smerf91 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Udało się przez weekend majowy zrobić one stepa i na to woski @DETAILiNK Blend It Wax (maska, błotnik i drzwi od kierowcy) + na resztę auta Enzo Sio2 i do tego @Soft99 Glaco trochę zdjęć porobionych to może kiedyś wyjdzie z tego PSB 7 1
D@ViD Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Majówkowe mycie I dalsza część zabawy z retro Wigry3 z 89r Ukończyłem "koła". Zostały wypolerowane i wrzucilem nowe ogumienie i dętki. Czas na ramę i resztę detaili 6
keza Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @david2888 koła mają teraz styl, rama idzie do malowania czy zostawiasz oryginał?
D@ViD Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 5 minut temu, keza napisał: @david2888 koła mają teraz styl, rama idzie do malowania czy zostawiasz oryginał? Rama zostaj ori nie jest jakoś zniszczona. Zostanie z takim charakterem
keza Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 14 minut temu, david2888 napisał: Zostanie z takim charakterem No i fajnie, teraz złożyć i w drogę na wycieczkę majową
Qlimaxss Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 Co prawda nie dziś ale ostatnio i będzie ciut długawo ale pobawiłem się przy swoim , i przy autach koleżanek Jako że mam przestój w firmie przez koronkę koleżanka poprosiła mnie abym odgruzował jej Yariske . Jakoś nie zrobiłem fotek przez , ale auto nie myte ręcznie od prawie roku , może miało bezdotyk jakiś parę miesięcy temu. Więc domyślacie się jak wyglodała Miałem na zabawę z nią jakieś 5h. zakres prac to woskowanie plus odgruzowanie wnętrza Koleżanka bardzo zadowolona więc myślę że spełnione zostały cele kilka foteczek. northwest bank atm near me Jak widać było co odkurzać A tu już ogarnięte jako , że chciałem coś zawoskować dla funu to wpadł MadCow Candy wax bo chciałem w końcu go spróbować A teraz lakierek oponki klasyka u mnie dressing @Funky Witch test keyboard Później z kolega wymieniłem tarcze z klockami w Stilo padł wybór na Textary A na drugi dzień doszły mi nakrętki na wentyle aby lepiej się jeszcze komponowały , sorki za brudne felgi;) Ale byłem mega ciekaw efektu;) Przed Po A potem pojechałem do rodziców wyminić zarówke od strony kierowcy can i reduce my breast size without surgery Jako że już praktycznie poluzowany zderzak to zdjąłem do końca umyłem od wewnątrz i caly front aby było czyściej i przyjemniej składać przy okazji też to forum detalingowe to i tu musi być czysto .Przetarłem też komore troszkę Apc bo auto szło w przed majówka do gazownika na przegląd i wymianę filtrów . Żeby chłop się nie pobrudził I tak w sumie skończyłem , ale wkurzał mnie brak korka od płynu do spryskiwaczy, więc dokupiłem dziada i wymieniłem na drugi dzień . Jednak handlarze części nie czyszczą przed sprzedażą A tu już na aucie;) bank account address finder fallout three quests Wymieniłem też lampki podświetlenia tablicy , mega mocne jak ktoś ma słabsze z Canbusem niech piszę;) Moja się śmieje że jak wracam wieczorem , to jak widzi auto z tak rozswietlona tablica to widzi od razu ze to ja emily ratajkowski desktop wallpaper A 3 dni temu narzeczony koleżanki poprosił abym zajął się ich I30. Zdjęć środka nie mam bo nie był mocno zapuszczony , a tylko poszło Apc plus dressing i mycie szyb , tu też czas pracy ok 5 h. W sumie przeciętny kowalski by nic nie ruszał czysty przecież Podbiłem na garaż do @Gozdziu23 Za co jak zwykle bardzo dziękuje Felgi i lakier Adbl Vampire Liquid windows 7 spacebar not working A tu już na gotowo na lakierze tak jak na Yarisie MadCow Candy wax oponki tak samo jak Toyota @Funky Witch A tym co wytrwali w czytaniu tych wypocin nagroda w postaci kropelek z CandyWax Piona 10
Michał82 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @Qlimaxss a nie masz przypadkiem koleżanki jeżdżącej białym leonem fr?
Qlimaxss Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @Michał82 Nie mam , Ale mógłbym ją mieć bo leony mi się Bardzo podobają
Michał82 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @Qlimaxss a szkoda, bo też ma nr EZG
MMCzysci Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 @Qlimaxss, koleżanki Cię pewnie uwielbiają
Michał82 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2020 16 minut temu, Qlimaxss napisał: Ale mógłbym ją mieć bo leony mi się Bardzo podobają Nie prościej leosia kupić
lukasz_byd Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 22 godziny temu, david2888 napisał: Wigry3 z A wiesz że siedzę teraz (i prawie codzień) w miejscu, gdzie kiedyś te rowery produkowano?
D@ViD Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Godzinę temu, lukasz_byd napisał: A wiesz że siedzę teraz (i prawie codzień) w miejscu, gdzie kiedyś te rowery produkowano? ooo to Ciekawe nie leżą jakieś części tam ?
Karbo Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Wyczuwam u kolegi @smerf91 atak na biedronkową promkę @david2888 to co tam jeszcze w planach na wigry Ci zostało? Rama zostaje ori, a jak reszta? 1
D@ViD Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 31 minut temu, Karbo napisał: Wyczuwam u kolegi @smerf91 atak na biedronkową promkę @david2888 to co tam jeszcze w planach na wigry Ci zostało? Rama zostaje ori, a jak reszta? Reszta ori łańcuch moczy się w ropie, żeby ten kilkunastoletni smar zszedł. Co w planach - wielkich zmian nie będzie wszystkie elementy metalowo-chromowe (kierownica, zacisk hamulcowy, korba) zostały wymyte i teraz czekają na odświeżenie mechaniczne tak jak to zrobiłem z felgami Rama dostanie jakiś klasyczny wosk skręcić i "jeździć na dupeczki " Myślałem jeszcze o nowych naklejkach, ale nie zostanie tak jak jest na razie
lukasz_byd Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Godzinę temu, david2888 napisał: ooo to Ciekawe nie leżą jakieś części tam ? Od wielu lat nic. Pozostały te same mury tylko i historia.
Qlimaxss Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 @MMCzysci Nie narzekam . @Michał82 Ale najbardziej chciałbym ostania generacje a na razie nie ten budżet może kiedyś
PawelRDM Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 W weekend majowy ogarnęliśmy szwagrowe 335i. CarPro Clearcut na zielonym padzie EVO od ADBL i Essence na Pomarańczowym One step Adbl. CarPro LiTE na koniec. 4
GracjanS4 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Ogarnięcie auta po zimowaniu, dodatkowo wymiana oleju po zeszłym sezonie i przebiegu 197km 5 2
jagmar Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Jezu co Ty zrobiłeś z tym samochodem...
Slovak Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 @Qlimaxss, sprzedam Ci mojego @GracjanS4, nadal świetnie wygląda
Qlimaxss Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 @Slovak Hahahaha . Może za pare lat Kolejne zabawy ze Stilonem;) Plus wolnego przez koronke Ogranołem dziś malowanie zacisków;) Stan zastany;) po delikatnym czyszczeni, troszkę je przeczyściliśmy z kumplem jak wymieniliśmy tarcze jak widać szału nie ma A że tarcze wymienione to musi jakoś wyglądać .Długo myślałem jaki kolor wybrać srebny , czarny , ostatecznie padło na; A tu pierwsze koty za płoty nie wygląda złe i kolejny Nie patrzcie na brudne auto tym zajmę się później następne No i już ostanie A że felgi zdjęte to grzechem było by ich dokładnie nie umyć Wpadł szamponik @Good Stuff a na oponki Black Water , Tire Cleaner Shiny . A tu już na gotowo my fish won t eat monkey restaurant near me mental strength definition A na wieczór kiedy już fajnie wyschło wszystko szybciutkie 2 wiaderka z szamponkiem Oh my Car plus Bubble Maker . A na autko wpadł Quick Wax, swoją droga bezproblemowa robota na jedna mikrofibre A potem z moja uderzyłem do lasu na spacerek kilka fotek w plenerku 4
lukeu Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @Qlimaxss też malowałem, tyle, że Śnieżką na rdzę (nie było Hammerite) i trzyma się już 3ci sezon bez problemu ;) Przy zmianie kół APC i jak nowe ;)
Moderator Streat Opublikowano 5 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @Qlimaxss bardzo dobra robota srebrne zaciski to klasyka a tu pasuje ona bardzo dobrze
Rekomendowane odpowiedzi