Treys Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2019 @Grzechu23 Powinneś dostać od sprzedawcy naklejki Shaker.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Października 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2019 Shaker ZAWSZE z naklejką.
Treys Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 14:49, ADBL napisał: Shaker ZAWSZE z naklejką. @ADBL Czy to jest normalne że każdy wasz triger który daje butelki w której jest 300ml wody + 200ml Tenzi Aluxa - zawsze siada i nie działa ? Mam już chyba 10 waszych triggerów tych nowych które po 3 dniach przestają funkcjonować nie wiem co się zapycha czy rurka czy atomizer ale trigger jest do wyrzucenia. Mam najtańszy jakiś z Clina wsadzony jako stały bo szukam zamiennika i wszystkie jednak padają poza tym... Jak to z ta mocna chemia jest względem waszych atomizerów ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Października 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 Alux po prostu go zabija.
ghost Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 W dniu 15.10.2019 o 20:46, Treys napisał: Jak to z ta mocna chemia jest względem waszych atomizerów ? Wlej do starych butelek po sonaxach, już ponad rok używałem aluxa w takich i trigger działa. Brałem butlę po jakimś sonaxowym qw, możliwe, że po innych środkach też będzie działać 1
Treys Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2019 15 godzin temu, ADBL napisał: Alux po prostu go zabija. 200ml aluxa na 300 ml wody serio ? Myślałem że wasze atomizery są tera jakieś mocne i porządne, bo dlaczego atomizer z clinu działa i nic się mu nie dzieje czy inne tego typu marketówki, nie mówię tylko o was bo WorkStuff czy ShinyGarage robi się to samo
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ADBL może to głupie pytanie ale jak skutecznie nadać zapach waszej zawieszce? Tylko nie pisz mi proszę, że dwa/trzy strzały z atomizera wystarczą. Już myślałem czy by nie zamoczyć w zawieszki i pozwolić jej nasiąknąć ale się powstrzymałem.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 Sam sobie odpowiedziałeś. Najlepszą metodą jest nasączenie i zapakowane w folię celofanową. Później stopniowe odkrywanie zawieszki spod folii. Nie dam Ci jednak gwarancji że nasączenie nie spowoduje np rozmycia druku.
BartekW Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @ADBL a nie myśleliście o tym żeby sprzedawać te zawieszki już nasączone zapachem ? Moim zdaniem była by to fajna opcja 1
Moderator Domel Opublikowano 4 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2020 @ADBL zapaszki w pojemnościach 200ml już wyjechały do pierwszych sklepów?
smerf91 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 @ADBL Mega dobre posunięcie z tymi butelkami 200ml dla zapachów. Te standardowe 500ml były za duże do wygodnego trzymania w aucie i ja osobiście przelewałem do mniejszych 100ml z małym atomizerkiem. Teraz już nie powinno być problemu 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Bartek - na obecną chwilę nie. Domel - od przyszłego tygodnia na pewno w pierwszych sklepach. Smerf - dzięki . Mamy nadzieję że bardziej przypadną Wam do gustu. 1
aeropro Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 a kiedy następne MagicMisty o zapachy np IQdU ?:)
Michał82 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 W dniu 4.01.2020 o 22:22, ADBL napisał: Sam sobie odpowiedziałeś. Najlepszą metodą jest nasączenie i zapakowane w folię celofanową. Później stopniowe odkrywanie zawieszki spod folii. Nie dam Ci jednak gwarancji że nasączenie nie spowoduje np rozmycia druku. Dzięki za odpowiedź. Wrócę z trasy do domu to przetestuję metodę nasączenia, ale w moim przypadku nie zapakuję w folię. Nie trawię tego jak to wygląda
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2020 W dniu 5.01.2020 o 10:30, aeropro napisał: a kiedy następne MagicMisty o zapachy np IQdU ?:) na razie przeszliśmy na mniejsze pojemności. kolejne zapachy być może w tym roku
Aivars Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 @ADBL pytanie o Black Water. Nalozylem srodek na zupelnie nowe opony Hankook i wyglada na to ze produkt nie pokryl ich rownomiernie, nie uwydatnil tez az tak mocno ciemnego koloru. Cos jakby opony za mocno ‚pily’ ten dressing. Macie moze na to jakis patent? Opona czysciutka - wczesniej umyta apc i t&r cleanerem
Tomas-sg Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 @Aivars kompletnie nowe opony są czymś pokrywane/ zabezpieczenane i zmyć to cholerstwo jest naprawdę trudno. Powtórz proces czyszczenia z użyciem jeszcze tar&glue 1
Aivars Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2020 4 minuty temu, Tomas-sg napisał: @Aivars kompletnie nowe opony są czymś pokrywane/ zabezpieczenane i zmyć to cholerstwo jest naprawdę trudno. Powtórz proces czyszczenia z użyciem jeszcze tar&glue Mozesz miec racje, chociaz SG Coco Tire Booster pokrywa ja bardzo rownomiernie, ale moze po prostu nie gryzie sie tak z ta dziwna ‚warstwa’ dzieki za rade, sprobuje t&g
poncio Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Chciałem sobie powiesić baner w swoim studio z waszym logiem i kosmetykami... możecie się podzielić jakimś projektem np w wektorze? PDF? coś co się nadaję właśnie do wydruku banera
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Marca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2020 W dniu 14.03.2020 o 21:23, poncio napisał: Chciałem sobie powiesić baner w swoim studio z waszym logiem i kosmetykami... możecie się podzielić jakimś projektem np w wektorze? PDF? coś co się nadaję właśnie do wydruku banera napisz do nas na marketing@adbl.eu ogarniemy
Rekomendowane odpowiedzi