Gość Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Dzisiaj wymieniłem świece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 7 godzin temu, SoldierPL napisał: Dzisiaj wymieniłem świece. W połowie silnika czy tylko 3 gary masz ? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 wg nr oem to mogą być 3 gary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 @lukasz_byd @CarlosBlack tylko 3 moja mała kosiarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Przed wczoraj wymiana oleju w silniki wpadł ravenoll VMP 5W30 plus płukania LM filtr filtrona ale pan powiedział że to już grupa MAN co faktycznie pisze na opakowaniu, a dziś w skrzyni więcej jak to jest z M32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Nattysek dogorywał, więc wpadł nowy set Musze kiedyś upolować cleaner do Wolfganga PPE - wiem, że pewnie nawet nie zauważę różnicy +/- względem Mc37 (bardzo zbliżone produkty), ale jakby ktoś gdzieś widział w dobrej cenie to dajcie znać Na opony smalec od Prostaff'a, który na niskim profilu 40' mega się podoba. Wydajność tego dressingu to najwyższy level. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 @Grzechu23 Widzę, że masz ten sam kod lakieru co ja. DGPS robi robotę na czarnej perle, fajne ziarenko w słońcu co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Coś czego nie lubię. Odszurzanie wnętrza po wakacjach, 3.5kkm z dziećmi. Odkurzane dwa razy. Tapicerki encapsulator na carpro scrub. Plastiki carchem. Na koniec gtechniq mat dash na absolutnie wszystko. To mam za sobą. Teraz przyjemności - na zewnątrz jest total szczurem. Kierownica się błyszczy zapomniałem o kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @analyzator ja mam to samo - mam wrażenie, że wszyscy specjalnie brudzą mi w aucie Nieraz wystarczy 30 min jazdy z rodziną i masz gwarantowane godzinne sprzątanie W II połowie sierpnia też Chorwacja(o ile nie zamkną ) - strach myśleć, co będzie po powrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 11 godzin temu, analyzator napisał: Tapicerki encapsulator Nie chcesz zaimpregnować tapicerek? Ja prawie dwa lata temu wyprałem swój dupowóz i zaimpregnowałem Nielsenem - od tego czas raz wiozłem dużego psa na tylnej kanapie, bo mi spier... uciekł, a w międzyczasie wykąpał się gdzieś, a innego razu mały pies wlazł mi spod przedniego fotela na fotel po spacerku w błocie i w obu przypadkach jak brud wysechł, to odkurzyłem go bez śladu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @Michał126 impregnowane gtechniq ale jak mi wsmarują czekoladę to nie da rady przepieram lekko dwa razy w roku i zwykle wtedy poprawiam impregnację na siedziskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Może nie osobiście .... ale przyciemniłem szyby w aucie. Pierwsza fotka przed a dwie pozostałe po. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 nie przy swoim ale kumpel zadowolony cq uk + gliss. niestety "mucha siada" 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @CarlosBlack to nie mucha, a wojskowy dron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nie przy swoim, chemia maxifi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nie na lustro ale jestem zadowolony za pierwszego w życiu one step i to jak pracuje się z Pinnacle... dorzucę foto przed 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Było wnętrze po wakacjach to jest i zewnętrze. Bilthamber cleanser polish + how sapphire. Zastrzały itd fusso speed, uszczelki gumki perl, plastiki koch magic. Nie wyciągałem maszyny - nie będę polerował co 6 mcy Auto robiłem sobie popołudniami w ciągu tygodnia i już jest okej Miłe zaskoczenie - adbl tire dressing. Żelowy, aplikacja w miarę okej ale tak rękawiczki, tak wcieranie w napisy. Zapach jest spoko, pod dachem wolałbym coś lżejszego. Mocny plus to ciekawy look i to że nawet bogato aplikowany super wysychał i nie był tłusty. Po 2-3h lekko może jeszcze kleisty ale już suchy wsiąknięty. Pięknie. Nie jest to mistrz czarności - aż szkoda że nie położyłem obok np deturnera. Widać, że opona przy czarnej feldze jest wyraźnie jaśniejsza. Niemiłe zaskoczenie - praca w house of wax sapphire (obszerniej pisałem ale nie tam gdzie trzeba). Tak nie mogłem uwierzyć, że na masce wylądowały 4 warstwy na całym aucie 3 na co zużyłem z 12-15g produktu - żeby nie było kilka aplikatorów, kilka sprawdzonych fibr, lżejszych, cięższych, dwa różne cleanery, odczekane 5-10-15... 40 minut, bardzo mało ... bardzo dużo pod ledem zawsze tłusty hols - nie dało się pod ledem dotrzeć tego wosku efekt - zobaczę na słońcu co ten chwalony szafirek zrobi na moim lakierze Edit: w słońcu bardzo ładnie. Mimo w ocenie mojego oka minimalnego przyciemnienia look super. Ludzie na ulicy odprowadzają spojrzeniami 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Dziś popołudnie sponsorował: Aż wstyd przyznać, ale dziś dopiero drugie mycie w tym sezonie. 2,5h przy aucie.. Tego mi było trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 @Lotek900 ta fibra to scs? nie zostawia kłaczków? kupiłem dwie i robią w środku deskę. Na lekierze ze wszystkim to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 @analyzator wiesz co nie mam pojęcia czy to scs. U mnie nie zostawia żadnych kłaczków. Lubię nią docierać NATTY'Sa. Bardzo fajnie mi się nią pracuje mimo że mam wiele puszystych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Poranna zabawa z autem rodziców Córka o godzinie 5:30 stwierdziła, że w sumie to już się wyspała więc nie tracąc czasu migiem do garażu po auto i lecimy na myjke Najpierw przed stanowiskiem oczyszczenie szyb Glass Compound Z, później pianka z myjni, mycie właściwe Cleantech Tech Cleaner ( na aucie leży CQ UK 3.0 ), oponki Excede 1:4, felgi Detailink Acid Wheel Cleaner, plastiki i uszczelki apc Good Stuff. Powrót pod garaż i wskakuje na szyby Glaco Roll On Max, na lakier Elixir, oponki Aqua Tire&Plastic dressing, plastiki zewnętrzne SG Jet Black i we wnętrzu szybkie przetarcie ADBL IQD Wyszło pięknie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @smerf91 damn, 5 rano szacuneczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @smerf91 Elixir bardzo fajnie siada na takich kolorach. A propos dzieci to dla mnie jest zagadką, dlaczego w dzień powszedni koło 7 nie można ich jeszcze wybudzić do przedszkola, a w weekend 6 rano są na nogach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu70 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, analyzator napisał: @smerf91 damn, 5 rano szacuneczek Normalna godzina jeśli chodzi o bezdotyk , ja w sezonie letnim z reguły 4/30 i z 2 h tam spędzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Dzisiaj już troszkę później bo po 7 wyjazd na myjnie, szybkie mycie na 2 wiadra i wlatuje już zapomniany przeze mnie SSW. Kurde juz zapomniałem jaki to jest przyjemny produkt. Pełne słońce lakier nagrzany i zero problemów z aplikacją Na oponki Black Water, a na felgi jako uzupełnienie powłoki wpada Rims Detailer od GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi