DaV Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @Malwin41 a sprawdz teraz. Nie wiem czy film ukazuje dobrze efekt, oceńcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @DaV bardzo propsuje. Przwidujesz jakieś dodatkowe zmiany? Coś było w lepszych wersjach czego nie masz Ty? Choruje na e36 ale zawsze się boję że kupię upalacza. Dużo by szukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 14 minut temu, Karbo napisał: Coś było w lepszych wersjach czego nie masz Ty? O panie kochany czego tam nie było, obecnie najwiekszymi rarytasami są chyba pełen zestaw hifi harman kardon oraz nawigacja GPS. Mimo, że mam dużo brakuje mi jeszcze kilka rzeczy, ciągle nie mogę sie zabrać do montażu pełnego komputera pokładowego. Dla przykładu e36 na już konkretnym wypasie Ten wyświetlacz na samym dole przy gałce zmiany biegów to gps 14 minut temu, Karbo napisał: Choruje na e36 ale zawsze się boję że kupię upalacza. Dużo by szukać... Muszę cie zmartwić bo już nie wiele czasu zostało na zakup, w ciemno strzelam że za około 4 lata poznikają ostatnie gruzy i wartość dobrze zachowanych egzemplarzy pójdzie w górę. Jak jesteś serio zainteresowany to mogę ci znaleźć namiary, ostatnio poszła bardzo ładna coupe 323 i to w całkiem rozsądnych pieniądzach, teraz wisi e39 530i full wypas też bardzo fajnie zachowana. Grunt to wiedzieć gdzie szukać. 13 minut temu, Malwin41 napisał: Jednak czy moja opinia wynika z faktu wiedzy że coś robiłeś z nią, czy zauważył bym to też sam- tego Ci nie powiem No właśnie Tutaj należało by już samemu na żywo pomacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz85 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 2 godziny temu, Qlimaxss napisał: @Bartosz85 To tetaz klimatronik i fabryczne Radio Teraz pakiet zewnętrzny. Już jest obniżenie o 4 cm i 16' na lato (ori od Audi TT). Oryginalne czarne lampy przód czekają na montaż, a potem może grill, kratki zderzaka, dokładki itp. Stylizacja GTI, ale bez jakiegokolwiek znaczka o tym informującego bo to nie jest wersja GTI. Oczywiście wiele by jeszcze można wymieniać, ale już jest całkiem ok jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @DaV mam nadzieję że Twoja też taka będzie na pełnej kibicuje mocno a ta e39? Masz jakieś info, fotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @Bartosz85 Świetnie wygląda . Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz85 Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 53 minuty temu, Qlimaxss napisał: @Bartosz85 Świetnie wygląda . Oby tak dalej Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Pogoda we Wrocławiu ładna, udało się umyć kombi, podbić nieco przy pomocy nowej wersji Morning Dew ( bardzo fajnie teraz się nim pracuje ) i nasmalcować opony ciasteczkowym ADBLem. Oby do wiosny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 W tygodniu była wymiana wycieraczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Ogarnąłem dzisiaj dupowóz, bo pogoda pięknie dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Ściemniłem szyby Było tak Jest tak Teraz poszukać dobrych felg na sezon, korekta lakieru i być może ceramika. I jakoś lepiej będzie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Właśnie do mnie dotarły nowe zapachy do auta od Fresso Mają fajne nuty zapachowe przypominające dobre perfumy.Niedługo dodam relacje w dziale testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaszek96 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 @zdanek ten kolor robi WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ogarnalem znajomemu forda st220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 @Adaszek96 zwykły Oxfordgrün. Ale masz rację, jak nie lubię zbytnio butelkowych zieleni to ten jakoś wpada w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Skorzystałem z pogody , zmienione nerki i Led Markery Przy okazji umyta Bmw , zapewne jutro będzie deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 3 godziny temu, Gesiu_15 napisał: Led Markery Jakie zakupiles? Do e70 by mi się przydaly, bo za zolto:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Co prawda nie przy aucie ale szmatki i aplikatory przygotowane na cieplejsze dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Ogarnąłem nowe koła letnie - fabryczny model wersji Highline, do tego ponownie opony Vredestein Sporttrac 5 (dwie czekają jeszcze na montaż): Dla porównania koła które kupiłem dziś i wpadną prawdopodobnie na zimę: Będzie nad czym pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Wiadomo, niedziela – dzień mycia. 50 ml Mothers California Gold, na koniec przetarte qd od dżijona. Plastiki wewnątrz na szybko przeleciane Wash Mistem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 5 minut temu, ad.am napisał: dzień mycia. Piekny fokusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Z pewnością nie tak doszorowany jak Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @ad.am, opony mokre od mokrej jezdni czy leży na nich jakiś dressing? Bo spoko efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @Michał126 na pewno mokre od mycia (nie byly wycierane). A czy tam jest jeszcze dressing sam nie wiem. Nie zwrociłem uwagi czy kropelkują.. Ostatnio dresingowane były jakoś pod koniec listopada,przy czym ja używam smarowidła od Migliore,które jest dość wytrzymałe,ale nie wiem czy aż tak, żeby tyle siedzieć na oponie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 11 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @ad.am Ładnie się prezentuje. A podobno biały to taki niedetailingowy kolor... Gratuluję bardzo ładnie dobranego koła. Jest sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi