V1RU$ Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 W dniu 21.09.2020 o 15:34, Sodol napisał: @Streat na zimę lepiej wybrać BH Finis czy DSW? Nie wiem na który się zdecydować Ja postawiłem na Finis - ale kilka paneli. Ot taki poligon doświadczalny. Ale w weekend może jeszcze robocze auto żony nim oblecę. Wiedzę z neta na temat trwałości wolę sprawdzić osobiście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 8 godzin temu, Pietras napisał: @D@ViD @AreK Fajnie by było zobaczyć Was razem jeszcze raz. Np. w PSB z jakimś ciekawym okazem Jest pewien pomysł ale możecie tego nie przeżyć 41 minut temu, Mumins napisał: @AreK przynajmniej już wszyscy wiedzą, na co zmieniłeś S3 Cholera, wpadłem Prawdopodobnie to „przejściówka” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 56 minut temu, Mumins napisał: bez pokrywek "jest ryzyko, jest zabawa" pokrywki są, są. To zdjęcie już jest "po" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @D@ViD jako typowy szpieg forumowo internetowy przyciąłem nawet kiedyś fotę u Arka że znajomej winiarni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 @D@ViD nawet widzę że na tą okazję koszulkę klubowa założyłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 27 minut temu, Streat napisał: @D@ViD nawet widzę że na tą okazję koszulkę klubowa założyłeś koszulka byla robiona przez @Mumins na event Detailing Show 2019 ... nick na koszulce musze zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus87 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Po tygodniu od nalozeniu TS Shinee Wax przyszedl czas na oplukanie, autko bylo mega sliskie w dotyku, po przemyciu juz zdecydowanie mniej sliskie ale to moze kwestia wody z tzw studni ktora ma sporo mineralow jednak kropelki spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 The Eight w powłokach carpro poprawiła mi humor 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 6 godzin temu, Crasher napisał: The Eight w powłokach carpro poprawiła mi humor Mi nawet bez poprawia W dniu 22.09.2020 o 22:36, PROPER napisał: Zobaczymy czy rzeczywiście takie dobre. Mam u siebie i wydaje mi się że najlepsze. Zobaczymy jak trwałość, ale przy takim światle to chyba nie jest dla mnie aż tak istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 8 minut temu, lukasz_byd napisał: Mi nawet bez poprawia Mam u siebie i wydaje mi się że najlepsze. Zobaczymy jak trwałość, ale przy takim światle to chyba nie jest dla mnie aż tak istotne. Jak na bmw to mnie zaskoczyła jakością wnętrza. Rzekłbym ze zrównali sie z audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 4 godziny temu, Crasher napisał: Jak na bmw to mnie zaskoczyła jakością wnętrza. Rzekłbym ze zrównali sie z audi Chciałbym kupić sobie jakieś Audi ale brak RWD jak i look wnętrza na tą chwile nie pozwala mi na to. Z zewnątrz bezapelacyjnie Audi - szczególnie 2014+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Wczorajsze mycia. Na zdjęciu właściciel lancera, ktory po raz pierwszy mył auto na 2 wiadra 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Ale mi się podoba to foto więc tylko to tutaj zostawię 15 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Pierwsze "płukanie" po porządnym myciu (jakieś 3 tygodnie temu). Tutaj Citrus z opryskiwacza i opłukiwanie demi. Na dachu i masce SSW, reszta Megs Quik Wax. Felgi właściwie domyły się po samym Citrusie bo leży na nich (jeszcze) BSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @D@ViD @D@ViD , tam się nie poleruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @Crasher Ta położyć powłokę, ona przykryje, przymaskuje i wyje**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @Kuba95 Fajny ten Lancer . Aż dziwne że tak dobrze wygladacy Mitsubishi jest dopiero teraz tak dbane . Możesz dać więcej Fot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @Qlimaxss Lakier wygląda mega źle, masa rys pod mycia na 1 wiadro bez separatora i pre- washu. Jutro będę widział to porobie foty w świetle dziennym. Gloss detailer trochę poprawił wygląd, ale chłopak zaczyna interesować się detailingiem. Są plany na odświeżenie lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Godzinę temu, Qlimaxss napisał: @Kuba95 Fajny ten Lancer . Aż dziwne że tak dobrze wygladacy Mitsubishi jest dopiero teraz tak dbane . Możesz dać więcej Fot? Fajny? Może. Ale koza straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 @Michał82 Faktycznie , trochę motorówka. Tył jeszcze znośny @Kuba95 Bardzo dobrze że , zaczął się interesować. Ma fajny samochód i dobrze gdyby wyglądał spoko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Dziś rozpocząłem przygotowania do sezonu zimowego tj zimowe felgi oberwały z Menzerny 2500 i 4000: - górna przed, dolna po - górna po, dolna przed - górna przed, dolna po W najbliższym czasie wypłukanie pasty z opon i wpadnie Mr Fix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Mycie: MagiFoam, ADBL Shampoon PRO, Vampir ADBL, Prickbort, Rękawica glinkowa od ADBL, Cleaner od Fireballa. Polerka: 3D one na pomarańczowych Zwizzer, Carpro Essence na bordowych 4CR Zabezpieczenie Carpro Lite + Reload Opony ADBL Dresing, Felgi Rims Detailer Wnętrze Binder Interior Wax, Plastiki zewnętrzna Fireball Ultimate Nano Coat, Komora silnika Cartec Motor Fresh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Od chwili gdy pojeździłem nim trochę to uważam, ze kto ni3 jeździł 911 ten w zakresie motoryzacji ma spore plecy. Legenda nie bez powodu... Moje zapędy zeby robić przy nim ni3 wiadomo co wyhamowuje fakt ze to tylko komis ... 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @Crasher Mnie urzekła bardziej ta sztuka. 911 S Zmęczona bardzo, ale moje marzenie, to posiadanie takiego Porsche i powoli odnawiac. 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 @D@ViD Ahhhh a który rocznik? Ceny części to pewnie niezły kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi