Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
1 minutę temu, maciek-drummer napisał(a):

Panowie mam pytanie odnośnie Perla od Car Pro.  W jakich proporcjach go rozcieńczyć by uzyskać typowy mat na oponie, ale by trwałość była znośna ? 

Jak mat to 1:3

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano
W dniu 13.08.2024 o 14:01, Gardor napisał(a):

ogólnie lubię dressingi co się szybko aplikują

Ja zakochałem sie w AG onyx, ten dressing to mistrzostwo swiata jezeli chodzi o aplikacje i wyglad opony 😄 

Opublikowano
1 godzinę temu, Streat napisał(a):

Ja zakochałem sie w AG onyx, ten dressing to mistrzostwo swiata jezeli chodzi o aplikacje i wyglad opony 😄 

Dla mnie Onyx super zapach, aplikacja i wygląd po aplikacji, ale niestety trwałość klapa. 

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano
9 godzin temu, maciek-drummer napisał(a):

@Streat a Ty jak oceniasz trwałość tego produktu? 

ja go stosuje praktycznie od mycia do mycia bo podoba mi sie efekt jaki daje ale spokojnie wytrzymuje 3 mycia wiec z trwałościa nie jest zle 😄 

• Super 1
Opublikowano

Ja uwielbiam Onyx za wygląd, aplikacje, wydajność, opony po nim wyglądają obłędnie.

Z tym że trwałość przeważnie max tydzień, słabo ale mam wersję kupiona równy rok temu.I tak go uwielbiam.

Przyglądnij się się na ostatnim zdjęciu jak to obłędnie wygląda.

IMG_20241031_100729.jpg

IMG_20241031_100719.jpg

IMG_20241031_100715.jpg

IMG_20241031_120055.jpg

• Lubię to 2
Opublikowano

Mam dokładnie tak samo, mam litr tego produktu kupiony rok temu, używam dość często i jest jeszcze ponad pół butelki, poza wyglądem wydajność też jest mega. 

Opublikowano
W dniu 15.10.2024 o 15:07, maciek-drummer napisał(a):

Panowie mam pytanie odnośnie Perla od Car Pro.  W jakich proporcjach go rozcieńczyć by uzyskać typowy mat na oponie, ale by trwałość była znośna ? 

Ja używałem 1:1 i było optymalnie 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

FX PROTECT Graphene Tire Gel, produkt w formie żelu ale aplikacja szybko i bez problemu, trwałości nie sprawdzę bo koła idą na sen zimowy 🙂 

IMG_6944.jpeg.0af33ff355d4373366024e943ec1dde5.jpeg

IMG_6946.jpeg.4c33ce663a35a34588b358bdf00ec2f9.jpeg

• Lubię to 8
Opublikowano

Jest ciemno i jest tłusto, po przetarciu mikrofibrą robi się satyna. Zdjęcia robione w garażu, nie widziałem dressingu na zewnątrz. Do czego porównać ? Tak między Onyxem a Cleantle Tire Dressing2.