D@ViD Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Może nie przy swoim, ale wuja 3letni nissan juke. Przeszedł autodetalingowe odświeżenie. Dekontaminacja, glinkowanie, dwa wiadra, ipa i na koniec wosk collinite 476s. Opony i plastiki zewnętrzne dostały Adbl tire dressing. Wnętrze odszczurzone apc i nałożony dressing matowy funky witch Mademoiselle Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 10 minut temu, nerka123 napisał: Skoda fajny samochod, moi rodzice maja wczesniejsza wersje, bodajze 2009 czy 2010 rocznik. Silnik 1.2 i powiem szczerze, ze autko fajnie sie zbiera i dosc dynamiczne. Niestety na minus wykonanie wnetrza, moim zdaniem brzydkie jak diabli, wali plastikiem w oczy Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka Dziwne żeby auto segmentu B miało deskę obszytą skórą prawda? Polecam wsiaść do dacii i zaraz do fabii... poczujesz się jak w rolls roysie. 1 minutę temu, david2888 napisał: wuja 3letni nissan juke On taki skrzywdzony z fabryki wyjechał czy ktoś mu to ała zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Fredi88 napisał: On taki skrzywdzony z fabryki wyjechał czy ktoś mu to ała zrobił? Co masz namyśli? Wuja pomysł-projekt. Zamówil w salonie i ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 13 minut temu, Pajko napisał: ale ma jeden minus - wysokość . haha bo to garaż, a nie hala a może starczy jak spuścisz powietrze w oponach i już się zmieścisz Chevym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @kursien nie ma bata ma 204 cm co jak na garaż jest mało , gdyby miał 250 cm było by idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Fredi88 napisał: On taki skrzywdzony z fabryki wyjechał czy ktoś mu to ała zrobił? Ależ to auto jest paskudne... muszę się zgodzić w pełni z kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nissan Juke jedni go kochają, inni nienawidzą hehe. Mi też się nie podoba, ale ten model w tym zestawieniu kolorystycznym jest w miare ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Właśnie samo w sobie Juke jako tako wygląda ot kwestia gustu ale w tym cyrkowym pakiecie jest.... aż musiałem iść do garażu popatrzeć na Brere żeby mi sie te fotki odzobaczyły Dzisiaj umyłem makarona i przesmarowałem Megsowym UQW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Kurde, Wy to jesteście dziady - chciałem pierwszy napisać, że jaki ten Juke jest paskudny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @Pływak no wreszcie jakaś piękna włoska robota, na którą miło się patrzy. Pokaż więcej fotek, bo tej AR nigdy mało Czy dla kupującego Borę miałbyś jakieś uwagi o słabych stronach, ewentualnie miejscach w które warto zajrzeć przy kupnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dla kupującego Brere to mam nawet auto do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nie rób tego, nie pogodzisz się z tą decyzją do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Myślę, ze pogodzę się zaraz po wejściu do kolejnego auta. Bo zasadę mam prostą... zawsze kupuj coś co będzie dawało o wiele większa frajdę z jazdy niż poprzednie auto wtedy o jakichkolwiek sentymentach można zapomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 A jakie plany na nastepne?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Na pewno coś mocniejszego i lżejszego, a co konkretnie to zobaczymy jak sprzeda się Brera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @Pływak prześlij mi na PW jakieś info dot. Brery (m.in. co ostatnio wymieniłeś, cena, rocznik, wyposażenie, itp. ewentualnie link do ogłoszenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wczoraj wietrzyłem cały dzień + ozonowanie na koniec 20 minut. Przy okazji dokończyłem oświetlenie w garażu Dziś wietrzyłem cały dzień + ozonowanie na koniec 20 minut. Przy okazji posprzątałem garaż i poukładałem wszystkie graty. Jutro wietrzę cały dzień + ozonowanie na koniec 20 minut. Przy okazji skończę porządki w garażu i zamontuję parę dodatkowych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Pies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wraz z teściem umyliśmy boczki w drzwiach busa przy pomocy Red Devil HD 1:20 . Brud był tak mocny, że mycie boczków musieliśmy poprawiać na 3 razy aby wszystko zeszło - wodę do przemywania MF i szczoteczki ADBL i pędzelka zmienialiśmy chyba z 10 razy A gdy teściu zobaczył jak wszystko ładnie schodzi to pojechał jeszcze po półce nad głową i wszystkich innych jasnych plastikach Na koniec jeszcze tym APC wyczyściłem podłokietnik materiałowy na drzwiach który był już poprostu skorupą brudu, tłuszczu itp. I na sam koniec IPĄ przeczyściłem wszystkie szybki Najważniejsze, że w końcu teściu choć troszeczkę się przekonał do naszych środków, choć wcześniej deskę pojechał.... PLAKIEM niestety zdjęć nie robiłem, bo nie wiedziałem dokładnie co teść chce czyścić, ba wszystko robiłem w samych gaciach, więc jak miałbym pamiętać o telefonie ale w necie znalazłem zdjęcie akurat dokładnie takiego samego środka więc zaznaczyłem w kółku jakie miejsca czyściliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 20 minut temu, Kryman napisał: Pies? Wilgoć & stęchlizna. Taka delikatna ledwie wyczuwalna już. Nie było wyboru i załadowaliśmy się zdrowo przemoczeni do auta no i trochę nasiąkło wodą. Jutro już po trzeciej rundzie powinno być po problemie. Ozonuję bo prałem kiedyś fotel i wiadomo gąbką nasiąknęła, capiło stęchlizną albo nawet zdechlizną. Wsadziłem ten fotel do wielkiego wora foliowego, od dołu do wora podłączyłem ozonator, u góry zrobiłem wylot i chyba 2 godzinki fotel spędził na ozonowym przeciągu. Efekt ? Czuć świeżość. Nie pomogły suszenia w upale, dopiero ozonator załatwił sprawę. Dlatego teraz do tego wietrzenia auta przez cały dzień dodatkowo daję rundkę 20 minut ozonowania. Co do psa to też ostatnio historia była. Wypucowałem sobie w środku auto jak nigdy. Wnętrze robiłem prawie 5 godzin. Lśniło i pachniało tak że autentycznie nie chciało mi się z tego auta wychodzić i mógłbym tam siedzieć i siedzieć i delektować się wnętrzem i atmosferą. No ale cóż mogło by się stać ? Oczywiście zaszła nagła potrzeba transportu mojego psa. A jakiego mam psa ? Oczywiście wielkiego Owczarka Niemieckiego długowłosego. Kloc prawie 50 KG, w aucie jeździ po mistrzowsku. Rozwala się na kanapie, pysk przez okno wywala i ogląda wszystko. Ludzie cykają fotki cały czas, wołają go, dzieci się cieszą jak widzą, a ja płacze. Zrobiłem 20 KM. Sierść była kurwa wszędzie gdzie tylko palca da się wsadzić. Uszczelki materiałowe to wręcz całe oblepione tą sierścią. Chciałem bardzo wozić swojego psa bo bardzo to lubi ale niestety tylko w razie konieczności to robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamilton Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 U mnie dziś wlecialy nowe sworznie wahaczy, tuleje stabilizatorów i kompletne przednie heble, cały dzień roboty ale satysfakcja jest. Zostało jedynie czasu na odkurzanie wnętrza ale jutro kompletne mycie i szmalcowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dzisiaj dorzuciłem brakujący od jakiegoś czasu element wyposażenia Astry. Wymyty za pomocą SONAX PROFILINE PLASTIC CLEANER preparat świetnie domywa zabrudzenia i pozostawia satynowe wykończenie elementu. Przed Po A teraz po zamontowaniu i przetarciu ADBL IQD. Oba samochody dostały mały gadżet do odświeżenia wnętrza (promocja w Rossmann) Niby niewiele a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 @keza w jakiej cenie imao na promocji w rosmanie? duży wybór zapachów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 1 minutę temu, kamykmm napisał: @keza w jakiej cenie imao na promocji w rosmanie? duży wybór zapachów? Tam gdzie jak kupowałem mieli 3 rodzaje , cena 11,99/szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry2407 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dnia 07.08.2017 o 15:00, KHOT napisał: Ależ to auto jest paskudne... muszę się zgodzić w pełni z kolegą. Sama nazwa wskazuje ,,Żart'' Dnia 07.08.2017 o 12:28, Pajko napisał: Polecam , daje radę jeszcze z tym silnikiem i skrzynią naprawdę dobrze się tym podróżuje nie tylko po mieście ( 1,2 TSI z DSG ) Ooooo jak najdalej od Tsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi