Gesiu_15 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dziś wycieczka do Krakowa Odwiedziłem dziś Wrap&Tune Factory . Piękna Bestia właściciela Zniknęły Chromy i od razu lepiej wygląda całość 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Może nie dzisiaj, ale dzisiaj postanowiłem wrzucić fotki. Generalnie jest tego więcej, ale nie wiem czy wrzucać, bo za dużo na pojedynczy wpis tutaj, a za mało konkretów na temat w PSB.Anyway, odświeżyłem podszybie w smarcie. Zdjęcia nie oddają efektu, ale jest super. Wcześniej było szare, wyszła ładna czerń. Miałem dobre zdjęcie przed, ale już nie mam - wybaczcie. Do przygotowania użyłem Koch GS około 1:15, dressing to Perl 1:4.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Wczoraj umylem Leszka. Pierwsze prawidlowe mycie od ponad miesiąca, na lakierze prawie 2 miesięczny Water Block. Na wosk wleciał GS Show detailer, na opony nałożony b2b polymer, talizman na felgi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Owatrol fajnie podziałał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Co to za wariat? @KrzysiekT5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 740 ? Ogólnie dalej szarawe te plastiki ciekawe jakby solution na to siadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @Lukaso @Tomas22 Takie 850R 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @KrzysiekT5 znam furę z VF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekT5 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 @rygryss raczej z http://www.volvo850.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilJ26 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zamontowałem nowe lampy. Wygląda to coraz lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Trochę odszczurzyłem gruza. Szampon Koch nano magic shampoo Dekontaminacja deironem + glinka polimerowa ADBL Opony Shiny garage back 2 black polimer Plastiki roczny już Gyeon Trim Felgi ExceDE UWC + Mrfix 9h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Taki tam weekendowy M-pakiet Ten lakier zniszczył mi system po wyjechaniu na słońce. Z daleka ciemny, z bliska, w słońcu taki jakby granatowy Wnętrze ogarniete za pomocą: -cleantech inside -dressing FW Gentelman -skóry Kecav light i zabezpieczenie k2 protect Zewnątrz : -odszczurzanie felg -pełna dekontaminacja lakieru -drobne poprawki maszyna tylnich błotnikow po lakiernik -reszta lakieru maszynowo na DA Cleaner PB Professional Polish -przed powłoka odtłuszczenie lakieru SG Scan Inspection -zabezpieczenie lakieru powłoka polimerów FX Protec Vision C-12 -na wnęki drzwi i felgi Adbl SSW -opony dressing ADBL Tire Dressing Zobaczymy jak długo posiedzi ta powłoka bez korekty 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @david2888 To 416? Wszyscy z daleka mówią, że czarny a z bliska to mocny granat. Co lepsze jest nazywany w salonie przez doradców jako smolista czerń a on wcale czarny nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 18 minut temu, Dante05 napisał: Co lepsze jest nazywany w salonie przez doradców jako smolista czerń Przecież to jest Czarny Carbon. Tak jest w konfiguratorze i tak mówią sprzedawcy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja się nie znam hah. Postawili, to zrobiłem. Wnętrze dla mnie bajka. To podswietlanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Umyłem auto a ze pogoda sprzyjała to następnie jeziorko. Mycie jak mycie ale pierwszy raz użyłem szamponu Time to shine (2W1 bo szampon oraz mozna jako pre-wash) piany od groma od początku do końca myłem piana bajkaa trochę ich mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dwa autka umyte, szampon VP AP plus ADBL Bubble Maker, wcześniej oprysk z chińskiej pianownicy CG MSII. Jako że woski wciąż się dobrze trzymają nie podbijalem żadnym Qd'kiem. W pracy pomagała mi mała detailerka I jak? Poseidon i Bubble Maker dały ładną pianę co? I świetny patent na haczące kable pod oponami i na gotowo - słońce nisko już, więc słabo widać, ale przynajmniej czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @david2888 Carbonschwarz, piękny kolor, ale nadmuchane G30 niestety już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dziś umyłem seata na dwa wiadra. Wisienką na torcie było wysmarowanie lakieru Zymolem Field Glaze. Dzięki zawartym w tym qd-eku olejkom awokado i kokos czułem się jak w salonie spa . I mimo, że na lakierze leży tygodniowy wosk letni, to ten naładowany carnaubą produkt dodał kilka magicznych % do wyglądu i +10 do samopoczucia właściciela . 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dziś umyłem seata na dwa wiadra. Wisienką na torcie było wysmarowanie lakieru Zymolem Field Glaze. Dzięki zawartym w tym qd-eku olejkom awokado i kokos czułem się jak w salonie spa . I mimo, że na lakierze leży tygodniowy wosk letni, to ten naładowany carnaubą produkt dodał kilka magicznych % do wyglądu i +10 do samopoczucia właściciela .Rewelacyjny jest, nie? ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Birkhof ba! Klasyk! Mam go stale w arsenale. Widocznie podbija gloss nawet świeżych letniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Ale super widać warstwowanie tej kanapki, fajnie się światło załamuje Połysk super, pięknie podbija kolor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 One step na nowym aucie a na to 2 warstwy @tenzi q7 i jedna warstwa q10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Wczoraj wymian na nowe dywaników welurowych w starych podbitki się już kruszyła a dziś demontaż i oraz mycie osłony silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdziaszek Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 A pobawiłem się carpro essence i położyłem na to cquartz lite. Jestem ciekaw ile to przeżyje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi