Fitte Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Dokładniejsze mycie + cleanerek Soft99 + wosk Soft99 authenticNa szybkach świeży zakup nowość Labo Aquavelox, będzie testowane ;)Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @Fitte miałem takiego Procka parę lat temu przez parę lat… też czerwony, 1.6 crdi po mapie 150KM/320Nm, szedł jakby miał 200/400 a palił jak 1.2… świetne auto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @Adrian89 u mnie niestety benzyna 1.6 126km. Troszkę rozczarowanie było jeśli chodzi o moc bo jeździłem też CRDI, a nie wiem czemu uparłem się na ten egzemplarz z benzyna Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Popełniłem druciarstwo dzisiaj ( jakiś czas temu pisałem,że mi pękła rączka od podawania płynu ) ale działa i już może spokojnie w zapasie czekać p.s obdzwoniłem producentów i lipa, ale ten element jest niedostępny, clatronic, booman itp niedostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @Marcin1992 moja pękła w identycznym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 12 minut temu, buka napisał: @Marcin1992 moja pękła w identycznym miejscu Raz udało mi sie dokupic element ale I ja tak miałem sztukowane, dopóki silnik się nie wykończył Btw. Chyba mam na sprzedanie! licytujemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @alexander.p masz rączkę samą? Wstapnie daje 5zł z wliczoną wysyłką hahaha @buka najlepsze jest to że akurat to było ostatnie pociągnięcie i fajrant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Możesz kupić Versachem plastic welding (bardzo mocny) albo stopić to lutownicą w miejscu pęknięcia i będzie śmigać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 @DaV spoko luzik, też spawam plastik, ale jak to się mówi, szewc w dziurawych butach chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Kto rano wstaje... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Przy okazji wymiany lampy w klapie wyczyściłem kilkuletni syf skoro plastiki i tak były zdjęte. S99WM, bo akurat był pod ręką 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Lexus : Umyty szampon cleantech Suszenie fluffydryer Cleaner funky witch na rupes big foot 15 Wosk tonyin ceramic coat wax Szyby shiny garage perfect glass Opony rr customs Tire dressing Golf : Umyty szampon sonax Cleaner house of wax i djlp wosk tonyin ceramic (uwazam go za najlepszy wosk , mam w zanadrzu fusso 12 , fusso silver , fk , i pare innych ale ten kryje rysy rewelacyjnie , zajefajnie pachnie , i co najwazniejsze daje fajny wet look , nawet na bialym) szyby shiny garage perfect glass opony - skonczyl sie plyn do mycia opon po lexusie hehehe 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @gtszudi no tony wymiataczem jest i jego trzeci brat bliźniak za 30pln 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @analyzator który to ten brat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @Krzynio_spafreak wosk #3 z alli wrzucal Dziadzia. Na moje oko jest tyle podobieństw, że to musi byc ta sama fabryka i dostosowanie pod label Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @analyzator On chyba kiedyś był po 30, a teraz chyba koło 60 zł Pamiętam jak po emisji Dziadzi zaglądałem do koszyka, bo wydawało mi się że go tam mam, no i cena x2. Chyba że inni sprzedawcy mają w innej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @analyzator a to kojarzę ok, myślałem że masz na myśli coś innego ehhhh ten @DZIADZIA napędza rynek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W weekend standardowe mycie + zabawa z dwoma klasykami Pół auta taki set Ten zapach kokosa w Petes53 - mistrzostwo! Dodatkowo, praca nawet w słońcu tym smarowidłem to czysta przyjemność. Polecam dla osób, które nie mają idealnych warunków na smarowanie (czyt. brak garażu, cienia itd). Zero problemów nawet na nagrzanym elemencie. Amigo - stary klasyk, zapach również ekstra. Przyciemnia, ,maskuje konkret. Mamy w pełni sezon letni, autko na wyglądać, więc żadnych odtłuszczaczy, IPY czy czegoś takiego. Od razu wosk Druga połowa poszła w takim zestawieniu 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Grzechu23 napisał: W weekend standardowe mycie + zabawa z dwoma klasykami Pół auta taki set Ten zapach kokosa w Petes53 - mistrzostwo! Dodatkowo praca nawet w w słońcu tym smarowidłem to czysta przyjemność. Polecam dla osób, które nie mają idealnych warunków na smarowanie (czyt. brak garażu, cienia itd). Zero problemów nawet na nagrzanym elemencie. Amigo - stary klasyk, zapach również ekstra. Przyciemnia, ,maskuje konkret. Mamy w pełni sezon letni, autko na wyglądać, więc żadnych odtłuszczaczy, IPY czy czegoś takiego. Od razu wosk Druga połowa poszła w takim zestawieniu Chemical to jedna z moich ulubionych Marek kosmetyków. Od momentu kiedy dałem kilka warstw pete 53 ten lakier mnie zadziwia. Słaby akryl a trzyma barwę dość mocno fest 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Przy samochodzie nic nie zrobiłem ale za to dla samochodu zrobiłem zakupy SCS, dzięki @CAR CRAZY Zakupione woski, dzięki @nervus (jutro pewnie przybędą) Zakupiona latarka, dzięki @marcelus Trzeba się było dozbroić przed odgruzowaniem swego auta 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Roman z wiedźmą. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 32 minuty temu, rrthc napisał: Roman z wiedźmą. Daj druga warstwe, a później kolejna, później jeszcze kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 5 minut temu, nervus napisał: Daj druga warstwe, a później kolejna, później jeszcze kolejna No do tego idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @Grzechu23 jak oceniasz pracę i efekty po Wolfgangu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Michał82 napisał: @Grzechu23 jak oceniasz pracę i efekty po Wolfgangu? Jeśli mogę zabrać to głos, to mega turbo sliski lakier po nim jest. Nie znam bardziej śliskiego produktu. Apliakcja i dotarcie bezproblemowa. Szybko dochodzi, można go dawać grubo i mało, dotarcie nawet po dłuższym czasie - zero problemów. Bajka po prostu. Grzechu go chyba ode mnie ma tak btw. Ktos ostatnio mi go zabrał. Taka fota pierwsza z brzegu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi