DaV Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 @rygryss cały urlop przy aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Dokładnie, wyjazd nie wypalił i musiałem ogarnąć grata, jeszcze zostało małe dłubanko... ale może poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 @rygryss robota była na bogato 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Chyba jestem już na tym etapie, że nie poświęciłbym urlopu na dłubanie przy aucie. Kiedyś tak. Nawet całe wnętrze łącznie z deską i dywanem wyciągałem z e30 pod blokiem. Ale teraz wolę ten czas wykorzystać inaczej. Dlatego po głowie chodzi mi zakup skutera wodnego ale nie wiem czy bez patentu to ma sens, a nie bardzo mogę wstrzelić się z terminami. Mimo to @rygryss szacun za wykonaną pracę bo wiem ile czasu i cierpliwości pochłania zrobienie tego tak jak ma być z dbałością o szczegóły. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 52 minuty temu, Michał82 napisał: Chyba jestem już na tym etapie, że nie poświęciłbym urlopu na dłubanie przy aucie. Wolałem w ten sposób niż leżeć i nie trzeba na to etapu w życiu, przychodzi co jakiś czas korba i nawet z tym nie walczę. Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @rygryss trochę nie zrozumiałeś. Ale ok. Miłego Tobie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @rygryss, ja wolę zdecydowanie w ten sposób spędzać czas niż leżeć na plaży lub chodzić po górach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 7 minut temu, Michał82 napisał: trochę nie zrozumiałeś Poproszę rozjaśnij mi Twój punkt widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @rygryss nie chce mi się wchodzić w szczegóły. Każdy ma swoje priorytety i formy relaxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 A ja mam coś takiego, że lubię co jakiś czas przycisnąć, intensywnie popracować, a potem udać się na jakąś formę wypoczynku (zwykle aktywnego) ze świadomością, że się narobiłem i mi się należy. I obojętnie jakich obszarów życia ta praca dotyczy, a najlepiej, jak różnych i mam wszystko ogarnięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Mandat za brak uprawnień na wodzie to 500 zł, kurs tyle samo. Odpowiedz chyba prosta i jeszcze jedno skutery do kontroli są w pierwszej kolejności na wodzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @PawelRDM kurs u mnie 800 zł, kolega teraz robił. A mandatu dostał w tym roku 50zł i kazali mu do brzegu spływać. Nie wnikam czy się tłumaczył czy przymknęli oko ale jak mówisz skutery częściej sprawdzają. A jak choć trochę szalejesz to możesz być pewnym kontroli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winni. Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @przemek2000 Mr. Pink był moim pierwszym porządnym szamponem, do dzisiaj go chętnie używam przez kozacki zapach i mega gęstą pianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 7 godzin temu, Winni. napisał: @przemek2000kozacki zapach i mega gęstą pianę To prawda. Kupiłem go w ciemno bo się arsenał szamponów kończył i nie żałuję. Będę go katował cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Może nie dokładnie dziś ale już w najbliższym czasie standardowy komplecik Millers + Knecht i do tego komplet uszczelek pod pokrywę bo muszę naprawić upierdliwe pęknięcie (taki standart przy M54). Podziękowania i pozdrowienia dla "Piąte Koło" i Rafała za perfekcyjną obsługę i dobre rady. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Co weekend mam służby na wodzie i poraza mnie bezmyślność ludzi którzy traktuja pływanie na wodzie czymkolwiek niczym wyjście na rower, oj srogo karamy za to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Przygotowałem znajomej auto na sprzedaż, cały środek i lakier essence + Sapphire 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 ile to audi ma przebiegu ? bo w audi materiały są ok a fotel i kierownica wskazują na 300+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 @piotrek305 zapewne ma odpowiedni przebieg do rocznika i silnika diesla. Czyli te 300 to tak lekko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 5 godzin temu, Crasher napisał: Co weekend mam służby na wodzie i poraza mnie bezmyślność ludzi którzy traktuja pływanie na wodzie czymkolwiek niczym wyjście na rower, oj srogo karamy za to. I bardzo dobrze, że karcie. Mnie nic bardziej nie wkurw... jak ludzie po alko wsiadający na sprzęt. I nie chodzi mi o jedno piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @piotrek305 jak dobrze pamiętam to 260-280tys... i jest to diesel 2.7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Michał82 Robimy co możemy, jednakże braki w wyposażeniu doskwierają... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Mercedes 124 tylko ze 2 letni Sporo hologramow, swirli, troche rysek ale bez hardcorow poza wymienianymi drzwiami. Mycie, deco, deiro, korekta, wosk. Wnetrze: pranko, strain guard, dresing i NW. Narazie ciesze sie megsem 101 w polaczeniu z evoxa HDX8 i fioletowym futrem LC daje mi komfort pracy jak onestep na renault czy innym mieczaku. najgorsze sa drzwi ktore wyzej wspomniane byly wymienione w kolor, a w transporcie widac pernamentnie obijane dzieki braku zabezpieczenia. Po usunieciu wgniotkow, wjechala rotacja, cala reszte ogarniam HDX8. niestety bateria w tel padla i malo zdjec moglem zrobic w trakcie inspekcji po glinkowaniu. Final jeszcze przede mna wiec doloze zdjecie na jakims etapie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 17:41, Pływak napisał: i tak co mycie używam jakiegoś QDka bo nawet po wytarciu auto traci blask dlatego plan jest co mycie wycierać auto z użyciem SSW ułatwi wycieranie i zaoszczędzę czas Wycierasz ręcznikiem czy mikrofibrą dedykowaną do QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Ręcznikiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi