdem wakacyjnym. Dziś 3 godzinki przy aucie, i pomimo upału człowiek się zrelaksował. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Ml350 Prickbort 124 + CarPro Iron X Piana CarPro Neutral Foam Szampon Sonax Glinka soft99 Pasta polerska Rupes Uno Advanced + zolty pad NAT + Rupes BigFoot 15 Wosk Tonyin Szyby CarGlassPolish + Fast Glass Plastiki Plastic Dressing Opony TireDressing RR czas operacyjny ok 8 godzin 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 @gtszudi ta pastą niby można pracować na futrach a tu na żółtym Nat’cie zrobiła robotę na teoretycznie twardym lakierze. Ogólnie polecasz pastę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi