jolley Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Niedawno założyłem do swojej B7 budżetowe wycieraczki. Wcześniej byłem fanem Oximo, bo rok wytrzymywały i nie było ich po tym roku szkoda wzlędem 3x droższych Bosch czy valeo, a niestety, ostatni komplet założony przed zimą, nie doczekał wiosny. Ostatni, OSTATNI ! przymrozek, a ja nie zauważyłem, że mam wycieraczki na 1 biegu. Odpalam odmrażacz Tenzi, a wycieraczki sru! po grubszym lodzie . To był ich pierwszy i ostatni kontakt z lodem - całą zimę uważałem, dbałem i chuchałem a wycieraczki po tym zabiegu zaczęły standardowo skakać po szybie. Dałem więc szansę najtańszym no name (chociaż nie do końca no name) na alledrogo. Wycieraczki o wdzięcznej nazwie Neoma Dominatio (włoskie? brazylijskie? :D) za 23zł za kpl zasuwają jak oszalałe, zbierają bdb i sa ciche - szok i niedowierzanie. W tej chwili mają za sobą ok. miesiąc pracy i jakieś 1.5kkm. Zobaczymy jak długo pożyją. Poniżej link dla chcących spróbować ekskluzywnej taniościhttps://allegro.pl/oferta/wycieraczki-plaskie-audi-a4-b6-b7-a6-c5-exeo-kpl-5576767553 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelkk Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Odebrałem samochód po konserwacji Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 W dniu 26.05.2019 o 13:42, Slovak napisał: Udało się troszkę ogarnąć Astrę na przejściowych felgach Jak na przejściowe to całkiem ładne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 32 minuty temu, Pawelkk napisał: Odebrałem samochód po konserwacji Odrazu głowa spokojna, że auto zabezpieczone i człowiek się lepiej czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @Pawelkk jakimi środkami wiesz może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @Pawelkk jaki koszt? Wiesz na jakiś preparatach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelkk Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Oj głowa spokojna zwłaszcza że to fiat preparat to noxudol. Koszt to 1000 zł. W cenie gwarancja 3 lata pod warunkiem że po zimie będę jeździł do nich na mycie podwozia i przegląd konserwacji czy nie ma uszkodzeń jakby się zdarzyło przytrzeć o coś podwoziem. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Dziś wolne , święto w AT więc skorzystałem z wolnego czasu . Tym razem przygotowanie szyb @Soft99 Glass Compound + NW Ultra Glaco Wewnątrz AG Glass Polish 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 @Gesiu_15 , pięknie... wczoraj zarzuciłem G1, zobaczymy jak długo posiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Mi ultra glaco posiedział około 7 miesięcy ale szyba była przygotowana tlenkiem ceru + wymywanie IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ultra Glaco siadło Dzień po aplikacji . Licznik zapisany zobaczymy jak długo będzie leżeć 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @Gesiu_15 , a tak u mnie G1 po 24h 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 [mention=15619]Gesiu_15[/mention] , a tak u mnie G1 po 24h @rygryss film z przygotowania szyby i aplikacji będzie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @Bapko tak, wskoczy na yt dokładnie 16.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wymieniłem tarcze i klocki w Leonie na nowe zimermanny. Przy okazji zrobiłem SWAP z przodu na tarcze 312 z oryginalnych 280. Dodatkowo pomalowałem zaciski foliatec'iem.Miałem jeszcze wymienić olej ale już mi się nie chce. Trzeba trochę odpocząć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Przymierzyłem wzmacniacz i znalazłem mu świetne miejsce. Spiłować plastikowe żeberka i wszystko wejdzie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badii23 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @bienek też wczoraj wymieniałem tarcze na zimmermany i klocki na ferodo. Tak wszystko było zapieczone że nie zdążyłem na finał LM ;/ Jak ci się jeździ na zimmermanach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 [mention=4462]bienek[/mention] też wczoraj wymieniałem tarcze na zimmermany i klocki na ferodo. Tak wszystko było zapieczone że nie zdążyłem na finał LM ;/ Jak ci się jeździ na zimmermanach?Też z przodu mam zim+ ferodo. Dopiero kilkanaście km zrobiłem więc ledwie warstwa ochronna zeszła. Jak pojeżdżę dłużej do zobaczymy. Teraz czeka mnie sprzęgło bo już się ślizga coraz mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Małe czyszczenie i przegląd Georga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki12 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Przyciemniłem szyby w dupowozie po/przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Dołożyłem oryginalne kapsle VW na śruby - niby nic a cieszy:) Przed: Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 17 minut temu, looki12 napisał: Przyciemniłem szyby w dupowozie po/przed Na żywo widać "bąbelki" na styku folii i czarnych marginesów na szybie? Na zdjęciu nie widać tego w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki12 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @lol19pl Jak narazie nie widać zobaczymy jutro powinno być suche w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Wziąłem się czoraj za poprawkę lamp w Mietku - papiery wodne 500-3000, następnie DA, EX04-06 i pad z mikrofibry - póki co starczyło czasu na lewą lampę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek233 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 W dniu 1.06.2019 o 16:36, bienek napisał: Wymieniłem tarcze i klocki w Leonie na nowe zimermanny. Przy okazji zrobiłem SWAP z przodu na tarcze 312 z oryginalnych 280. Dodatkowo pomalowałem zaciski foliatec'iem. Miałem jeszcze wymienić olej ale już mi się nie chce. Trzeba trochę odpocząć. Czepiam się, SWAP raczej z 288na 312, podmieniłeś pewni tylko jarzma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi