Gold_Car Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @Malwin41 fajny masz garaż .Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 U mnie dziś mycie wstępne + woskowanie. Jutro z rana wleci jeszcze water gold cc. Zostało mi przetrzeć chromy, zabezpieczyć plastiki oraz nałożyć ultra glaco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 12 godzin temu, Malwin41 napisał: One step + 2 razy Aqua 9H Czemu już nie masz czarnego eurobandu? Zhaltowała Cię policaj i chciała dać sztrafe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 W sumie nie przy a dla auta Piany prawie w ogole juz nie produkowala, zobaczymy jak to bedzie po instruktazu Rygryssa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Godzinę temu, Bare Shine napisał: po instruktazu Rygryssa ... idealnie ... mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Nie dziś, ale w czwartek i piątek szykowałem swoją Bellę żeby zawiozła mnie do ołtarza Dokładne mycie nadkoli oraz ich pełna dekontaminacja oraz zabezpieczenie Kochem NMPC, koła po renowacji dostały dwiema warstwami DLUX'a po czym trafiły na samochód. Na lakier poszedł HOW Diamond.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @rygryss sie zobaczy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @Mumins gratulacje na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 12 godzin temu, Mumins napisał: zawiozła mnie do ołtarza Podziwiam Was wszystkich za ten krok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins Gratulacje wszystkiego dobrego a stylówką ślubną pozytywnie mnie zaskoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins gratulacje na nowej drodze życia a krótkie spodenki do garnituru to chyba pierwszy raz widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins Dołączam się do gratulacji. Włoszka też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Michał82 @david2888 @Streat @Hawk Dzięki Panowie A co do stylówki, to firma, która podjęła się wykonania zamierza wprowadzić takie zestawy na stałe do kolekcji, także chyba moja wizja również się im spodobała 4 godziny temu, Slovak napisał: Podziwiam Was wszystkich za ten krok Ja siebie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins najgorsze pierwsze 50 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins Gratulacje . Ja już w październiku . Dużo osób ci odmówiło związku z koroną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Qlimaxss Koleżanka ma w sierpniu i na 120 osób odmówiło 40... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Streat U mnie.głównie starsze osoby odmawiają . Szkoda bo parę osób jest mi bardzo bliskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jak w sierpniu to jeszcze z połowa odmówi. Nie ma co się oszukiwać se większość osób wykorzystuje teraz koronę jako wymówkę :) coraz bardziej społeczeństwo u nas jest anty imprezy rodzinne w dużym gronie. Lepiej za kwotę prezentu kupić sobie jakieś szmaty w h&m Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Dokładnie, ludzie nie chcą ze sobą być... smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @dareme89 @MMCzysci To fakt to.jest słabe ale no cóż . Ja chcę już poprostu mówić do mojej narzeczonej Żono . Bo tak naprawdę nic między nami ten ślub nie zmieni dalej będzie nam że sobą dobrze . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 I to najważniejsze Może będę niedyskretny, ale zapytam@Mumins@Qlimaxss - kościelny czy cywilny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Mumins gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 godzinę temu, Qlimaxss napisał: Bo tak naprawdę nic między nami ten ślub nie zmieni dalej będzie nam że sobą dobrze Następny naiwny ... 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 godzinę temu, MMCzysci napisał: I to najważniejsze Może będę niedyskretny, ale zapytam@Mumins@Qlimaxss - kościelny czy cywilny? Z mojej strony kościelny . 15 minut temu, powalla napisał: Następny naiwny ... Haha . Ja jestem dobrej myśli . A to już połowa sukcesu. Na resztę trzeba trochę popracować aby było tak jak człowiek sobie wyobrażał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Z drugiej strony lepiej jak ktoś odmówi niż przyjdzie z pustą kopertą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi