Skocz do zawartości

Wybór odkurzacza

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też jestem ZA :good: ramkami pod rejestracje :)

Zawsze szukałem fajnej godnej ramki bo zawsze jakieś reklamy beznadziejnie wyglądające albe z klubu i najtańsze wykonanie co blakną albo się łamie szybko. Za czym idzie nigdy nie zmieniałem ramki nawet myślałem z logo marki ale oczywiście diler adres zamieszcza :D

Proponuje czarną ramkę z jednym czerwonym napisem kosmetyka aut i logo jak na forum, żeby było estetycznie i godnie dla forum, oraz co najważniejsze dobrego wykonania

Jestem co prawda od nie dawna na forum na etapie lektury i pomału zbierania kasy na sprzęt ale jak najbardziej zwiąże się z tym na stałe ;)

Mogę się zająć realizacją jak nie było by chętnych :)

Mv3 (teraz oznaczane znow WD3) sprzedaje sie bardzo dobrze i nie mamy zwrotow. Ostatnio wrocil Wd2 z zajechana turbina bo pan uznal iz nie potrzebuje drogich workow i wystarcza mu filtr ...szumnie nazwana jakby czarna skarpeta naciagnieta na wejsciu do silnika. Wd 2 nie ma filtru hepa , a taka "skarpeta" nie daje rady .

• 3 tygodnie później...

Potrzebuje odkurzacza na sucho tak do 500 zl ew jak roznica kosmiczna na plus to 600 zl. Zadania to ogarnianie domu-mebli dywanow bo pies klaczy sie straszliwie i trzeba odkurzac codziennie. Druga sprawa do wygrzebywania siersci z auta/aut, mimo ze zawsze poloze jakis koc to i tak cos tam w tapicerke sie wbije i standardowe odkurzacze strasznie sie mecza z usunieciem. Co polecacie? Fajna byla by opcja zeby byl rownoczesnie workowy i bez. Pozdrawiam.

Przygotowanych mam 40 wzorów, w tym kilka wersji kolorystycznych. Część pewnie odrzucimy z racji małego zainteresowania lub zbędnej wersji kolorystycznej.

Wzory nr: 18,19,34,35,36,37,40 mają być z białej/czarnej folii klejone na zewnątrz. Reszta to druk kolorowy dodatkowo zabezpieczony przed UV i chemią też klejone na zewnątrz.

Kwestie rozmiarów/cen jeszcze nie ustaliłem.

Też nie wiem czy na każdej naklejce powinno być logo KA? Wg mnie nie koniecznie, chociażby z tego względu, że ktoś może będzie chciał kilka naklejek jednocześnie i wtedy lipa.

Nie do końca też wiedziałem czy wszystkie naklejki miały być związane tylko z detailingiem czy jakieś luźne też.

Napiszcie co myślicie, co usunąć, co zmienić.

Dzięki ;)

N4d029p.jpg

gf4UpkT.jpg

oI6BzZ6.jpg

LLmi0D4.jpg

oPzWwNE.jpg

3yxk79k.jpg

ryIiDv8.jpg

AazPVY1.jpg

nsP6N8y.jpg

9R0q12e.jpg

J5AvwRk.jpg

n48QIYx.jpg

eBG1ljL.jpg

Jeżeli można, to...:

- paski na ramki tablicy nr 1-4: wszystkie są ok :good:

- nr 5 jest ok, jednak "niebieską taśmę" bym usunął...

- 18, 19, 28 i 29, oraz 40: wiadomo, klasyka typu "must have"

- 30-35, 38 i 39: świetne

Pozostałe - kwestia gustu...

I tak, jak zaproponował krd - powinny być również naklejki klejone wewnętrznie. Ich niewątpliwym plusem jest utrudniony dostęp dla osób trzecich - duuużo trudniej jest taką naklejkę zedrzeć/znisczyć (choć - przy odrobinie samozaparcia - można szybę z naklejką rozbić), a w takim zdzieraniu naklejek zewnętrznie klejonych specjalistkami są (przynajmniej na moim osiedlu) dziewczynki w wieku 5-10 lat... :zly:

Eidos71 dzięki za konstruktywną opinię.

Co do klejonych wewnętrznie to problem polega na tym, że każdego wzoru muszę zamówić ileś sztuk minimum, a wewnętrzne to kolejne minimum. Gdyby tak zrobić wszystkie wewn i zewn to będzie tego pewnie z 1000szt :D

Chyba, żeby ustalić które wewnętrzne, a które zewnętrzne :o

No nic, będziemy myśleć dalej co i jak :good: