Moderator Domel Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 3 godziny temu, ADBL napisał: w katowicach będziemy mieli wszystko ;). będę na 90% o ile czas (żona i dzieci ) pozwolą
maciek-drummer Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dnia 21.08.2017 o 07:07, ADBL napisał: Viento, jakimś cudem zakupił One Shot Tire Pad z początków jego sprzedaży kiedy to gąbka była mniejsza. Panowie mnie też ostatnio trafił się One Shot Tire Pad o mniejszym rozmiarze. Jest miękki i szybko się niszczy. Kupiłem go w Detailing Store we Wrocławiu. Pan mi go sprzedał z dużego opakowania. Poprzednio miałem pojedynczy zapakowany w folii i był o wiele twardszy i lepiej się z nim pracowało, a tak w ogóle przydały by się takie pady tylko nieco większe. Planujecie może takie wprowadzić na rynek?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 18 minut temu, maciek-drummer napisał: Panowie mnie też ostatnio trafił się One Shot Tire Pad o mniejszym rozmiarze. Jest miękki i szybko się niszczy. Kupiłem go w Detailing Store we Wrocławiu. Pan mi go sprzedał z dużego opakowania. Poprzednio miałem pojedynczy zapakowany w folii i był o wiele twardszy i lepiej się z nim pracowało, a tak w ogóle przydały by się takie pady tylko nieco większe. Planujecie może takie wprowadzić na rynek? dziwna sytuacja bo duze opakowania powinno się sprzedawać jako całość, tak jak pojedyncze sztuki pakowane w oddzielną folię. jakie zastosowania widzisz dla takich padów tylko o większym rozmiarze?
maciek-drummer Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dnia 28.08.2017 o 14:27, ADBL napisał: jakie zastosowania widzisz dla takich padów tylko o większym rozmiarze? Również do opon, ale o wyższym profilu.
KapselK Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie wiem czy to ma sens, obecnymi wyższy profil też się zrobi i nie ma z tym wiele więcej roboty.
D@ViD Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ADBL One Shot Tire Pad paczka 10szt. zakupiłem w autonablask. Wczesniej 1 sztukę zamówiłem w MrCleaner. Rzeczywiście jest lekka różnica co do wielkości pomiędzy tymi z 10pack a tym sprzedawanym pojedyńczo.
Fredi88 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 I który jest większy? Ja mam tylko to z 10 paku ale są rzeczywiście dość małe, choć wytrzymałe.
D@ViD Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 28 minut temu, Fredi88 napisał: I który jest większy? Ja mam tylko to z 10 paku ale są rzeczywiście dość małe, choć wytrzymałe. Wiekszy jest ten pojedynczy co jest sprzedawany jako 1szt w opakowaniu foliowym. ale tylko troszke a wytrzymałość tych z 10paka przetestuje dopiero
Fredi88 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zamówiłem właśnie 2 pojedyncze to porównam z tymi pakowanymi po 10
maciek-drummer Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wytrzymałościowo jest duża różnica pomiędzy nimi. Lepszy jest ten pojedyńczy.
Gold_Car Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A ja kupiłem 1 szt i dostałem chyba szt wyciągnięta z 10 paka bo była luzem bez woreczka, rozmiaru nie porównywałem bo kupiłem w dobrej cenie 10 pak ładnie zafoliowany i z grafiką od adbl.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Dnia 30.08.2017 o 12:53, Fredi88 napisał: Zamówiłem właśnie 2 pojedyncze to porównam z tymi pakowanymi po 10 No i co? Wielkie rozczarowanie. Zamówiłem 2 pojedyncze sztuki OSTP i otrzymałem 2 luźne "kostki"... tyle se porównałem z 10 pakiem który mam. @ADBL myślę że powinniście jasno i wyraźnie zaznaczyć sprzedawcom że jeśli się decyduję kupić 1 sztukę to chcę kupić 1 sztukę z opakowaniem a nie niewiadomo co bez żadej metki/opakowania/etykiety. Równie dobrze mogłem dostać jakiś szajs innej firmy który będzie pił dressing jak szalony i kruszył się po 2 oponach Chrzanić te 2zł... chodzi o sam fakt że od Was ktoś dostaje pojedyncze sztuki ładnie zapakowane a rozdziela 10paki. 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 panowie. prosimy o info na pw gdzie kupowaliście OSTP.
Ojciec Dyrektor Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Również kupując ten padzik dostałem go luźno w kopercie z innymi rzeczami. Zamawiałem w DeepGloss.
patys Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 również dostałem dwa luzem autonablask
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 zajmujemy się tematem. 1
Treys Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 16 minut temu, ADBL napisał: zajmujemy się tematem. Poinformujecie chociaż co i jak było czy będzie problem rozwiązany i cisza w temacie ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 sprawa jest dość dziwna. na samym początku kiedy OSTP wszedł do oferty był delikatnie inny (mniejszy rozmiarowo) w kilku pierwszych partiach. Co do sprzedaży pojedynczych sztuk z Megapacków - będziemy informować naszych Partnerów.
Gold_Car Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 @ADBL A jest opcja żeby kupić wasze zakrętki chyba są z HDPE ? Planujecie może wprowadzić te zakrętki , puste butelki z HDPE lub PE ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 nie ma obecnie takiej opcji. w przyszłości nie wykluczamy.
dalu Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 zakupiłem od Was lejek do kanistrów 5L, ale zupełnie nie pasuje, ma za małą średnicę - `przetestowany` na kanistrze od shamponu, apc i wow. czy w międzyczasie zmieniły się opakowania?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Tak. w między czasie zmieniła się średnica gwintu.
dalu Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 hmm ok, a czy lejki też już są nowego typu?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Września 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2017 Dobra recenzja od MYJNI w przypadkuADBL CareMitt to bardzo dobry znak 1
Rekomendowane odpowiedzi