wolny Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Co z tymi ramkami rejestracyjnymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ja też jestem ZA ramkami pod rejestracje Zawsze szukałem fajnej godnej ramki bo zawsze jakieś reklamy beznadziejnie wyglądające albe z klubu i najtańsze wykonanie co blakną albo się łamie szybko. Za czym idzie nigdy nie zmieniałem ramki nawet myślałem z logo marki ale oczywiście diler adres zamieszcza Proponuje czarną ramkę z jednym czerwonym napisem kosmetyka aut i logo jak na forum, żeby było estetycznie i godnie dla forum, oraz co najważniejsze dobrego wykonania Jestem co prawda od nie dawna na forum na etapie lektury i pomału zbierania kasy na sprzęt ale jak najbardziej zwiąże się z tym na stałe Mogę się zająć realizacją jak nie było by chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Czytajmy ze zrozumieniem , ramki to duży koszt i duże nakłady , jak na razie ramek nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxoon Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Rozglądam sie za odkurzaczem gdyż mój stary już umiera , mam budżet 350zł i rozglądałem się nad Karcher mv3 lub Nilfisk Buddy 18 . Który lepszy ? Mieliście z nimi do czynienia ? Podzielcie się opiniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorvwmk3 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 mv3 bardzo dobry odkurzacz w sellgros wychaczyłem za 219 zl promocja była. Dobrej jakosci wykonczenie mos ssania na zadowalajacym poziomie i jest cichutki. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passtartowy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Cichutki to jest Henry... Za Karcherem przemawia cena. Z tego co widze to jest sporo tańszy od nilfiska. W obi albo castoramie jest teraz za 268zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mv3 (teraz oznaczane znow WD3) sprzedaje sie bardzo dobrze i nie mamy zwrotow. Ostatnio wrocil Wd2 z zajechana turbina bo pan uznal iz nie potrzebuje drogich workow i wystarcza mu filtr ...szumnie nazwana jakby czarna skarpeta naciagnieta na wejsciu do silnika. Wd 2 nie ma filtru hepa , a taka "skarpeta" nie daje rady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Cześć W przygotowaniu jest kilka nowych wzorów naklejek, w tym naklejki na ramkę rejestracyjną, także osoby chętne na ramki powinny być zadowolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Potrzebuje odkurzacza na sucho tak do 500 zl ew jak roznica kosmiczna na plus to 600 zl. Zadania to ogarnianie domu-mebli dywanow bo pies klaczy sie straszliwie i trzeba odkurzac codziennie. Druga sprawa do wygrzebywania siersci z auta/aut, mimo ze zawsze poloze jakis koc to i tak cos tam w tapicerke sie wbije i standardowe odkurzacze strasznie sie mecza z usunieciem. Co polecacie? Fajna byla by opcja zeby byl rownoczesnie workowy i bez. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kiedy jakies info odnośnie nowych neklejek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Trochę to potrwa zanim będzie można zamówić, musimy juszcze dogadać szczegóły. Same wzory pokażę wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz90 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wiadomo juz cos na temat naklejek oraz ramek do tablicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Mam już kilka wzorów, ale jeszcze parę do zrobienia. Chcę pokazać wszystkie jednocześnie i będziemy decydować, które idą do druku, a które odrzucamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Konkurs na najlepsze foto miesiąca co miesiąc i z tego kalendarz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przygotowanych mam 40 wzorów, w tym kilka wersji kolorystycznych. Część pewnie odrzucimy z racji małego zainteresowania lub zbędnej wersji kolorystycznej. Wzory nr: 18,19,34,35,36,37,40 mają być z białej/czarnej folii klejone na zewnątrz. Reszta to druk kolorowy dodatkowo zabezpieczony przed UV i chemią też klejone na zewnątrz. Kwestie rozmiarów/cen jeszcze nie ustaliłem. Też nie wiem czy na każdej naklejce powinno być logo KA? Wg mnie nie koniecznie, chociażby z tego względu, że ktoś może będzie chciał kilka naklejek jednocześnie i wtedy lipa. Nie do końca też wiedziałem czy wszystkie naklejki miały być związane tylko z detailingiem czy jakieś luźne też. Napiszcie co myślicie, co usunąć, co zmienić. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 6 Października 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 40 klejona od wewnątrz na szybę też będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Myślę, że można też kilka sztuk wewnętrznie klejonych zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jeżeli można, to...: - paski na ramki tablicy nr 1-4: wszystkie są ok - nr 5 jest ok, jednak "niebieską taśmę" bym usunął... - 18, 19, 28 i 29, oraz 40: wiadomo, klasyka typu "must have" - 30-35, 38 i 39: świetne Pozostałe - kwestia gustu... I tak, jak zaproponował krd - powinny być również naklejki klejone wewnętrznie. Ich niewątpliwym plusem jest utrudniony dostęp dla osób trzecich - duuużo trudniej jest taką naklejkę zedrzeć/znisczyć (choć - przy odrobinie samozaparcia - można szybę z naklejką rozbić), a w takim zdzieraniu naklejek zewnętrznie klejonych specjalistkami są (przynajmniej na moim osiedlu) dziewczynki w wieku 5-10 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Eidos71 dzięki za konstruktywną opinię. Co do klejonych wewnętrznie to problem polega na tym, że każdego wzoru muszę zamówić ileś sztuk minimum, a wewnętrzne to kolejne minimum. Gdyby tak zrobić wszystkie wewn i zewn to będzie tego pewnie z 1000szt Chyba, żeby ustalić które wewnętrzne, a które zewnętrzne No nic, będziemy myśleć dalej co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz90 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Wysztstkie klejone na zewnątrz Był bym zainteresowany 19/28/40 Wszystko po dwie sztuki bo mam dwa autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 1,4,7,8,34,35 poprosze:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 3,40. Oczywiście wolałbym wewnętrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tez uwazam ze dobrze byloby mic miec wewnetrzne:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz90 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wenetrzne bedą mało widoczne u wielu osób bo mają przyciemnione szyby U mnie przy np 95% nic nie widac od wewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mi się wszystkie podobają tylko mam male pytanie jakie +- sa wymiary naklejek? Pomijając rejestrację np joung detailer, detailers czy only hand wash. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi