DZIADZIA Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 petarda... piękna sztuka szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Rewelacyjny ten kolor i całość zaje..... wrażenia z jazdy też pewnie fajne + możliwość przełączenia na tryb drift - korzystałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 [ref]keza[/ref], Jasne że korzystałem, po to jest to w tym aucie (+całkowicie wyłączona trakcja bo inaczej stabilizuje go przy zbyt dużym kącie ) choć prawdziwe oblicze tego auta jest w trybie track. Ale ostatnio raczej preferuje styl emeryta chyba się starzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja tam lubię się wozić w emerycie. Jedziesz, masz w dupie, źe PH obok w Focusie czy innym 207 się napina, że próbuje się brać ze świateł. Lecisz sobie 90-100 po trasie, glaszczesz gaz i masz świadomość, że 80% mijających Cię aut mógłbyś zjeść, tylko że Ci się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeden z lepszych kolorow na rsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 [ref]Geno[/ref], Dobrze napisane Niestety czasem przychodzi ten dzień kiedy to nie wystarcza i wtedy..... W zeszłym tygodniu pojechał za mną opelek i nie odpuścił aż do słynnego zakrętu na obwodnicy........ odpuścił jak go wyrzuciło z zakrętu, rozbił auto i złamał barierki na łuku Dodane po 6 godzinach 18 minutach 3 sekundach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryniu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Chyba nie będę zbyt oryginalny i napiszę kolor jak i sam fordzik koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja tam lubię się wozić w emerycie. Jedziesz, masz w dupie, źe PH obok w Focusie czy innym 207 się napina, że próbuje się brać ze świateł. Lecisz sobie 90-100 po trasie, glaszczesz gaz i masz świadomość, że 80% mijających Cię aut mógłbyś zjeść, tylko że Ci się nie chce Mikis wyobraź sobie że takie uczucie również masz jadać motocyklem supersportem (np Yamaha R1) że zjadasz na max dwójce wszystko w 100% Uwielbiam to uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 powiedz bratu, że film za isty! kolor wymiata! jeździłabym pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor54i Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 film był niesamowity według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siegfriedpanzer Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Te felgi to rozumiem zimowy setup? A psikus sztosik wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]siegfriedpanzer[/ref], Wiadomo Ze trzy czy cztery strony wcześniej masz letni zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekM Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzisiaj widziałem bliźniaka Twojego auta - nawet przez chwilę myślałem że to ty , ale blaszki się nie zgadzały. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 fajne auto :-) kolor zajefajny - pewnie dlatego kupiłem teraz niebieskiego puga307 no ja miałem kiedyś inaczej uwielbiałem sleepery :-) czyli buda zwykła kolor normalny i to stare kombi :-) a pod machą pssssyyy ~300km i ~400Nm :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shellpln Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mega relacja Czekamy na kolejne update'y! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyC Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Furka mistrzostwo świata! Jestem pełen podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 jak sie spisuje YoYo wąż ? robota świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike87 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dobrze że miałeś pomoc Fajna fura i zadbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ja tam lubię się wozić w emerycie. Jedziesz, masz w dupie, źe PH obok w Focusie czy innym 207 się napina, że próbuje się brać ze świateł. Lecisz sobie 90-100 po trasie, glaszczesz gaz i masz świadomość, że 80% mijających Cię aut mógłbyś zjeść, tylko że Ci się nie chce Mikis wyobraź sobie że takie uczucie również masz jadać motocyklem supersportem (np Yamaha R1) że zjadasz na max dwójce wszystko w 100% Uwielbiam to uczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Motocykle to w ogóle nie moja bajka Także wyobrazić sobie nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 No więc po prawie roku użytkowania i przejechaniu 20000km nie mogłem znaleźć wspólnego języka z focusem, nie zrozumcie mnie źle to było super auto ale nie dla Mnie (za ciężkie, za drogie w utrzymaniu, za drogie w racie i przede wszytkim za dużo nim jeździłem ostatnio.....a moim skromnym zdaniem nie jest to za przyjemny samochód do stania w korkach i tarabanienia się po dziurawych łódzkich drogach) mówiąc krótko stęskniłem się za tańszą lekką przednio napedówką dającej banana na twarzy na codzień nie tylko 4 razy w roku na tarckdayu z którą nie będę musiał obchodzić się jak z jajkiem bo była szczytem moich marzeń. Po za tym ostatnio wysypało się ostatnio tych fokusów od groma i straciły one moim zdaniem wyjątkowość która oferował poprzednik....co bardzo lubię w samochodach. Mówiąc krótko czasami lepiej aby marzenia zostały na plakatach bo może się okazać że wcale nie mieliśmy nad czym wzdychać........u mnie tak wyszło i od pół roku żałowałem że sprzedałem fieste st. W każdym razie wrzucam mały teaser następcy... może zrobię jakąś relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Polo GTI? Bardzo fajny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Blisko ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zawsze byłem przekonany, że golfy GTI to są szybkie i fajne auta, ale miałem okazję jeździć takim MK7 GTI i byłem zawiedziony. Na fabrycznym programie i wydechu, ani nie jechał ani nie brzmiał zbytnio dobrze. Ale w mojej pracy mam okazję jeździć dużo mocniejszymi i lepiej brzmiącymi samochodami więc może dlatego takie trochę słabe wrażenie na mnie zrobił. Szczerze lepiej mi się jeździło Focusem Mk2 ST, ale nie powiem z wyglądu golf mi podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi