Tomas-sg Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 40 minut temu, AreK napisał: @D@ViD zrobiłeś błąd w nazwisku. Wosk spłynie Ci po deszczu Swoją drogą, chyba pora wypuścić coś nowego. Poczekaj, kolego, najpierw zmotywujmy Piotra i niech zawiesi poprzeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 po "motorowni" bolid przygotowany pod cleaner i lsp. w zasadzie ma siąść duet wolfgang'a ale kusi mnie kombinacja mc'kees + pinnacle. (oklejanie plastików zostawiam na jutro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 10 godzin temu, AreK napisał: zrobiłeś błąd w nazwisku Aaa pardon, to przez tą móją kobietę, bo macie te nazwiska …. Eh Poczyniłem Edit 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 8 godzin temu, BiałyGTi napisał: Juz mam przelewać kase ?? Nr konta znam. Co do wosku to jeden z moich TOP 1 Pre order? Jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 17 godzin temu, AreK napisał: Swoją drogą, chyba pora wypuścić coś nowego. oooo to ja tez wpisuje sie na liste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Coś tam usunąłem 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 33 minuty temu, peciu napisał: Coś tam usunąłem Jaki zestaw? Panie, a te Dziubki to nie lepiej zdemontować z maski ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 @alexander.p no lepiej tylko jakoś na to nie wpadłem ja amator jestem. 3d one i niebieski nat, evoxa hdx8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 18 minut temu, peciu napisał: @alexander.p no lepiej tylko jakoś na to nie wpadłem ja amator jestem. 3d one i niebieski nat, evoxa hdx8 Pytałem już? Jak ta maszynka się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @peciu jaka to konkretnie lampa, na której pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 15 godzin temu, alexander.p napisał: Pytałem już? Jak ta maszynka się sprawdza? Mnie nie, maszynę mam krótko, jak na razie to parę razy cleaner i teraz pierwszy one step. Wcześniej działałem rolerem 9mm i z zakupu evoxy jestem bardzo zadowolony. @Mumins lampa parkside, kiedyś była w Lidlu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi-M Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Woskowanie BH double speed wax po wcześniejszym przygotowaniu 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @zibi-M dat kolor smerfowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 koniec końcem ze względu na "trwałość" zamiast Pinnacle siadł duet Wolfgang'a.. ale na żywo wygląda to bardzo pozytywnie 12 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarKoz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 @CarlosBlack Na zdjęciach też! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 A ja po długim czasie odkurzyłem trochę swoje półki w garażu i odświeżyłem autko. Przy okazji zabezpieczyłem trochę przednie i tylne lampy powłoką. Poniżej fotka kosmetyków które zmieściły się na biurku a które już mają kilka lat i wydaje mi się że nadal działają 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czabs Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Daily tyrany przez żonę i dzieci dostał ceramikę. K2 Gravon light prosto z Biedronki. Zobaczymy czy lakier nie odpadnie. Moje pierwsze podejście do smarowania takim wynalazkiem. Byłem ciekawy czegoś innego niż wosk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike6_6 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 W dniu 20.08.2021 o 17:47, KUBA46 napisał: Robiłeś mocną korektę czy wleciał sam cleaner przed woskiem. P.s. mam dokładnie ten sam zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 W dniu 20.08.2021 o 18:21, mike6_6 napisał: Robiłeś mocną korektę czy wleciał sam cleaner przed woskiem. P.s. mam dokładnie ten sam zestaw Nie cytujemy zdjęć. Lekki finish robiłem. Bez spuszczania się i tak ten lakier zaraz się porysuje jest mega miękki jak na niemca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 19:01, Pimps napisał: A ja po długim czasie odkurzyłem trochę swoje półki w garażu i odświeżyłem autko. Przy okazji zabezpieczyłem trochę przednie i tylne lampy powłoką. Jak zobaczyłem jako pierwsze czarno-białe zdjęcie, to pomyślałem, że zezłomowałeś auto albo Ci je ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 @Michał126białe auto czarne wstawki to kolor otoczenie by odciągał uwagę od białego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Dzisiaj wymiana oliwy. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Dzisiaj ogarnąłem wnętrze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Olej wymieniony.... znalazl sie jeszcze czas na coś innego. Odkurzanie i relaks. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi