Birkhof Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Właśnie dzięki Tobie dowiedziałem się, że Wurth robi wycieraczki Czekam na jakąś opinię, bo marka moim zdaniem dobra, a cena wycieraczek - w porównaniu do Boscha AeroTwin (z których od kilku lat korzystam z niestety różnym efektem) - bardzo atrakcyjna. Choć przyznam, że ten czerwony kolor gum nie za bardzo do mnie przemawia Chyba, że są też czarne? Może masz zdjęcie jak to wygląda na aucie?Wurth raczej na moją wiedzę sam nic nie produkuje tylko szuka dobrych producentów i dokleja logo :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InspektorKot Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 1 godzinę temu, Birkhof napisał: Wurth raczej na moją wiedzę sam nic nie produkuje tylko szuka dobrych producentów i dokleja logo Zgadza się. Ja również kupiłem wycieraczki tej marki, póki co nie spodziewam się cudów patrząc na jakość wykonania, ale mam nadzieję że wytrzymają chociaż rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 To się zbłaźniłem Na wszystkich zdjęciach, które widziałem, nie dało się tego zauważyć (głównie przez jakość zdjęć) No nic, swoje wycieraczki dopiero co wymieniałem, ale następnym razem może się skuszę. Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 11 minut temu, InspektorKot napisał: Zgadza się. Ja również kupiłem wycieraczki tej marki, póki co nie spodziewam się cudów patrząc na jakość wykonania, ale mam nadzieję że wytrzymają chociaż rok. Nie żartuj, w porównaniu do innych wycieraczek za podobne pieniądze wyglądają rewelacyjnie. Konstrukcja pióra jest gruba, solidna i sprężysta, a mocowanie konektora całe ze stali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 7 godzin temu, Kepacz napisał: Właśnie dzięki Tobie dowiedziałem się, że Wurth robi wycieraczki Dla mnie ta marka to pewność jakości i solidności. Mam narzędzia, chemię do czyszczenia i zawsze to działa lux. Ktoś ma doświadczenia z gumą w spreju w środowisku silnikowym? Chodzi mi po głowie głupi pomysł, żeby plastidipem odpicować trochę komorę silnika- jakieś grubsze rury, plastiki, pucha filtra powietrza itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @StreamHD doświadczenia nie mam, ale z tego co czytałem o plastdipach kiedyś nie powinno być problemu - kwestia tylko odpowiedniego odtłuszczenia tych elementów, z czym może nie być za łatwo ze względu na środowisko tam panujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Po nocce mycie na 2 wiadra i przy okazji wrzuciłem 3 różne dressingi na opony. W planach mam jeszcze prace we wnętrzu auta - odkurzenie i nałożenie dressingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 W końcu pogoda się poprawiła więc na lakier wskakuje @Soft99 Fusso Coat Speed&Barrier, a na oponki @ADBL Black Water 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Małe mycie, czyli pianka, wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki12 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 To i ja się pochwalę co prawda przy samochodzie kolegi ale dość często mam okazję nim się pobawić pełna korekta pastami 3D w połączeniu z rupesem Mark 3 naprawdę dają radę + unc-r 1.5 i jako druga warstwa unc-r czyszczenie i impregnacja dachu 303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @looki12, miło, że system polerski 3D się sprawdził! Projekt zdecydowanie na medal! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @looki12 w kościele to robiłeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Jak przyszło na sobotę umyłem auto Pogoda sprzyja , ciepło na razie nie leje , zobaczymy jak długo Shadow Line kupiony jak będę w PL założę i pozbędę się tych paskudnych chromów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @Gesiu_15 przy tym kolorze chromy wcale nie są paskudne Dziwi mnie dlaczego większość teraz robi na jedno kopyto i wrzuca z reguły shadowline'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @smerf91 jak wrażenia z jazdy 508 ? juz się wjeździłeś ? dumam o polifcie, miałem mondeo mk4 2008, mk4 fl 2014, moze w przyszłym roku by wpadł 508 2015-16 na grubym wypasie bardzo dobre opinie mają, świetnie się sprzedają, robi się szał na ten model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @zdanek każdy ma jakiś plan na auto Ktoś woli chromy a ktoś shadow Powoli małymi kroczkami do przodu , szukam jeszcze skóry i zderzaków od m ale dotychczas co widziałem strasznie ściorane PS . @smerf91 kawał trumny Ładnie dopieszczona i fajna miejscówka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 @Gesiu_15 Do tego shadow line’a pasowało by imo te halogeny w dole zderzaka troszkę przyciemnić. U kolegi w jedynce czarnej też przyciemniliśmy razem z kierunkami i wyszło fajnie . Ps. Ramkę jeszcze na rejki bardziej w ciemnej kolorystyce lub montaż bez ramki tez by pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 8 godzin temu, piotrek305 napisał: @smerf91 jak wrażenia z jazdy 508 Mam go miesiąc czasu i ok. 1500km nim zrobiłem i jak narazie jestem bardzo zadowolony. Bardzo komfortowe auto z dobrym wyposażeniem a solar dach robi taką robotę że szok przesiadłem się z Focusa mkII fl i nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 @smerf91 Przesiadka z Focusa 2 Fl do każdego innego auta nie ma porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Zdjęcie z wczoraj byłem na starym poligonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Przed obiadkiem niedzielnym szybkie ogarnięcie nadkoli APC Buldożer 1:10 zmycie wodą następnie zabezpieczenie @ADBL SSW Wyszło całkiem spoko Wewnątrz przetarcie plastików z kurzu @ADBL Interior Wow Limited Edition . Nowe atomizery działają super , nie leje się po palcach , świetna mgiełka i jakość wykonania Fresso Sugar Love 3 tydzień już pachnie intensywnie Miłej niedzieli Wszystkim życzę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Udało się troszkę ogarnąć Astrę na przejściowych felgach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Godzinę temu, Slovak napisał: na przejściowych felgach Fajne jak na "przejściówki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 @DaV, w przyszłym roku będę potrzebował czegoś o wiele szerszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Sedan zyskał na funkcjonalności niezbednej przy przebudowie domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi