Moderator Domel Opublikowano 15 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Października 1 minutę temu, maciek-drummer napisał(a): Panowie mam pytanie odnośnie Perla od Car Pro. W jakich proporcjach go rozcieńczyć by uzyskać typowy mat na oponie, ale by trwałość była znośna ? Jak mat to 1:3 1
blazej Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Perl ogólnie chyba w żadnej konfiguracji nie świeci, kwestia dotarcia.
Moderator Streat Opublikowano 30 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października W dniu 13.08.2024 o 14:01, Gardor napisał(a): ogólnie lubię dressingi co się szybko aplikują Ja zakochałem sie w AG onyx, ten dressing to mistrzostwo swiata jezeli chodzi o aplikacje i wyglad opony
adi1509 Opublikowano 30 Października Zgłoś Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, Streat napisał(a): Ja zakochałem sie w AG onyx, ten dressing to mistrzostwo swiata jezeli chodzi o aplikacje i wyglad opony Dla mnie Onyx super zapach, aplikacja i wygląd po aplikacji, ale niestety trwałość klapa. 1
maciek-drummer Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Wiem, że Onyx został ulepszony, gdzie poprawiono znacznie trwałość. Mam produkt bezpośrednio od Producenta, ale jeszcze tego nie sprawdzałem. @Streat a Ty jak oceniasz trwałość tego produktu?
Moderator Streat Opublikowano 1 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 9 godzin temu, maciek-drummer napisał(a): @Streat a Ty jak oceniasz trwałość tego produktu? ja go stosuje praktycznie od mycia do mycia bo podoba mi sie efekt jaki daje ale spokojnie wytrzymuje 3 mycia wiec z trwałościa nie jest zle 1
marcineke Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Ja uwielbiam Onyx za wygląd, aplikacje, wydajność, opony po nim wyglądają obłędnie. Z tym że trwałość przeważnie max tydzień, słabo ale mam wersję kupiona równy rok temu.I tak go uwielbiam. Przyglądnij się się na ostatnim zdjęciu jak to obłędnie wygląda. 2
Rafal9304 Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Mam dokładnie tak samo, mam litr tego produktu kupiony rok temu, używam dość często i jest jeszcze ponad pół butelki, poza wyglądem wydajność też jest mega.
Mumins Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada W dniu 15.10.2024 o 15:07, maciek-drummer napisał(a): Panowie mam pytanie odnośnie Perla od Car Pro. W jakich proporcjach go rozcieńczyć by uzyskać typowy mat na oponie, ale by trwałość była znośna ? Ja używałem 1:1 i było optymalnie
michal123 Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada @marcineke na fotce to auto graph onyx? 🖐
marcineke Opublikowano 1 Listopada Zgłoś Opublikowano 1 Listopada Także świeżo nałożony, po 1-2 h robi się taka piękna satyna
Rafal9304 Opublikowano Wtorek o 18:00 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:00 FX PROTECT Graphene Tire Gel, produkt w formie żelu ale aplikacja szybko i bez problemu, trwałości nie sprawdzę bo koła idą na sen zimowy 8
analyzator Opublikowano Wtorek o 19:11 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 19:11 @Rafal9304 jest tak ciemno jak wygląda czy aparat kłamie? Do czego porównasz?
Rafal9304 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Jest ciemno i jest tłusto, po przetarciu mikrofibrą robi się satyna. Zdjęcia robione w garażu, nie widziałem dressingu na zewnątrz. Do czego porównać ? Tak między Onyxem a Cleantle Tire Dressing2.
Rekomendowane odpowiedzi